Mimie - æteriske olier Reviews 455

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget serviceminded. Har handlet hos Mimie flere gange og har altid haft gode oplevelser. Udover at have et stort udvalg af æsteriske olier osv, svarer de hurtigt på spørgsmål samt sender pakken a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt ekstraordinært service niveau ❤️ Det er ganske få gange jeg har oplevet en service i denne klasse! Jeg er imponeret over at folket bag Mimie intet har imod at bruge deres fritid (i dette ti... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig oplevelse, varen var hurtig fremme, havde set frem til at modtage de æteriskolier jeg havde bestilt, bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af siden. Kan varmt anbefales. Vh sen gl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Hos Mimie.dk finder du alt til aromaterapi - duftlamper, diffusere, æteriske olier, basisolier og meget mere - og selvfølgelig økologisk. Vi er e-mærket - og så sender indefor 24 timer :-)

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Forkerte varer sendt

Jeg modtog en anden krystal på øreringe end den bestilte, bestilte månesten og modtog noget lignende klar kvarts/bjergkvarts. Butikken ville ikke vedkende sig dette ved henvendelse. Æskerne til produkterne var ikke de originale, som jeg har modtaget andre produkter fra samme mærke i.
Vedhæng købt som ametyst var hvidt, med svag tone af grøn/blå og ikke hvad man normal forbinder med ametyst.
Der manglede en halskæde med vedhæng helt i ordren.

6 april 2026

Better choose another shop

Not friendly customer service
Not satisfy with products, can’t return

(Product wasnt up to my expectation, according to return policy product cant be return after it was opened, since I tried it and wasnt satisfy, it was in use and cant be returned)
"For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug eller på anden måde beskadiget den, mens du havde ansvaret for den"

14 december 2025
Review zonder uitnodiging
Logo Mimie - æteriske olier

Antwoord van Mimie - æteriske olier

Hej Julia.
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i vores webshop.
Jeg har tjekket og vi har haft en del mailkorrespondance, hvor du ønsker at returnere en vare fra din ordre. Vi har flere gange skrevet til dig med link til, hvordan du køber en returlabel - og også vores handelsbetingelser. Vi har ikke modtaget din ordre retur!
Vi har heller ikke hørt fra dig siden 17.12.2025.

Det er ikke sjovt, at få en dårlig anmeldelse, men her er det altså dig, der ikke har valgt at sende din vare retur - derfor kan vi ikke behandle din sag, desværre.

Ønsker du fortsat at returnere en vare købt 4. december, kan du følge dette link:

Du kan se her, hvordan du returnerer en vare til os:

Peter fra Mimie.dk

Hej igen
Du har redigeret din anmeldelse - det er rigtigt, at du MÅSKE ikke kan få hele beløbet igen, men det kan vi ikke vurdere, før varen er kommet retur til os.
Jeg vil bede dig om, at sende varen retur og svare på vores emails istedet for at bruge Trustpilot til at kommunikere. Det er ikke fair overfor os. Vi kan ikke hjælpe, hvis du ikke sender varen retur!

Kontakt os venligst på mail og send varen retur, som vi har bedt om mange gange nu.
Peter fra Mimie

Alt spiller 😀

Jeg købte den super lækre duft Zen, som jeg bruger i min diffuse og jeg elsker bare den duft! Den kom hurtigt og jeg er tilfreds med hele købsprocessen.

27 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varen lever ikke op til beskrivelsen

Varen lever ikke op til beskrivelsen, idet fjernbetjeningen ikke virker, tænd- og sluk knappen virker ikke. Stikket skal tages ud hver gang den skal tændes eller slukkes.
Vi har ringet flere gange til Mimie, men telefonen bliver ikke taget. Vi har mailet, men endnu ikke fået svar. Så skal man i øvrigt også betale for at sende varen retur.

27 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.