My child wanted to contribute some pocket money to plant a tree for Earth Day. This is a great experience! We were sent information about the plan for planting as well as a certificate. Highly recomme... Toon meer
Det fungere bare rigtig nemt, når man skal købe et eller flere træer. Certifikat landet i mailen lige efter træerne er købt. Har brugt Klimatræ igennem flere år nu.
Jeg har købt et træ den 7/12 som jeg skulle bruge i julegave, men den 24/12 har jeg ikke modtaget certifikat endnu tros jeg har sendt 2 mails og skrivet 6 gang på chatten men har ikke fået noget svar... Toon meer
En fin mulighed, hvis man gerne vil gøre noget helt konkret for klimaet. Man kan let købe et antaltræer efter eget ønske og formåen. Det valgte jeg at gøre, for at støtte dette gode initiativ.
Visionen bag klimatræ er at plante så mange træer som overhovedet muligt. Baggrunden for dette ligger der en masse research arbejde og med den grundtanke om at træplantning menes at være den bedste løsning for at komme klimaforandringerne i forkøbet. Om ikke andet er dette en løsning hvor vi alle kan være med til at hjælpe.
Denemarken
- klimatrae@gmail.com
- klimatræ.dk
Super nem dialog med Mikkel
Super nem dialog med Mikkel. Vi er meget tilfredse!
Fantastisk initiativ
Fantastisk initiativ, hurtig og professionel service.
Mikkel er dygtig til sit håndværk, og hans passion skinner tydeligt igennem i det arbejde, han leverer.
Mine varmeste anbefalinger.
det var nemt
Fed mulighed for at bidrage til klimaet…
Fed mulighed for at bidrage til klimaet direkte - og en god gave, modtagerne bliver rigtig glade for :)
Super nemt og en god gave at give
Jeg har købt har fra et par gange og jeg syndes det er et rigtig fint koncept og en super fin gave at få eller give
God oplevelse
Fint koncept
Fint koncept. Hurtig og nemt forståeligt interface. det bruger vi gerne igen.
teqlink
Gør noget konkret for klimaet

Antwoord van Klimatræ
God oplevelse nemt og informerende
God oplevelse nemt og informerende, og fedt der findes sådanne sider så man føler man kan gøre en forskel
Overskuelig handlingsplan
Overskuelig handlingsplan. Virker "autentisk og ægte" iværksætter arbejde. Et bedre certifikat ville stå højt på ønskelisten, derfor kun 4 stjerner

Antwoord van Klimatræ
En virkelig go’ ide 🙃 håber virkelig…
En virkelig go’ ide 🙃 håber virkelig det bliver et succesfuldt projekt 🌞🌞 salg, service og levering er top professionelt 👏👏

Antwoord van Klimatræ
Bare fedt at man kan plante 🌲 hjemme…
Bare fedt at man kan plante 🌲 hjemme fra sofaen. Nemt og hurtigt site at købe fra.

Virkelig godhjertet forretning
Virkelig godhjertet forretning - hjemmesiden er nem at navigere på. Købte det som gave, det var perfekt!
Klima & miljø er højt på ønskelisten