Ik ben zonder reden ineens uitgesloten van enquêtes ik krijg ook geen reactie op mijn email. Zeer ontevreden. Update 5jan ik heb contact gehad met mobrog en ze zeggen dat me acount gewoon goed is. Mis... Toon meer
Saldo word opeens lager naar het invullen van steeds meer enquetes, zonde van mijn kostbare tijd, je hoort betaald te worden, niet hun terug te betalen?? Verder goed, op soms een error na na het invul... Toon meer
De laatste tijd allemaal enquetes,als je die hebt ingevuld,en er je tijd in gestoken hebt en je wil ze indienen,kom je terecht op error of worden ze niet meer gevalideerd.Wordt stilaan verspimling van... Toon meer
Heb na het bereiken van voldoende saldo een uitbetaling geclaimd via PayPal. De uitbetaling was in zeer korte tijd geregeld op dezelfde dag. Alle lof voor dit bedrijf.
Who we are? MOBROG® is a survey panel operated by the German market research company Splendid Research in Hamburg. What we do? We offer the opportunity to participate in paid online surveys in 74 countries. By sharing your opinion, you can have fun and earn money on the side. Through our various partners, we have many surveys available, including ones that are just right for you. You can complete these anytime via our app or website. What else? In addition to surveys, you can also use MOBROG Arcade through our app. Here, you can play a variety of rotating games on your phone. These are also rewarded in your account when you reach certain levels. You’ll also find paid offers that provide rewards or cashback on MOBROG. We hope you have fun earning money on the side with surveys, games, and more. Your MOBROG Team
Barmbeker Straße 7a, 22303, Hamburg, Duitsland
- support@mobrog.net
- www.mobrog.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
veel interssante
Account ineens geblokkeerd
Ik weet niet wat het in deze markt is maar hier dient veel meer gewaarschuwd te worden voor frauderende websites. Zo ook MOBROG.
Net als mijn mede reviewers op Trustpilot heb ik nu te maken met het feit dat ik niet meer in kan loggen omdat mijn e-mail adres en wachtwoord niet meer bekend zijn. Als ik kies voor “Wachtwoord Vergeten” krijg ik ook de melding dat mijn e-mail adres niet bekend is. Mijn opgespaarde tegoed voor enquetes ben ik dus ook ineens kwijt en de helpdesk reageert NIET.
UPDATE:
Ik moet mijn recensie even herzien, inmiddels heb ik namelijk contact gehad met de helpdesk en zij hebben mij uitgelegd dat mijn account automatisch geblokkeerd was doordat ik teveel enquetes had ingevuld op 1 dag. Informatie omtrent dit had wel iets duidelijker gemogen maar inmiddels heb ik weer toegang en kan ik weer verder met het invullen van enquetes.
Kijken hoe dit in de toekomst zal gaan.

Oplichters
Oplichters, vul je de enquête volledig in en bij einde krijg je het bericht je voldoet niet om aan deze enquête mee te doen, dus weer geen beloningen,en heb je wel tot het laatste de enquêtes ingevuld, zo gaat dit iedere dag, behalve de eerste keer als je je aangemeld hebt krijg je een paar enquêtes en daarna niks meer, triestige boel.

Veel voor weinig
Veel enquetes. Voor weinig enquetes krijg je ook betaald. Vandaag nog. Eerst niet betaald daarna voor een andere minder dan aangegeven. Je moet er telkens achteraan gaan en dan in het Engels want ze hebben geen Nederlandse helpdesk. Je moet de link overleggen terwijl je vaak doorgestuurd wordt naar een andere enquete. Te veel moeite voor een klein beetje

Antwoord van MOBROG®
Ik ben zeer tevreden met mobrog
Ik ben zeer tevreden met mobrog! Zeer interessante enquetes en gemakkelijke uitbetaling! PERFECT! Ik zou 10
Sterren geven indien mogelijk
Helaas blijk je maar zelden…
Helaas blijk je maar zelden gekwalificeerd voor een enquête en daar kom je vaak pas achter nadat je de meeste vragen al beantwoord hebt.
Bovendien, ik heb bijna een jaar actief meegedaan en kon net 100 euro bij elkaar sprokkelen. Dit is niet de moeite waard.

Antwoord van MOBROG®
Leek goed te gaan maar gisteren vulde…
Leek goed te gaan maar gisteren vulde ik een enquete in die heel traag laadde. Na ruim 20 minuten te hebben meegedaan, was ik opeens niet meer gekwalificeerd voor de enquete, toen ze eenmaal wisten wat ze wilden weten. Gelukkig heb ik nog op tijd mijn 5 euro over laten maken want inloggen lukt niet meer.

