3,3

Gemiddeld

Enorm tevreden

Wij zijn enorm blij met de resultaten van de kozijnen en rolluiken. Werken super lieve mensen en wij raden het bedrijf aan.

Familie Staal

9 april 2026

Zeer onprofessioneel

Wij willen anderen nadrukkelijk waarschuwen voor Timmers Kunststof B.V. Onze ervaring is zeer teleurstellend geweest, zowel qua communicatie, kwaliteit als klantbehandeling. Dit heeft geleid tot aanzienlijke vertragingen en extra kosten.

Vanaf het begin was er onduidelijkheid over de maatvoering van de kozijnen. Onze aannemer heeft meerdere keren correcte maten en technische tekeningen opgevraagd, maar kreeg laat en onvolledig antwoord. Cruciale informatie over de aanslag ontbrak volledig, terwijl dit essentieel is voor de bouw. Een bevestiging per bericht (met duim-emoji) werd achteraf als niet bindend beschouwd, terwijl wij hier wel vanuit zijn gegaan.

Na een langere levertijd dan afgesproken bleken de kozijnen niet te passen. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, werd voorgesteld onze uitbouw aan te passen, wat bouwkundig niet haalbaar was. Uiteindelijk zijn de kozijnen aangepast (aanslag verwijderd), maar dit was een noodoplossing om verdere vertraging te voorkomen.

De problemen bleven zich opstapelen. De voordeur werd geleverd zonder ingebouwde brievenbus, waardoor wij weken geen post konden ontvangen. Een tijdelijke oplossing werd beloofd maar nooit geregeld. Het vervangende deurpaneel bleek vervolgens beschadigd en moest opnieuw besteld worden. De achterdeur kon door verkeerde maatvoering niet geplaatst worden en werd dicht geforceerd, waardoor deze onbruikbaar was. Een toegezegde snelle oplossing is nooit nagekomen.

Daarnaast zijn wij meerdere keren voor niets thuis gebleven omdat monteurs zonder juiste materialen kwamen. Tot overmaat van ramp ontvingen wij kort na een mislukte afspraak een factuur met betalingstermijn van 5 dagen, terwijl werkzaamheden nog niet waren afgerond. Als “compensatie” werd €1.000 korting aangeboden, maar alleen als wij direct volledig betaalden. Dit voelde als ongepaste druk.

Afspraken en toezeggingen werden herhaaldelijk niet nagekomen. Wij moesten voortdurend zelf achter de planning aan. Tijdens herstelwerkzaamheden was er bovendien sprake van ongepaste opmerkingen van een monteur, wat wij als zeer onprofessioneel hebben ervaren.

Het resultaat: forse vertraging, extra kosten en een zeer negatieve ervaring. Wij raden aan om een partij te kiezen die wél afspraken nakomt, duidelijk communiceert en respectvol met klanten omgaat.

6 april 2026

Eind 2024 door dit bedrijf

Eind 2024 door dit bedrijf. Had ik het maar nooit gedaan! Alles slordig afgewerkt, kozijnen kapot, ruiten beschadigd, kozijnen scheef in het huis. Scheef afgezaagd en alles opgevuld met kit. Muren onder de vensterbanken helemaal kapot. Kozijnen zelf scheef afgezaagd en opgevuld met kit. Daklood niet goed vast, buitenmuur kapot. Vreselijk. Moet nog steeds sleuteltjes krijgen voor de sloten. Moet ook nog steeds een ander raampje krijgen waarvan de ruit beschadigd is. Slecht contact rauwdauwers. Hier 1 aan het werk gehad die nooit eerder een kozijnen geplaatst heeft. Mijn advies, neem een bedrijf dat aangesloten is bij een vakgroep. Dan maar wat meer betalen, maar dit bedrijf nooit meer...

24 januari 2025

Bedankt nogmaals!

Afgelopen voorjaar besloten we om eindelijk onze oude houten kozijnen te vervangen. Ze waren verrot, tochtig en lieten veel kou binnen in de winter. We wilden graag overstappen op kunststof kozijnen met HR++ glas, omdat we op de energiekosten wilden besparen én het huis een modernere uitstraling wilden geven. Na veel zoeken en vergelijken kwamen we terecht bij een lokaal kozijnbedrijf. En eerlijk is eerlijk: we hadden ons geen betere keuze kunnen wensen.

