Het boeken ging zonder problemen, het verblijf hebben we nog niet ervaren dat gaat in het najaar gebeuren..
Pluspunten: locatie, dichtbij winkels en strand. Huisje is netjes en schoon. En van alle gemakken voorzien. Afstand tussen de buren is ook goed, rust ervaren. Minpunten: keukenapparatuur is op 1... Toon meer
De aanmelding verliep erg soepel, de huisjes zagen er mooi en redelijk nieuw uit, voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Parkje was niet groot maar mooi opgezet. Restaurant en bijbehorende keuk... Toon meer
Heerlijk rustig park op loopafstand van het strand. Het 10-pers.huis is van alle gemakken voorzien, incl.rolluiken in alle kamers. Koffiezetapp. ontbreekt en hebben we zelf meegenomen. Woning was goed... Toon meer
Dormio Resort Berck-sur-Mer is een luxe resort aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk. Het resort ligt op slechts 900 meter van het heerlijke brede zandstrand van Berck-sur-Mer. Het resort beschikt over een aantal hoogwaardige faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken! Laat je verrassen door de lokale specialiteiten bij Bistro Le Bouchot, neem een duik in het buitenzwembad en haal je alledaagse boodschappen bij de minimarkt. In de zomer kun je een barbecue huren, een ijsje halen bij de ijsfiets en kunnen kinderen naar de Mio Kids Club. Perfect voor een onvergetelijk verblijf!
Chemin des Anglais 41, 62600, Berck-sur-Mer, Hauts-de-France, Frankrijk
- +31850134040
Heeft 31% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Het boeken ging zonder problemen
Website goed, prijzen fluctueren per week
Website goed, wel raar dat wekelijks de prijzen fluctueren. Nog nooit gezien bij een organisatie die bungalows verhuurt dus het is goed oppassen. Na boeking en betaling helaas geen reserveringsbevestiging per mail ontvangen maar na contact met de klantenservice alsnog ontvangen.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer
Goede service ontvangen met de boeking.
snelle en adequate aanpassing van reeds…
snelle en adequate aanpassing van reeds gedane boeking met restitutie van eigenarenkorting
Het huisje was matig en slecht…
Het huisje was matig en slecht schoongemaakt en gecontroleerd. Zo was het handvat van de douchedeur kapot, inclusief zeer scherpe delen. Zo ook bij het bad, een steun bij de kraan was afgebroken en erg scherp. Als kers op de taart was er veel schimmel in de douche én was er geen warm water. De boiler stond in storing.
Maar de echte teleurstelling moest nog komen; de directe omgeving. Berck sur Mer is een foeilelijk, vervallen en half verlaten dorp. Een filmset van een horrorfilm, zó lelijk. Winkels staan (duidelijk al lang) leeg, restaurants ook. Er is niets te zien of beleven. Vreselijk.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer
Boeking via de website duidelijk
Boeking via de website duidelijk en snel. Later bleek dat door familie omstandigheden dat de periode een week later moest. Via telefonisch contact super snle gewijzigd en gelijktijdig een gewijzigde email ontvangen

Huisje was slecht schoongemaakt
Huisje was slecht schoongemaakt, vooral douche zag er niet uit. Verder overal stofnesten in hoeken en bij gordijnen. Ook buiten. Klachten gemeld bij receptie. Volgende dag heeft technische dienst de badkamer schoongemaakt. Klachten waren dus bekend, maar geen extra schoonmaker gezien.

Duidelijke site/ruime keus/ betaalbaar
Duidelijke site.
Goede prijs.
Ruime keus.
Helder antwoord na een telefonisch vraag.
We hebben er zin in!!!

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer
Leuk vakantiepark voor wie een ruim vakantiehuisje zoekt
Het huisje (type Ardeche) was ruim en netjes. Naar het grote strand was 20 minuten lopen wat voor ons helemaal goed was.
Het huisje lag aan de rand van het vakantiepark. Daar loopt een doorgaande weg maar deze was zeker niet druk.
Meer beplanting (bomen) zou het vakantiepark aantrekkelijker maken.
De moeite waard is het kijken naar de zeehonden op de zandbank aan de zuidkant van Berck-sur-Mer. Ga met laag water.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer
Het boekinsproces verliep makkelijk…
Het boekinsproces verliep makkelijk alles is er in opgenomen. Fijn dat de bedden zijn opgemaakt handdoeken, schoonmaak inclusief.
Wel apart is bij de eindafrekening is, dat als je alles in eens betaald het een heel stuk scheelt dan als je in termijnen wil betalen.( je hebt dan wel meer rechten). Maar toch…dus denk er aan eerst je daglimiet te verhogen bij je bank,als je in een keer wil betalen.

Toepassen evt. korting
Bij de boeking heb ik 2 keer telefonisch gehad met vragen hoe de korting van 10% toe te passen. Aan de telefoon werd ik vriendelijk geholpen maar de boeking is niet direkt naar wens verlopen, pas na een mail is de korting toegepast.