Antwoord van MOBROG®
Scam ... o .... toch niet, of toch wel ...(wel een beetje vreemd).
Had reeds een mooi bedragje bij elkaar gespaard. Plotseling niet meer mogelijk in te loggen. Mijn e-mail adres schijnt ook niet meer in hun bestand te staan .... dus resetten wachtwoord niet mogelijk. Contact gezocht met helpdesk doch tot op heden geen antwoord of oplossing. Slechte zaak van Mobrog en riekt naar zakkenvullerij en bedrog. Geen aanrader !!!
Edit: na een aantal dagen is dit toch goed gekomen. Het blijkt dat je een maximaal aantal enquetes per dag mag maken; hoeveel precies werd mij niet verteld. Na wat gemail is mijn account hersteld.
Edit: na 2 dagen kan ik wederom niet inloggen of een enquete openen. Het spijt me Mobrog; ik heb mijn vertrouwen verloren. De review blijft op 1 ster staan

Antwoord van MOBROG®
Ze betalen niet meer uit.
Ze betalen niet meer uit.
En dan bedoel ik voor de enquetes.
Ik heb nu 3 enquetes volledig ingevuld en ik sta nog steeds op 2,84€
Ook is het jammer dat je paypal moet connecten waardoor ik 1 account niet meer kan toevoegen en SKRILL dat zijn oplichters. Die vragen 5,50€ ter compensatie om het geld naar je bank te storten.
Jammer Mobrog, erg jammer

Echt slecht
Echt slecht! Elke keer als ik een enquête begin en ben ongeveer 10 min bezig dan zegt ie “helaas je kunt deze enquête niet meer invullen” letterlijk elkeeee keer echt slecht dikke 0 voor jullie

Snelle uitbetaling
Elke dag 2-3 enquetes die ik kan invullen. Je weet onmiddellijk hoeveel je verdient voor een enquete. Overschrijving al vanaf €5 naar je PayPal-account, eerste uitbetaling is prima verlopen.
Bij enquetes vaak uitgesloten doch al verschillende vragen ingevuld (niet de selectievragen). Er staan enkele spellingsfouten op de website en ook in de e-mails, oogt niet zo professioneel.
Kom niet in mijn account.
Goedemiddag
Ik heb een vraagje ik heb een account bij jullie alleen vanaf vandaag kan ik niet meer inloggen op jullie site omdat het wachtwoord niet correct en omdat mijn email Niet geldig is.
Dit is raar omdat ik gisteren een mail van jullie heb ontvangen daar heb ik op geklikt. Ik ben de hele dat bezig geweest een heb een bedrag bij elkaar gespaard van €16,54.
Wat ik ook doe ik kan geen nieuw wachtwoord aanmaken en krijg geen mail in mail, email box.
Elke keer kom erte staan email ongeldig.
Buiten dit om ben ik niet de enigste waar vragen lijsten plotseling worden afgesloten en waar je dan geen vergoeding voor krijg.
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen zodat ik weer op mijn account kan komen.
Ik hoop snel wat van u te horen.
Vindt het wel jammer dat het zolang duurt voordat er een reactie komt.

Antwoord van MOBROG®
Ik heb het nu wel echt gehad met…
Ik heb het nu wel echt gehad met jullie! Enquetes worden plots afgesloten terwijl je zeker 15 minuten bezig bent, bij volledige enquetes wordt beloning NIET toegevoegd. Ik heb al zeker 10 euro te goed!!!!!!!!! Ik ben al jaren lid bij jullie maar nu heb ik het gehad. Ik doe verder met andere die eerlijker te werk gaan!

Zelden geschikte kandidaat...
Vaak enquêtes die je voor een groot deel maakt en dan ineens krijg je de melding dat je toch niet de geschikte kandidaat bent...!! Je hebt geluk als je 1 x per 2 weken een enquête kunt maken... dat voor 60 cent dan!

Inlog problemen
Beste, sinds gisteren kan ik me niet meer inloggen bij Mobrog. Wat is de reden? Graag antwoord in het Nederlands. Alvast bedankt

Antwoord van MOBROG®
Af en toe geen toegang tot enquêtes en…
Af en toe geen toegang tot enquêtes en deze week wél 2 kunnen invullen maar zeg maar bye bye naar je beloning. Niets ontvangen.
Inlogproblemen
Met veel plezier de enquêtes ingevuld tot ik opeens van het ene op het andere moment niet meer kan inloggen,begrijp er werkelijk niets van,de ene dag nog een beloning,de volgende dag blijkbaar niet meer nodig.En waarom ?

Prima enquête-site!
Prima enquête-site!
Ik doe al jaren mee, nooit problemen. Veel enquêtes, leuk om te doen en saldo loopt redelijk snel op. Uitbetalingen verlopen keer op keer probleemloos. Gewoon top!
Ik vind Mobrog een heel leuke en…
Ik vind Mobrog een heel leuke en eerlijke site voor het invullen van de anqeates
Ook naar de vergoedingen die ze geven zijn die eerlijk