Biketotaal van den Brink is een prachtige fietsenwinkel waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt. We hebben hier 2 E-bikes aangeschaft. Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres.... Toon meer
Voor ik een e- bike kocht heb ik mij eerst goed geïnformeerd o.a via internet. Wat is van belang. Waar moet ik rekening mee houden. Uiteindelijk waren mijn vragen in de winkel nooit te veel voor de... Toon meer
Onderhoudsbeurt aan mijn e bike gehad. Gedegen geholpen en fijn meegedacht met de planning. Technische uitvoering ook helemaal o.k. en zonder dar ik er zelf om vroeg bepaalde delen onder garantie ve... Toon meer
Meerstraat, 14, 2181 BR, Hillegom, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres. We kregen een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en vooraf werden we duidelijk geïnformeerd wat de hiermee samengaande kosten zouden zijn. Ook als er onverwachts extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd wordt je van tevoren op de hoogte gesteld van de extra kosten.
Wij zijn helemaal tevreden.

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Waar moet ik rekening mee houden. Uiteindelijk waren mijn vragen in de winkel nooit te veel voor de verkoper. Er werd mij neutraal (meerdere merken) de voor/nadelen gemeld.

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Super fijn personeel, heel relaxed, behulpzaam, goed advies en 0,0 push gedrag. Als je een fiets wilt gaan kopen ga er langs, ik weet zeker dat ze je goed kunnen helpen!

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Er wordt door het vriendelijke personeel alle tijd voor je genomen om een keuze te maken, maar ook om te denken in oplossingen. Blij met mijn nieuwe fiets!!

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
2 Fietsen (ebikes) servicebeurt gehad.
Alles werkt weer perfect, fietsen zien er weer als nieuw uit. Gereed voor weer vele kilometers.

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Perfect professioneel advies, denkend in mogelijkheden en oplossingen, zonder commerciële dwang. Zeer klantgericht, vriendelijk met humor. Kortom: Bike Totaal Van den Brink is een aanrader.

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Ik kwam vanuit Noordwijkerhout naar Hillegom omdat ik bij mijn vorige fiets goede ervaring had met dit bedrijf qua service. Nu kwam ik voor mijn eerste gratis servicebeurt va mijn nieuwe daar gekochte fiets. Ik vroeg of ik erop kon wachten omdat ik uit Noordwijkerhout kwam. Was oke en m'n buitenspiegel werd er ook gratis opgezet. Top mensen!! Vriendelijk personeel

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Bedankt mannen van Bike Totaal!!
Was met m'n partner gevallen met de elektrische fiets.
Is zeer netjes gemaakt en begrip en aandacht voor ons. hierdoor wil je klant zijn!

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Kan alleen maar positief zijn betreffende opvang, uitleg , telefonisch prijsbespreking en ophalen van fiets met opgepompte banden.

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Een fijne winkel, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen de tijd voor je, om alles tot in de puntjes te regelen.
Wij zijn erg tevreden met Bike Totaal - van den Brink en onze mooie nieuwe e-bikes.

Antwoord van Bike Totaal - van den Brink
Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht. Ze namen goed de tijd. Ik kon ook heel makkelijk een proefrit maken. Ik kreeg die fiets zo mee . Ze wisten niet wie ik was maar ze gaven me zo die fiets mee. Goede uitleg bij aflevering.