Banner for FITAID Europe

FITAID Europe Reviews 1.584

4,7

Voor het maken van een bestelling mailde ik naar FitAID en had supersnel een antwoord + hulp. Na de bestelling had ik een dag later de artikelen op locatie. Heel blij mee! Keep on the great work.

Op zoek naar een frisdrank met weinig koolhydraten en geen kunstmatige zoetstoffen .... ik vind het lekker , een traktatie zelfs.

De doos was beschadigd. Hierdoor waren er 2 blikjes ingedeukt. Tevens heeft het een aantal dagen geduurd voordat het geleverd werd. 07/05/2020 Vandaag Terug gebeld door fitaid. Ze vonden het... Toon meer

1. Beauty en welzijn

LIFEAID Beverage Company Europe makes lifestyle vitamin Recovery blends and clean ENERGY blends: FITAID, FITAID RX, IMMUNITYAID & FITAID ENERGY. Low cal beverages, made with only the good stuff, none of the junk: no artificial flavors, sweeteners or sodium. A BETTER WAY TO DRINK!

4,7

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ook in het nederlands graag

Snelle levering zeer goed geregeld.

13 augustus 2025

Antwoord van FITAID Europe

Hi Adri, bedankt voor je review!
Ik heb de instellingen in je account op Nederlands gezet voor je, mocht je verder vragen hebben laat het vooral weten. Ons team help altijd graag!
Geniet van je bestelling:)

Altijd snel geleverd!

Altijd snel geleverd!

17 april 2025

Hoi Janneke,

Dank je wel voor je fijne feedback! Goed om te horen dat alles vlot aankomt. :)

Groet,
Team FITAID

Great taste!

27 januari 2025

Antwoord van FITAID Europe

Thank you for taking the time to share this review:)) Please enjoy your delivery!

Altijd snelle levering.

Altijd snelle levering.

7 november 2024

Antwoord van FITAID Europe

Bedankt voor het delen van je review Hans! Geniet van de levering van FITAID en FITAID Hawaiian Nectar:)

Feest like a recovery!

Feest like a recovery!

30 oktober 2024

Antwoord van FITAID Europe

Thank you for taking the time wo write this review Wendy! please enjoy your delivery of FITAID:)

De training is niet compleet zonder…

De training is niet compleet zonder blikje voor/na trainen! Snelle levering, top product!

23 februari 2024

Antwoord van FITAID Europe

Bedankt voor het delen van je ervaring, we zijn blij deel uit te maken van het herstelproces:)

Zeer goede service

Zeer goede service. nadat mijn pakket retour was gezonden, was het geen probleem het nogmaals te verzenden.

13 april 2023

Antwoord van FITAID Europe

Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze review met ons te delen. We zijn blij te horen dat ons Customer Support Team je heeft kunnen helpen Schroom niet contact op te nemen met support@lifeaidbevco.eu wanneer je vragen hebt. Geniet van de bestelling!

Top producten

Super fijne website en hele fijne, meewerkende mensen op de klantenservice

13 februari 2023

Antwoord van FITAID Europe

Heel erg bedankt voor de geweldige review. Dank dat jullie al jaren een trouwe klant zijn!

Great teast .

Great teast .
Very fine after a training

4 december 2022

Antwoord van FITAID Europe

Thank you for taking the time to write this review Arjan. Please enjoy your delivery, let's crush those PR's:)

Een echte aanrader!

Snelle verzending en goede service. Top producten! Zeker een aanrader

5 september 2022

Antwoord van FITAID Europe

Bedankt voor je mooie review Diana! Geniet van je levering FITAID:)

lekker fris drankje

23 augustus 2022

Antwoord van FITAID Europe

En deze geweldige review is ook zeker een traktatie! Heel erg bedankt voor het mooie compliment!

Tevreden

Altijd tevreden bij Fitaid. De klantenservice is extreem snel. Ik was alweer te laat met de kortingscode, maar kreeg zonder problemen een andere en betere deal. Verzending gebeurt in een stevig kartonnen doos (zelfs als je 3 trays besteld.. zitten keurig netjes naast elkaar in 1 doos).
Ik kom gauw weer terug als de rest op is :-). Hopelijk komt de Immunityaid dan ook weer in stock, die wil ik graag proberen.

28 juli 2022

Antwoord van FITAID Europe

Bedankt voor het delen van deze review CeeJay:) Ons team staat altijd paraat te helpen waar nodig, geniet van de bestelling:)

Snelle top service

18 mei 2022

Antwoord van FITAID Europe

Fijn dat we je konden helpen en geniet van je FITAID!