ja bij jonathan en zijn team is het altijd leuk zaken doen goede service goed advies en gezellige mensen die je helpen
Kwa verkoop, meedenken, advies top. Helaas was er bij de levering en kinderzitje vast zetten bij de herenfiets iets niet goed wat hersteld moest worden waardoor ik helaas zelf heen en weer moes rijden... Toon meer
Prima geadviseerd bij aankoop. Lekkere koffie 🌞duidelijke uitleg over fiets. Fiets is aan huis afgeleverd met aansluitend nog korte uitleg. Duidelijke app voor beheer en fietsonderhoud
Eendrachtsweg, 3-mei, 4691 EK, Tholen, Zeeland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
Prima service! Vriendelijke mensen en duidelijke uitleg! Ruime keuze fietsen.

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
zeer goed advies en ze nemen de tijd voor je. Ze zijn zeer deskundig. Ze hadden op alle vragen zeer goede antwoorden waar je wat aan had om een besluit te nemen. De service is ook zeer goed niks is te veel.

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
Heel relaxed sfeertje in de winkel personeel neemt de tijd voor iedere klant, hele goede service , kennis van zaken. Ze brengen je fiets thuis met een leuke verrassing ook dan krijg je professionele en vriendelijk uitleg,inruil mogelijk ze nemen je inruil meteen mee, topwinkel een echte aanrader

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
Ik heb er al jaren een hele goede ervaring en kom graag terug.

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
Altijd goed maar ook vriendelijk personeel en dat is zeer belangrijk!!!!!

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
Prima geadviseerd bij aankoop. Lekkere koffie 🌞duidelijke uitleg over fiets.
Fiets is aan huis afgeleverd met aansluitend nog korte uitleg.
Duidelijke app voor beheer en fietsonderhoud

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
Topservice. Fiets netjes thuis geleverd inclusief instructies en welkomstcadeau als dank. Vriendelijke mensen en goed bereikbaar.

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
Jozua heeft mij heel fijn en met veel geduld geholpen. Heel aardige en behulpzame verkoper.

Antwoord van Bike Totaal - Tholen
Alles goed besproken afspraak gemaakt verder goed gerepareerd dus prima toch