Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

-TOP Drago 660 S als junges Gebrauchtboot bei Baadhuset A S mit Trailer gekauft - Ein freundliches Familienunternehmen, in dem vom angebotenen Gebrauchtboot über den E- Mail Jet bis zur Kaufabwicklun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse. God og venlig snak. Saglig og kvalificeret rådgivning. Det der aftales opfyldes fuldt ud. Købte en ny craftsman diesel motor m.v.. Rigtig fin. Ikke sidste gang jeg har handle... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Baadhuset er direkte importør af flere af marine industriens førende brands.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

-TOP Drago 660 S -

Ein freundliches Familienunternehmen, in dem vom angebotenen Gebrauchtboot über den E- Mail Jet bis zur Kaufabwicklung ALLES stimmt. Das Boot wurde super zur Abholung von Herrn H. Bak aufbereitet, alle Details des Kaufangebotes bestätigten sich bei der Übergabe. Vielen Dank auch für ihre Gurte zur Sicherung des Bootes auf dem Trailer. Herzliche Grüße vom sehr zufriedenen Michael Thüring

6 maart 2026

Enestående god service

Som førstegangs-bådkøber var det en fornøjelse at handle hos Baadhuset. Daniel tog sig god tid under visninger, og delte rundhåndet ud af gode råd, faglig begejstring og høj service undervejs. Hos Baadhuset føler man sig i kompetente og trygge hænder. Kæmpe anbefaling herfra. Tak for handlen!

9 februari 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. God og venlig snak. Saglig og kvalificeret rådgivning. Det der aftales opfyldes fuldt ud. Købte en ny craftsman diesel motor m.v.. Rigtig fin. Ikke sidste gang jeg har handlet der.

22 januari 2026

Top vinterservice

Den årlige vinterservice af min båd var en rigtig god oplevelse. Stort og småt blev klaret, så alt var i orden til vinteropbevaring. Top service og fin kommunikation.

26 september 2025

Mega flot arbejde

Mega flot arbejde. Dejligt at modtage flot og gennemført arbejde, som aftalt, til aftalt tid… alle forventninger indfriet
m.v. h
Claus B

24 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan varmt anbefale Baadhuset!

Tilbage i 2014 købte vi en lille båd hos en anden forhandler. Da den gik i stykker pga. forhandlerens egen fejl, nægtede forhandleren at hjælpe os, og vi stod med en regning på 60.000 kr. Heldigvis trådte Baadhuset til – selvom det ikke var deres salg – og hjalp os med at få båden fikset til en god pris. Den service glemmer vi aldrig!

I 2016 valgte vi derfor at købe en ny og større båd hos Baadhuset, og det har vi aldrig fortrudt. Vi fik en fantastisk behandling, og båden har givet os masser af gode oplevelser.

Efter nogle års pause er vi nu vendt tilbage for at købe båd igen, og vi bliver endnu engang mødt med samme varme, personlige og ekstremt kompetente service. Man føler sig tryg og værdsat som kunde hos Baadhuset, og alt håndteres professionelt fra start til slut.

Vi er yderst tilfredse og anbefaler alle, der overvejer at købe båd, at gå til Baadhuset – her er man i de bedste hænder.

21 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte en ny Drago 660 med en Suzuki…

Vi købte en ny Drago 660 med en Suzuki 140HK motor. Vi har haft en rigtig god oplevelse med Baadhuset. Vi havde fin dialog vedr. udstyr osv. Så vi endte med en båd, strikket op lige som vi gerne ville have den⚓️🤩

19 april 2024

Super god oplevelse

Vi købte brugt båd med levering 1. april. Hele købsprocessen har været rigtig god og levering upåklagelig. Vi aftalte 3 måneders garanti på mange dele og desuden at alt virkede ved levering. Der har kun været få ting med båden og alt er blevet ordnet. Der er rigtig god kommunikation om hvad planen er, og godt humør. Det er en fornøjelse at have købt båd hos Bådhuset.

17 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En sjælden god oplevelse!

Det er rart, når det bliver nemt at være kunde. Jeg købte en ny, lækker lille Tender til levering på Sydsjælland. Bådhuset leverede en fremragende service og en fair behandling. De svarede hurtigt på spørgsmål, de lyttede til mine ønsker og al kommunikation, uanset om det var på telefon eller mail, foregik professionelt. Et sympatisk team, der holder, hvad de lover.

22 augustus 2021

en god handel

Vi har haft en god oplevelse ved køb af båd. Sælgere der var lyttende til vores behov, og meget servicemindede også omkring levering, og opfølgning på leveringen. Vi er meget tilfredse med handlen.

27 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, realistisk handel og smilende mennesker!

God service, realistisk handel og smilende mennesker!
Jeg købte en efterhånden ældre speedbåd hos Bådhuset i Beder. Den var prismæssigt over det jeg søgte, men for mig var der tryghed ved at handle med en forhandler. Forhandlingsporcessen foregik roligt og med realistiske mål for begge parter. Jeg fik at vide, at med hensyn til garanti, ville de dække indenfor realistiske rammer på en ældre båd. Jeg fik båden hjem og i vandet, hvor den uheldigvis brækkede en tand i starteren samt at jeg fandt andre SMÅTING. Det hele blev udbedret uden diskussion - Bådhuset får klart min stemme.
Kompetente, dygtige og ærlige mennesker hos Bådhuset i Beder.

25 mei 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.