Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjolen er rigtig fin og lige som jeg forventede den. Jeg havde brug for rigtig hurtig levering. Her gjorde både kundeservice og den butik kjolen skulle sendes fra sit bedste for at hjælpe. Det lykked... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har været fint tilfreds med handlen hos Guntoft og jakken var rigtig fin så beholdte den 😃👍. Jeg vil fremover holde øje med Guntoft for de har faktisk mange fine ting 👍. Kan anbefales 🤗😃👍

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel

Over Gundtoft

Geschreven door het bedrijf

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var nemt at bestille fra…

Det var nemt at bestille fra hjemmesiden, og varen blev hurtigt leveret. Jeg plejede at handle i den fysiske butik på Vesterbrogade, men da jeg flyttede til provinsen blev det for langt. Jeg er rigtig glad for at I har fået en netbutik, for jeres tøj er det bedste.

4 mei 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Besøgte butikken i Kolding Storcenter

Besøgte butikken i Kolding Storcenter. En medarbejder henvendte sig og spurgte, om jeg havde brug for hjælp 👍 Jeg fortalte, hvad jeg kiggede efter, og hvilke kriterier jeg havde.
Medarbejderen kom med et forslag. Denne vare var for lille i str., ..... og pist væk ..... Jeg så ikke mere til medarbejderen og måtte klare mig uden hjælp 🥺
Jeg fandt noget, jeg kunne bruge, men synes, at der var en højst besynderlig kundeservice - eller mangel på samme

19 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, nem returnering og hurtig tilbagebetaling.
Har handlet hos Gundtoft webshop gennem flere år og ALTID med samme gode oplevelse.

1 mei 2026

Flot udvalg og rimelige priser

Flot udvalg og rimelige priser

17 april 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og de rimelige priser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

på alle måder en god oplevelse hver…

på alle måder en god oplevelse hver gang 🙋‍♀️👍

10 april 2026

Kære Marion,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har en god oplevelse hos os hver gang.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Dejlig jakke men var for stor. Hurtig levering. Nemt at returnere. Og pengene retur med det samme.
Vil gerne handle ved grundtoft igen

14 april 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at det var nemt at bestille, og at både levering og retur fungerede hurtigt og problemfrit – selvom jakken desværre ikke passede.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering

1 mei 2026

Kære Rita,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede rigtig god service og hurtig levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjolen er rigtig fin og god pasform

Kjolen er rigtig fin og lige som jeg forventede den.
Jeg havde brug for rigtig hurtig levering. Her gjorde både kundeservice og den butik kjolen skulle sendes fra sit bedste for at hjælpe. Det lykkedes heldigvis også.

29 april 2026

Kære Hanne
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at kjolen levede op til dine forventninger, og at pasformen var god. Dejligt også, at både kundeservice og butikken kunne hjælpe med at få den hurtigt frem til dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varen var som forventet og hurtig…

Varen var som forventet og hurtig levering

16 april 2026

Kære Majbritt,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at varen levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.
Esther // Gundtoft

Lees meer over geverifieerde reviews.