De gehoor metingen, 3x zijn gedegen uitgevoerd, om een zo een goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Een goed advies. En de gehoorapparaten voldoen uitstekend.
Burchtstraat 13, 6602 AP Wijchen, Gelderland, NL
Zeer goede begeleiding en uiterst professionele behandeling van gehoorklachten m.b.t. het aanmeten van een nieuw gehoorapparaat. Behandelaar gaat net zo lang door tot het optimale is bereikt. Veel... Toon meer
Geluidafstemming(te hard), aantal tikjes (11 ipv 10). Niet begrepen dat er geen geluidsregelaar op zat. De factuur is een drama: het betreft enkel het linkeroor en niet beide; Post van 299 euro?... Toon meer
Burchtstraat 13, 6602 AP, Wijchen, Gelderland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Beter Horen - Wijchen
De factuur is een drama: het betreft enkel het linkeroor en niet beide; Post van 299 euro? Waarvoor? Gedwongen winkelnering? Waar bleef de polis?
De mevrouw was wel vriendelijk! Vandaar toh nog twee sterrren.

Antwoord van Beter Horen - Wijchen
Vaktechnisch is bedrijf goed. Op het gebied van klantvriendelijkheid kan er nog wat verbeteren

Antwoord van Beter Horen - Wijchen
De kerel die ons geholpen heeft was goed thuis in de materie. Hij heeft heel veel goede aanpassingen gedaan. Wel heeft hij eerst de Amphillion hoortoestellen voor geschreven en geleverd maar van de Radboud moest ik naar Resound. Dit heeft alles te maken met C.I. in de toekomst. Ik ben nu tevreden met Bete Horen dan wel de beslissing die ik genomen heb met C.I.
Er is met aandacht gewerkt en geluisterd. De oren zijn gewoon slecht en dat moet mama aanvaarden. Er is een optie gegeven om naar Kentalis te gaan. Dat gaan we dan ook doen. Boy dank voor je hulp.

Antwoord van Beter Horen - Wijchen
Ik ben erg goed geholpen door de zeer ervaren Roy bij beter horen in wijchen
Ik had een probleem met mijn hoortoestel. Er werd tijd voor mij gemaakt en het probleem werd opgelost.
De wachttijden zijn erg lang voordat je daar terecht kunt, en het bedrijf in Wijchen ziet er aan de buitenkant niet uit en van binnen erg ongezellig niet gastvrij.
Personeel prima.

Antwoord van Beter Horen - Wijchen
Ik ben goed begeleid en ze waren erg aardig en behulpzaam
Behandelaar gaat net zo lang door tot het optimale is bereikt.
Veel lof voor dit bedrijf en zijn behandelaar!
Vriendelijke bejegening. Neemt de tijd. Rustige uitleg. Eerlijk in voor-en nadelen.