Lees wat reviewers zeggen
Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kjolen er rigtig fin og lige som jeg forventede den. Jeg havde brug for rigtig hurtig levering. Her gjorde både kundeservice og den butik kjolen skulle sendes fra sit bedste for at hjælpe. Det lykked... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været fint tilfreds med handlen hos Guntoft og jakken var rigtig fin så beholdte den 😃👍. Jeg vil fremover holde øje med Guntoft for de har faktisk mange fine ting 👍. Kan anbefales 🤗😃👍
Bedrijfsgegevens
Over Gundtoft
Geschreven door het bedrijf
Om Gundtoft
Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.
Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.
Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.
Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.
Contactgegevens
Torvegade 6, 7100, Vejle, Denemarken
- kundeservice@gundtoft.dk
- www.gundtoft.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har været fint tilfreds med handlen…
Fungerede perfekt.
Det var nemt at bestille fra…
Det var nemt at bestille fra hjemmesiden, og varen blev hurtigt leveret. Jeg plejede at handle i den fysiske butik på Vesterbrogade, men da jeg flyttede til provinsen blev det for langt. Jeg er rigtig glad for at I har fået en netbutik, for jeres tøj er det bedste.
Besøgte butikken i Kolding Storcenter
Besøgte butikken i Kolding Storcenter. En medarbejder henvendte sig og spurgte, om jeg havde brug for hjælp 👍 Jeg fortalte, hvad jeg kiggede efter, og hvilke kriterier jeg havde.
Medarbejderen kom med et forslag. Denne vare var for lille i str., ..... og pist væk ..... Jeg så ikke mere til medarbejderen og måtte klare mig uden hjælp 🥺
Jeg fandt noget, jeg kunne bruge, men synes, at der var en højst besynderlig kundeservice - eller mangel på samme
levering præcis
Rigtig fin service og et par skønne…
Rigtig fin service og et par skønne bukser.
Stort sortiment og gode priser
Jeg handler hos Gundtoft fordi de har lige det jeg søger og sortimentet er stort.
Mange gode rabatter 😊
Altid tilfreds m både varer og…
Altid tilfreds m både varer og betjening uanset om det er i fysisk butik i Kolding Storcenter eller online👍
Fik ordrebekræftelse på begge bluser
Fik ordrebekræftelse på begge bluser, men modtog kun den en.
Havde været rart hvis I oplyste om udsolgte varer.
Derfor kun tre stjerner
Mvh. kirsten
Varerne er fine
Varerne er fine, men jeg synes at leveringstiden var meget lang.
Hurtig levering, nem returnering og hurtig tilbagebetaling.
Har handlet hos Gundtoft webshop gennem flere år og ALTID med samme gode oplevelse.

Antwoord van Gundtoft
på alle måder en god oplevelse hver…
på alle måder en god oplevelse hver gang 🙋♀️👍

Nemt at bestille
Nemt at bestille. Dejlig jakke men var for stor. Hurtig levering. Nemt at returnere. Og pengene retur med det samme.
Vil gerne handle ved grundtoft igen

Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering

Antwoord van Gundtoft
Kjolen er rigtig fin og god pasform
Kjolen er rigtig fin og lige som jeg forventede den.
Jeg havde brug for rigtig hurtig levering. Her gjorde både kundeservice og den butik kjolen skulle sendes fra sit bedste for at hjælpe. Det lykkedes heldigvis også.

Antwoord van Gundtoft
Varen var som forventet og hurtig…
Varen var som forventet og hurtig levering

Antwoord van Gundtoft
Lees meer over geverifieerde reviews.