De som gjorde att jag hade en bra upplevelse var att allting är simpelt, och de finns hur mycket stöd som helst till hur man ska vara och tips så man kan bli mer gillad av familjerna. De är enkelt att... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag tycker yepster är en jättebra app för ungdomar då det finns massa olika jobb och man kan anpassa efter avstånd om man är flexibel och kan åka längre. Appen är enkel att förstå både för den som gör... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varning för detta företag. Så fort man laddar ner deras App så använder de ditt personnummer och djupgranskar dig missbrukar det. Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.
Contactgegevens
Regeringsgatan 65, 11156, Stockholm, Zweden
- 0851519000
- hej@yepstr.com
- www.yepstr.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hopplöst det går inte radera sitt konto…
Hopplöst det går inte radera sitt konto utan att först göra en sökning och betala 99 kr.
(man kommer överhuvudtaget inte åt sin kontoinformation utan att först göra sökning och betala)
Det går inte ringa kundtjänst man hamnar bara i en loop.

Antwoord van Yepstr
Det är extremt svårt att få kontakt med…
Det är extremt svårt att få kontakt med kundtjänst ibland. Jag testa och ringa idag men kom bara till telefonsvarare och skrev i appen för 1 vecka sedan och har fortfarande inte fått någon hjälp. Suck

Antwoord van Yepstr
Vilken smidig process och vilken…
Vilken smidig process och vilken guldgruva med grymma yeppar!

VARNING - Kontot fryst DAGEN INNAN bröllop
Vi hade flera veckor innan vårt bröllop bokat en som skulle hjälpa oss via Yepstr. Vi behövde dock anställa en till, och hon vi bokat tipsade om att hennes kompis också kunde hjälpa till, men att hennes kompis inte fick Yepstr att fungera. Vi skrev att det kan vi lösa ”antingen via en faktura-tjänst eller i värsta fall via Swish”.
Fredag eftermiddag dagen innan vårt bröllop, dvs flera veckor efter ovanstående, så får vi ett mail från Yepstr där dom hävdar att vi har försökt betala en av deras anslutna svart, och därför har fryst både vårat och den vi bokats konto på Yepstr. När vi ser mailet några timmar senare (vi var ju fullt uutagna med att förbereda morgondagen) har deras kundtjänst stängt inför helgen, och det finns ingen att få tag på förrens måndag morgon.
Deras anklagan var ju helt felaktig. Det kändes även som att Yepstr aktivt försökt sabotera genom att göra detta dagen innan vårat bröllop, istället för att reagera när meddelandena som triggade frysningarna av kontona faktiskt skickades.
Som tur var fick vi tag på hon vi bokat via Facebook, annars hade vi stått utan serveringspersonal på vårat bröllop.

Dåligt upplägg
Laddade hem appen då jag kommer behöva en hundvakt i framtiden men efter att dessutom registrerat mig inser jag att jag måste fylla på mitt saldo för att ens kunna söka efter någon vilket känns som ett helt värdelöst upplägg för alla utom er då.. Inte ett dugg intresserad av att betala för att sen eventuellt inte ens hitta någon på min ort.

Antwoord van Yepstr
Superbra tjänst och så många duktiga…
Superbra tjänst och så många duktiga och trevliga ungdomar som är med! 😀

Antwoord van Yepstr
Tycker att tjänsten är toppen
Tycker att tjänsten är toppen. Appen är lätt att använda och det är en smidig process med bokning och betalning. 👏🏻

Dyrt och pushigt.
Dyrt och pushigt.
Stämmer inte i närheten av annonserade kostnader. Stod att barnvakten skulle kosta 115kr/h i appen. När jag betalade i slutet av passet fick vi betala 160kr/h…. men hon fick bara 97kr/h utav det.
Deras retorik och budskap är irriterande, gillar inte heller villkoren för oss som behöver hjälp. Enda anledningen jag använde dem var för att de har många ungdomar registrerade. Långt ifrån alla som läser eller svarar dock.

Antwoord van Yepstr
Perfekt och snabbt sätt att få hjälp
Perfekt och snabbt sätt att få hjälp. Tack för det

Smidigt och tryggt!
Smidigt, smart och ett måste i familjelivets pussel och behov! Så nöjda!

Supersmidig app
Supersmidig app, har hittat både barnvakt och festhjälp snabbt och lätt. Rekommenderas om
man behöver hjälp både för kortare eller längre uppdrag.

Antwoord van Yepstr
Så otroligt smidigt sätt att få…
Så otroligt smidigt sätt att få extrahjälp vid kalastillställning, barnvakt eller annat. Känns dessutom tryggt med försäkringar, automatiskt RUT-avdrag mm. Rekommenderas varmt.

Antwoord van Yepstr
Jag har använt Yepster i olika omgångar…
Jag har använt Yepster i olika omgångar och har alltid varit nöjd. En enkel app som gör det smidigt att matcha behov och tillgång.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.