Een zeer prettige ervaring gehad vandaag. Vooraf een beetje zenuwachtig om powder brows te zetten, maar ze heeft me heel erg op m’n gemak gesteld. Zeer ervaren, deskundig en secuur te werk gegaan. Da... Toon meer

WAT EEN TOPPER! + Wenkbrauwen zijn perfect naar wens gezet + Super lieve meid waarmee je tussendoor lekker kan kletsen + Ze heeft mijn oude pmu(wat verkeerd was gezet super goed gecoverd) + Een... Toon meer

Ik heb bij Isabella ombre brows laten zetten omdat ik binnenkort chemo moet ondergaan en dan o.a ook mijn wenkbrauwen ga verliezen. Heel verdrietig natuurlijk maar Isabella is zo'n lieve meid en je k... Toon meer

1. Permanente make-up kliniek
  2. PMU-bar

Permanente Make Up Academy & Salon. Opleidingen & Behandelingen in: Powder Brows, Lip Blush, Faux Freckles, Infralash, Scalp Pigmentatie, Tattoo Laser, PMU Laser, Carbon Laser Peel.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slechte ervaring

Allerlei beloftes bij het volgen van een cursus PMU. Geen enkele word na geleefd. Ik zou niemand aanraden hier überhaupt nog een cursus of behandeling te nemen. Is een onprofessioneel bedrijf dat je negeert, terwijl ze duizenden euro’s in haar zak heeft gestoken. Ik heb niet eens een examen dag kunnen hebben.

25 januari 2026

Verstand van zaken hebben ze hier

Verstand van zaken hebben ze hier. Erg blij mee. Ik had een vrijblijvend consult, maar toen ik merkte hoe ervaren Isabella is ben ik meteen overgegaan tot de eerste behandeling. Over 4 weken weer👍🏽

12 november 2025

Via internet research terecht gekomen…

Via internet research terecht gekomen bij Izzi brows. Op de bonnefooi contact opgenomen en gevraagd of ik diezelfde dag mijn wenkbrauwen kon laten doen. Ik had geluk, er was plek maar dit bleek (fijn) toeval te zijn. Ik heb nog nooit PMU gehad of mijn wenkbrauwen met iets permanents laten doen. Ik vond het dan ook heel spannend. Maar Isabella nam mij rustig en deskundig door alle stappen heen. Ik mocht ook steeds tussendoor het resultaat bewonderen. Bewonderen is echt het juiste woord. Het resultaat is zelfs na de eerste behandeling heel mooi. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat over 6 weken (dat wachten is jammer maar hoort er nu eenmaal bij). Nog een paar pluspunten: het doet echt geen pijn en er is een parkeergarage tegenover het gebouw.

16 juli 2025

Vakvrouwen

Zeer tevreden met de vriendelijke service en vakvrouwschap van Carla en Isabel. Heel blij met mijn soft powder brows en mijn sproetjes! 🥰

13 maart 2025

Model powder brows voor een training

Vandaag model gezeten voor een vriendin die de traint PMU powder brows bij hun volgt.
Hele mooie salon. Ze werd super goed begeleid en het resultaat is geweldig! Zeker aan te raden. Ze kijken goed mee, leggen het uit en had er volle vertrouwen in! Zeker aan te raden. Ook om mee te gaan als model

12 maart 2025

Izzi Beauty ECHT EEN AANRADER!

Als 62- jarige ben ik ontzettend blij met mijn keuze voor Ombré Powder Brows en de PMU Infralash Eyeliner bij Izzy Beauty. De behandelingen waren pijnloos en Carla heeft fantastisch werk geleverd. Nu ben ik veel sneller klaar met mijn make-up ECHT EEN AANRADER!

8 februari 2025

Top ervaring

Mooie salon met prettige sfeer en vriendelijke medewerkster! Heldere uitleg en super tevreden met het resultaat, aanrader!

20 december 2024

Super salon

Heel erg fijn contact gehad voordat ik daadwerkelijk een afspraak had gemaakt, zodat ik zeker wist of al mijn wensen mogelijk waren. Mooie & schone salon met fijne medewerkers. Ik zou zeker terugkomen en andere mensen deze plek aanbevelen!

1 november 2024

Opleiding ombre powderbrows

Super tevreden over de opleiding! Hele duidelijke uitleg en je kan alles vragen. Er word goed naar alles gekeken en je gaat vol vertrouwen de deur uit dat je het kan.
Ik zou het iedereen aanraden om hier een opleiding te volgen. Iedereen is super lief en geinteresseerd.

18 juli 2024

Pmu wenkbrauwen

Gisteren geweest voor ombre- powderbrows. Ze zijn prachtig! Heel strak uitgemeten en zo goed als pijn loos! Ben super tevreden!

30 november 2023

Super fijn!

Super fijne behandeling gehad van Isabella. Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Het resultaat is prachtig, ga zeker terugkomen!

5 oktober 2023