Beter Horen - Assen Reviews 36

TrustScore 4 uit 5

4,2

Oudestraat 23, 9401 EH Assen, Drenthe, NL

Ik werd vanaf het eerste moment vriendelijk behandeld. De medewerkers zijn heel bekwaam en leggen alles duidelijk uit. Niets op aan te merken

Met frisse tegenzin naar filiaal in Assen gegaan omdat ik erg moest wennen aan het idee van een hoorapparaat. De audicien bleek een fijn, zeer deskundig iemand te zijn met veel begrip. Hij legde alles... Toon meer

Goede uitleg fijn personeel service was zeer goed direct aan de beurt nette winkel en echt een heel fijne man die alles haar fijn uit legde voor deed enzo kortom een zeer fijn" horend "gesprek

1. Audicien
  2. Gehoorapparaten reparatieservice

• Oudestraat 23, 9401 EH, Assen, Drenthe, Nederland

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Goed geholpen

Komen thuis. Alle tijd om het uit te leggen. Prima service.

24 maart 2026

Beste mevrouw Tooms,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze thuisservice audicien van de Beter Horen regio Assen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Vanaf het eerste moment alles Oke.

10 maart 2026

Beste JeeBee,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u vanaf het eerste moment vriendelijk behandeld bent, door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Assen. We zijn blij te horen dat onze medewerkers bekwaam zijn en alles duidelijk uitleggen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Weer horen

25 november 2025

Beste mevrouw De Weerd,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Assen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste T. Martens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Assen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Keurige service en behulpvaardig

Keurige service en bereid tot hulp en ondersteuning

12 augustus 2025

Beste Jacob,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Beter Horen

Maximaal twee weken testen, wat een advies.

De offerte die ik heb meegekregen blijkt dat een oplader bij een Bol.com de helft goedkoper is, check daarom je offerte zorgvuldig. De proef zou voor mij niet meer dan 2 weken mogen duren, bijzonder immers heb je in paar weken niet alle situaties die voorbij komen zoals een vergadering, beurs of een verjaardag. De letterlijke terugkoppeling was in Italië lopen ze naar buiten en vragen dan; kun je de vogels horen fluiten? Nou dan werkt. Zelf moest ik ook nog zwemdopjes laten maken, gelijk met de pin betaald en 14 dagen later opgehaald wordt ik nu wekelijks door infomedics benadert dat ik mijn factuur niet heb betaald terwijl ik een bewijs van de pinbetaling, terugkoppeling van de medewerker van Beter Horen Assen ook aangeeft dat mijn verhaal klopt dat er inderdaad betaald is. Kortom; Het is zo snel mogelijk winst maken, empathie is er vrijwel niet en administratie klopt voor geen meter.

13 mei 2025

Beste Aaldrik Britstra,

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft dit is niet de bedoeling geweest.
Het betalingsprobleem is inmiddels gelukkig opgelost. Onze collega in de winkel heeft de situatie over de lader met u besproken en uitgelegd. Ook is de proefperiode met u besproken en was er helaas een meningsverschil. Hierdoor zijn is er samen helaas geen oplossing gevonden.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Uitstekende service

Goede uitleg, nam alle tijd om te zorgen dat de uitleg duidelijk was. Ben diverse keren terug geweest om zo goed mogelijk af te stellen.
Heel vriendelijk en open. .

8 juli 2025

prima service

De service staat hoog in het vaandel. Thuis gehoor opnemen is een pluspunt voor ouderen. Ik ben 81 jaar en vind thuis iemand helpen een heel fijn gevoel.

24 juni 2025

Deskundig personeel en de juiste…

Deskundig personeel en de juiste voorlichting gehad. Ze denken aan alles. Ontzorgen noem ik dat. De hoortoestellen zijn supergoed.

20 mei 2025

Beste heer Buring,

Bedankt voor uw positieve review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service van onze collega's in de winkel in Assen. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te begeleiden in elke stap van het proces. Wij hopen dat u blij bent met uw nieuwe hoortoestellen en weer optimaal kunt genieten van de geluiden om u heen.

U kunt ons altijd bereiken voor hulp of als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag.

Beter Horen

Vriendelijk medewerkers zeer behulpzaam…

Vriendelijk medewerkers zeer behulpzaam en oprecht geïnteresseerd in de juiste afstelling van de nieuwe hoorapparaten voor mij. Goed gevoel voor humor en punctueel

13 mei 2025

Beste anne aalders,

Bedankt voor uw positieve bericht.

Wat leuk om te horen dat onze collega's in Assen u met interesse en humor hebben geholpen. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij doen ons best om de tijd te nemen voor elke klant om deze zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben uw bericht gedeeld met de desbetreffende Beter Horen winkel.

Voor vragen of hulp kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verbetering

Ben uitstekend geholpen. Heb de juiste hoortoestellen aangeschaft. De spraakverstaanbaarheid is duidelijk beter. Minder luisterinspanning.

21 februari 2025

Beste F. Dekker,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u met hulp van onze collega's de juiste hoortoestellen hebt kunnen aanschaffen. Wij hopen dat u nu weer optimaal kunt genieten van uw gehoor.

Voor vragen of hulp kunt u ons altijd bereiken.

Er ging niet veel mis.

Er ging niet veel mis.. Maar soms mis ik de help middedel.

10 december 2024

Beste KJB,

Bedankt voor uw bericht.

Voor al uw vragen over hoortoestellen, onderhoud of andere onderwerpen, kunt u het antwoord wellicht op onze website terugvinden: https://www.beterhoren.nl/.

U bent ook altijd welkom om uw vragen bij de desbetreffende Beter Horen winkel te stellen.

Beter Horen

Ik ben zeer tevreden over thuis service…

Ik ben zeer tevreden over thuis service van Beter horen. Mijn vader is zeer slecht horend en was reeds in het bezit van een gehoorapparaat maar was aan vervanging toe - indien apparaten niet worden gedragen is hij sociaal sterk geïsoleerd. Hij woont in een verpleeg - / verzorging huis en niet mobiel en daarmede niet instaat om locatie van audicien winkel te bezoeken. Middels deze service is dat wel gelukt. Ook de gehoor apparaten bevallen prima en helemaal naar wens.
Ook de aftersale stel ik zeer op prijs en is erg toegankelijk.

16 april 2024

Er werd geluisterd

Er werd geluisterd, op welk vlak dan ook niet opdringerig en er werd geadviseerd en duidelijk uitleg gegeven.

26 maart 2024