Inkompetente og arrogante!
Ganske inkompetente men til gengæld top arrogante!
Dynamicweb giver dig Content Management, Ecommerce, Digital Marketing og Integration i én samlet platform. Det samler dine data og gør det muligt at levere personaliserede budskaber gennem alle online kanaler.
Bjørnholms Allé 30, 8260, Viby J, Denemarken
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ganske inkompetente men til gengæld top arrogante!
der er blevet hævet to betalinger på min konto på hhv. kr. 14 og kr. 273. Jeg aner ikke hvad det er. Måske småpenge, men hvad hvis det gentager sig.
dynamickitchenhub.dk har hævet DKK 350,- på mit kort, sådan uden videre, så jeg er i gang med at anmelde det til politiet
Ringer uopfordret til virksomheder, ekstrem dårlig stil
Var til jobsamtale ved chefen på et tidspunkt. Han er bimlende gal - ævlede om at kvinder ikke kan føde under vand. Dude, get your facts straight :-D

Antwoord van www.dynamicweb.dk
Dynamicweb gør det nemt for os, at håndtere hele vores digitale forretning ét sted. Det betyder, at vi ikke længere skal bruge tid og ressourcer på forskellige platforme og komplekse integrationer.
Vi arbejder med deres Rapido løsning, som er meget brugervenlig og nem at komme i gang med. Især for os, som bare gerne vil øge og optimere salg og marketing – uden at være konstant afhængig af udviklerhjælp og kode.
Det er den ringeste web-platform jeg har arbejdet med. Alt for mange fejl og dårlig performance.
Dynamicweb er et af de mere undervurderede CMS/eCommerce værktøjer i norden. Systemet kan mere end de fleste lige regner med. Til trods for at det er closed source kan man som programmør udvide det som man ønsker vha. af API'et. Med værktøjer som email marketing, personalisering og dynamisk brugersegmentering er man stærkt kørende til at skabe vækst på sin webshop. Og det fede er at disse værktøjer er dybt integreret og hænger sammen. Hvis man bruger og implementerer platformen korrekt, kan den performe på et meget højt niveau.
Nu har jeg arbejdet med Dynamicweb gennem de sidste 8 år og har altid været rigtig godt tilfreds med deres løsninger.
Dynamicweb har hele tide formået at udvikle både deres CMS og eCommerce løsning i takt med de hurtig skiftende krav, der er inden for eBusiness.
Dette er både i forhold til backend brugernes krav, men i høj grad også i forhold til online kunders skiftende adfærd og krav til en moderne e-handels løsning.
Vi har kendt Dynamicweb siden den spæde start i 2000 og det har været en god oplevelse. Kan med glæde konstatere at de nye versioner bliver bedre og bedre. Og med den nye prisstruktur etc. - vil jeg gerne anbefale Dynamicweb.
Jeg har de sidste 7 år arbejdet som administrator for forskellige DynamicWeb-løsninger, der alle har udmærket sig ved en fornuftig brugervenlighed.
Dynamicweb CMS har imidlertid den store anke, at support og opdateringer er ekstremt afhængige af, hvor godt partnerne er klædt på, da man som administrator/bruger ikke kan få nogen hjælp direkte hos Dynamicweb. Derfor kan opdateringer ofte komme højest overraskende og med direkte funktionsfejl.
Al support skal trækkes ud af systemet og har desværre gjort, at jeg ofte har oplevet lange nedetider på løsningerne.

Antwoord van www.dynamicweb.dk
Som frontend-udvikler hos Andersen & Blæsbjerg har jeg arbejder med Dynamicweb CMS i 3 år. Systemet er solidt og er med tiden blevet langt bedre på SEO og antallet af muligheder i opbygningen af templates. Håndtering af sprog og flere sites i samme løsning fungere også overlegent.
Fra vores kunder (administratorerne) får vi ikke mange klager og man udtrykker glæde over brugervenligheden.
Den sidste stjerne mangler, pga. Dynamicweb sommetider uproduktive og ineffektive support.
Solid dansk virksomhed med en ren partnerkanal.
Lees meer over geverifieerde reviews.