Bestelling geplaatst en betaald, kreeg maar geen orderbevestiging. Na 4 x mailen kreeg ik antwoord. IT storing en ze wisten niet wanneer ik het pakket zou ontvangen. Vind dit heel slecht. Totaal... Toon meer

Kleding besteld bij Bonaparte. Deze wed keurig verpakt bezorgd, per stuk ingepakt. Mooie kwaliteit kleding waar ik blij mee ben. Door een bijgevoegd retour etiket is retour sturen ook heel gemakkelijk... Toon meer

Bijna alle kleding van Bonaparte is van mooie kwaliteit waar je weer jaren plezier van hebt. Ik houd alleen wel van wat meer uitgesproken kleuren en wat getailleerde modellen, maar dat is alleen p... Toon meer

Ben al jaren klant bij Bonaparte , en gelukkig is hun service goed en hetzelfde gebleven. Geen moeilijk retour beleid en je kunt achteraf met KLARNA betalen. En natuurlijk mooie collecties kleding.... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect
  2. Lingeriewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Al 30 jaar ontwerpen wij bij BON'A PARTE mooie mode voor het hele gezin. Vanuit onze sterke Scandinavische designtraditie vertolken wij de meest actuele modetrends en ontwerpen wij unieke collecties, die alleen bij ons te vinden zijn. Onze collecties hebben eindeloos veel combinatiemogelijkheden en een outfit kan met een paar aanpassingen over- of underdressed worden gemaakt, waardoor een compleet nieuwe look ontstaat. Kwaliteit is het enige dat telt voor BON'A PARTE en dat geldt voor zowel de materialen, het ontwerp, de lijnen en details. Shop online – makkelijk en veilig.

4,3

Uitstekend

14K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestelling geplaatst en betaald

Vind dit heel slecht. Totaal geen communicatie richting klant. Nu maar hopen dat ik het nog krijg.

4 maart 2026

Beste Ina,

Het spijt ons zeer dat u onvoldoende informatie heeft ontvangen.

De IT-fout waar u naar verwijst, heeft helaas gevolgen gehad voor een aantal bestellingen, wat heeft geleid tot vertraging in de levering. Omdat een groot aantal bestellingen is getroffen, ontvangen we momenteel veel e-mails en telefoontjes, waardoor onze normale reactietijd langer duurt. Onze excuses hiervoor. We werken eraan om de situatie op te lossen en ervoor te zorgen dat de getroffen bestellingen correct worden afgehandeld.

Bedankt voor uw geduld.

Met vriendelijke groet
Team Bon' a Parte

De kleding valt tegen

13 november 2025

Antwoord van BON'A PARTE

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft en wij kijken wij vinden het jammer dat de kleding niet aan uw verwachtingen voldoet.

Blij met truitje

Prima service en kwaliteit is goed

11 november 2025

Antwoord van BON'A PARTE

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft en wij kijken uit naar uw volgende bestelling.

Correcte behandeling

Correcte behandeling

2 oktober 2025

De jas gevonden die ik zocht

De jas gevonden die ik zocht
Leuk dat je voor de eerste bestelling 20% korting krijgt
De levering duurde ietsje langer
Maar blij met mijn aankoop

18 oktober 2025

Bon’A Parte by DK Company

Snelle levering, mooie truien!

20 oktober 2025

Bon’A Parte by DK Company

Jurk was echt veel te groot

Jurk was echt veel te groot: ik kan er twee x in: niet de normale maat die er normaal voor staat.
Moet er wel 4,50 voor betalen omdat ik het terug stuur .
Uh.. de maat komt niet overeen , en daar moet in voor dokken . Raar !

12 oktober 2025

Antwoord van BON'A PARTE

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft.

Bon’A Parte by DK Company

Het was zoals aangegeven!

14 oktober 2025

Dik tevreden.

Ik bestel al jaren bij Bon a Parte.
Kwalitatief goede kleding.
Zeker in de uitverkoop sla ik mijn slag.
En altijd een snelle levering.
Retour zenden ook geen probleem.

12 oktober 2025

mooie kleding

mooie kleding
uitleg over betaling via Klarna kan beter.

9 oktober 2025

Altijd mooie tijdloze mode

Al jaren shop ik graag bij Bonaparte. De stijl, vaak mooie aanbiedingen, keuze in betaling en de mogelijkheid tot retourneren wat niet past ( soms is de maat wel een gokje). Ik blijf fan!

6 oktober 2025

Prima kleding,

Prima kleding,

2 oktober 2025

Bon’A Parte by DK Company

Alles goed gegaan fyn artikel super…

Alles goed gegaan fyn artikel super bedankt

1 oktober 2025

Mooie collectie

Mooie collectie, fijne service,

30 september 2025

Retourneren heel makkelijk

30 september 2025

Bon’A Parte by DK Company

Handige en duidelijke site met goede…

Handige en duidelijke site met goede presentatie. Snelle en keurige levering.

11 september 2025

Bon’A Parte by DK Company

Ben al jaren zeer tevreden over de mode…

Ben al jaren zeer tevreden over de mode die er verkocht word

9 september 2025

Bon’A Parte by DK Company

Op het plaatje zag de kleding er erg…

Op het plaatje zag de kleding er erg leuk uit. Eenmaal ontvangen viel het behoorlijk tegen. Het pak voelde als een zomerpyama en het shirt leek wel maat 52ipv 42. Dus een tegenvaller,

3 september 2025

Top en snel geleverd