Ad Hoc Property Management Ltd Reviews

3. Vastgoed verhuurbedrijf
  4. Beveiligingsservice
  5. Beveiligingssysteem installateur
  6. Beveiligingssysteem leverancier

Ad Hoc provides a smart and socially responsible solution for vacant property protection through Property Guardianship. Guardians enjoy affordable accommodation with flexible terms and, in many cases, utilities included, all while helping to keep otherwise empty buildings safe, secure, and maintained. For property owners, our approach offers a practical, cost‑effective and reliable alternative to traditional security methods. By placing vetted Guardians in buildings, we help reduce risks such as vandalism, squatting, and deterioration, ensuring properties remain protected and well‑looked‑after.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

114 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Verschrikkelijk.

Verschrikkelijk.. moeilijk contact te krijgen. Ellendig.
Uiteindelijk via Gapph gaan wonen. Stuk beter!!

5 januari 2026

Hi. This is Ad Hoc Property Management in the UK, not the Netherlands

Overdraag systeem

Blijkbaar mag je alleen antikraak wonen als iemand anders je overdraagt. Fantastisch idee! Dus zelfs als je een verantwoordelijk persoon bent, netjes betaalt en dringend een woning nodig hebt, heb je pech als je niemand kent. Eerlijkheid en kansen geven? Blijkbaar optioneel.

Adhoc, applaus voor jullie! Jullie hebben het voor elkaar gekregen om antikraak wonen om te toveren tot een exclusieve club waar je alleen binnenkomt als je iemand kent.

En dan die verhalen dat huurders soms onterecht behandeld worden… Het voelt alsof ze weten dat je afhankelijk bent van hen en daar rustig misbruik van maken. Maar onthoud: hoe je vandaag een ander behandelt, komt altijd terug. En geloof me, in de toekomst betalen je kinderen voor jouw daden. Karma slaapt nooit.

12 november 2025

Antwoord van Ad Hoc Property Management Ltd

Hi! This is Ad Hoc Property Management in the UK, not the Netherlands.

En toen stond je op straat

Onprofessioneel kinderachtige organisatie. Bij geklaag over normale levensbehoeften zetten ze in samenwerking met de eigenaar van het pand een bijzonder aangepaste overeenkomst neer. Hierin staat dat er geen geklaag mag zijn vanuit de bewoners. Gebeurt dit wel lig je er uit. Tevens willen ze geen uitleg geven over de meeste vragen en zoeken ze altijd een uitweg om jezelf als eerst verantwoordelijk opte stellen, al zit je zonder gas,stroom of water. Het systeem zegt dat je met 3 waarschuwingen op straat staat.

Nou dit gebeurd er als ze van je af willen omdat je lastige vragen stelt en je recht probeert te halen.(Voor jou zijn er nog tien andere mentaliteit) Ten eerste zullen ze klagen over je gedrag, dingen die heel slecht te verdedigen zijn omdat ze als organisatie alleen maar onderling het met elkaar eens te hoeven zijn( ook al kunnen ze geen voorbeelden noemen die passend zijn bij situaties die ze omschrijven) zullen hier altijd hun gelijk in krijgen. Bijvoorbeeld als je te directe antwoorden geeft of vragen stelde, werd dit al gauw gezien als agressief gedrag.(Onprofessioneel en kinderachtig)

Hieruit kwam de eerste waarschuwing.

Ten tweede:

Hebben ze een GEHELE bovenverdieping een waarschuwing gegeven omdat 1 van de voormalige bewoners spullen heeft achtergelaten. Bij het opzeggen van het contract staat duidelijk dat de bewoners die weg gaan alle spullen weg moeten halen ook al liggen ze in andere ruimtes. Ook al hebben meerdere mensen hier over gepraat met deze bewoonster, heeft ze dit uiteindelijk niet gedaan. Waarna Adhoc gezegd heeft dat de andere bewoners er spontaan verantwoordelijk voor zijn. Terwijl het duidelijk als regel is aangegeven dat de voormaligebewoonster er verantwoordelijk voor was. Tevens zijn die spullen niet van ons en zou het dus diefstal zijn geweest als we deze spullen weg zouden halen( dit staat ook in hun regels dat dit uiteraard niet mag. Dit was ook niet aan te vechten of op 1 of andere manier in te trekken.

Dit was de tweede waarschuwing.

er zijn huisregels waaronder dat je vanaf bepaalde tijden stil moet zijn. Als je geluidsopnames stuurt van buren waarin duidelijk te horen is dat er gebonkt word tegen de muren of keihard met deuren geslaan worden. Doen ze hier niks tegen. En toen deze bewoner geklaagd omdat er snachts gegamed werd. En er werd gezegd dat er te 'entousiast' geluid werd gemaakt stonden ze de volgende dag nog klaar met een aangepaste bruikleenovereenkomst. Hierin eerder als 1 van de voorwaarden ingezet dat als er nog 1 keer geklaag kwam van de de buurtbewoners(wie dan ook) dat de overeenkomst word ontbonden. Nou je kunt zelf hopelijk wel voorstellen wat er gebeurd is. Deze persoon die alles bij elkaar heeft gelogen heeft letterlijk twee keer hoeven bellen en toen kreeg ik zonder met hun in gesprek te kunnen gaan of een kans om mezelf te verdedigen gekregen te hebben. Een mailtje waarin ze zeggen binnen 1 maand moet je de unit bezemschoon opgeleverd hebben. Of terwijl als ze je weg willen krijgen ze je wel weg. Vreselijke organisatie het is niet vergezocht om ze onmenselijk te noemen. Helaas gebeurt dit vaker tegenwoordig mocht je mee willen helpen dan stuur deze door naar zo veel mogelijk mensen die kent die in het zelfde schuitje zitten. Misschien kunnen we samenspannen en meerdere zaken tegen hun aanspannen. Door te reageren op d ze review kan je in contact komen met mij.

Dit contact was met Adhoc zwolle.

17 september 2025

Antwoord van Ad Hoc Property Management Ltd

Hi. This is Ad Hoc Property Management in the UK, not the Netherlands. Your review is meant for the Dutch branch.

Alleen maar goede woorden

Alleen maar goede woorden. Superfijn dat er op deze manier toch nog kansen zijn om voor een goede prijs te kunnen wonen.

Speciaal bedankt aan Janna en Robin in Den Bosch voor de fijne hulp en het enthousiasme. Ondanks het tijdelijke huren, wordt er meteen weer meegedacht. Een echte life line.

2 augustus 2025

Ik huur via Adhoc Beheer en ben zeer tevreden

Ik huur via Adhoc Beheer en ben ontzettend tevreden over hun service. Vanaf het begin was de communicatie duidelijk en vriendelijk, en het hele proces verliep soepel. Het team is goed bereikbaar en reageert snel op vragen of verzoeken.

Wat ik vooral waardeer, is de flexibiliteit en de professionele aanpak. Eventuele problemen worden vlot opgelost, en ik voel me als huurder echt gehoord en gewaardeerd.

Kortom, een betrouwbare en prettige organisatie om via te huren. Zeker een aanrader!

5 februari 2025

Racisten

Zelfs als ik alle documenten heb die nodig zijn voor huisvesting, word ik vrijwel meteen geweigerd nadat ik mijn documenten heb opgestuurd. Waarschijnlijk racisten omdat ik geen Nederlands ben en het niet goed spreek.

28 januari 2025
Reviews in alle talen tonen. (694 reviews)