Vanaf het allereerste contactmoment viel meteen op hoe professioneel en vriendelijk het bedrijf is. We werden niet zomaar als een “klusje” behandeld, maar echt als klanten die belangrijk zijn. De medewerker die langskwam voor het opmeten nam de tijd, legde alles duidelijk uit (ook de verschillen tussen de soorten kozijnen en glas), en gaf eerlijk advies. Er werd niet gepusht om het duurste te nemen, maar juist meegedacht in onze wensen én ons budget.

Wat we ook erg fijn vonden, was dat we van tevoren een duidelijke en overzichtelijke offerte kregen. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf. Alles stond erin: de kosten van de kozijnen, het plaatsen, de afwerking en zelfs het meenemen van het oude materiaal. Transparantie is tegenwoordig zeldzaam, dus dit gaf ons veel vertrouwen.

De plaatsing zelf verliep echt vlekkeloos. De monteurs kwamen stipt op tijd, werkten netjes en snel, en waren bovendien vriendelijk en beleefd. Ze dekten alles goed af, werkten met precisie, en ruimden na afloop alles op. Zelfs de ramen werden nog even schoongemaakt voor ze vertrokken! Dat soort details maken echt het verschil.

Wat betreft het eindresultaat: wauw. Ons huis is echt enorm opgeknapt. De nieuwe kozijnen sluiten perfect aan, er komt geen tocht meer binnen en het geluid van buiten is duidelijk minder geworden. Binnen is het warmer in de winter en koeler in de zomer. Ook de uitstraling van ons huis is moderner en strakker geworden. We hebben van meerdere buren complimenten gekregen!

Na de installatie kregen we zelfs nog een belletje om te vragen of alles naar wens was verlopen en of we nog vragen hadden. Die service na afloop laat zien dat ze echt staan voor hun werk en klanttevredenheid serieus nemen.

7 november 2024

In november 2024 hele huis voorzien van…

In november 2024 hele huis voorzien van nieuwe kozijnen. Topbedrijf, goede en heldere uitleg, duidelijke offerte. Denken met de klant mee doen alles wat mogelijk is om klant tevreden te stellen. Hardwerkende monteurs die niet moeilijk doen over een uurtje extra, of een keer terug komen. En het resultaat mag er wezen ziet er top uit.

9 februari 2025

Het plaatsen van kozijnen

Het plaatsen van kozijnen

Zeer tevreden over het plaatsen van de kozijnen, top monteurs en steven en patrick ook bedankt.
En de probleempjes die we hadden zijn binnen een week verholpen

1 juli 2024

Communicatief waardeloos en onbetrouwbaar met afspraken

Waardeloos! Zeer slechte communicatie en komen afspraken meermaals niet na. Begin juni zijn de kozijnen geplaatst, de plaatsing verliep snel. Vervolgens blijken de horren niet besteld te zijn, hier moesten we zelf achteraan zodat deze alsnog geleverd zouden worden. Afspraken gemaakt over de communicatie en plaatsing van de horren. Vervolgens zijn de horren in de doos voor de deur neergezet (niet volgens afspraak), konden we er wel even zelf inzetten.
We moesten weken wachten op herstelwerkzaamheden van het badkamerraam, beschadiging van het kozijn en problemen met de automatische rolluiken. Waarbij er tijdsafspraken gemaakt worden waarop de monteur kan komen, maar deze afspraken niet nageleefd worden of waarbij er zonder enige vorm van communicatie de afspraak wordt geannuleerd want de afgesproken tijd konden ze toch niet meer redden. Uiteindelijk zitten we in de maand september voordat alle ellende is opgelost nadat we tig keer contact moeten zoeken om de werkzaamheden überhaupt opgelost te krijgen. Telefonisch is er geen contact te krijgen, je kan meerdere malen naar verschillende personen bellen, maar er is geen gehoor en je wordt ook niet teruggebeld. Geen aanrader dus!

1 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?