Klantenservice verwijst naar andere bedrijf en andersom!!!
Ik had een technische vraag voor de klantenservice over mijn Toshiba-tv. Bel met een 020-nummer die op de website staat. Die leggen uit dat ze een extern bedrijf zijn en geen klantenservice zijn. Er wordt verwezen naar een 073-nummer voor een ander bedrijf. Bel dit nummer en die verwijzen juist weer naar het 020-nummer wat op de website staat. Ik weer teruggebeld. Zo ging het een paar keer. Beide bedrijven verwijzen naar elkaar. Als klant zijnde wordt je van het ene naar het andere bedrijf gestuurd en naar beide bedrijven 4 keer bellen en een uur verder ben ik nog steeds geholpen. Het 020-bedrijf gaat een mail sturen naar het andere bedrijf dat ze mij zouden moeten helpen en ik zou dan teruggebeld worden.
Dit is echt een verhaal voor een tv-programma zoals Radar of Kan niet waar zijn!! Nog nooit zoiets vreemds meegemaakt. Ik zie op ervaringen sites alleen maar klachten over Toshiba. Meest slechte klantenservice-ervaring ooit!!! Waarom?? Zelfs bij een slechte klantenservice wordt je nog wel te woord gestaan, maar hier wordt je na een uur bellen met meerdere nummers van hot naar her gestuurd en heb je nog niemand gesproken die echt over je vraag gaat...althans....die meent niet over een vraag te gaan.....Nog nooit zoiets klantonvriendelijks en raars meegemaakt van welk bedrijf dan ook! Ik ben altijd van de nuance, maar dit kan echt niet!!