LAGO Reviews

16.422

3,5

Zeer grote ligweide, veel ligzetels en voldoende parasols beschikbaar. Toffe springkastelen. Leuke wildwaterbaan en glijbanen, ook nog voor tieners. Net voor 12u gaan eten, toen was er nog geen wac... Toon meer

1. Zwembadcomplex
  2. Pretpark
  3. Openbaar zwembad
  4. Recreatiecentrum
  5. Recreatie- en vakantiekampen

Over LAGO

--------------NEDERLANDS---------------

Wil je even ontsnappen en genieten van een heerlijk vakantiegevoel? Reis dan af naar één van de LAGO zwemparadijzen. Klaar voor een spetterende zwemuitstap met het hele gezin?!

Zon of regen? In de subtropische zwembaden van LAGO is het altijd 30°C en dankzij het uitgebreid binnen- en buitenaanbod valt je uitstap nooit in het water!

Jong én oud beleven eindeloze waterpret in de spectaculaire waterglijbanen, wildwaterbanen en golfslagbad.

De allerkleinste wateravonturiers leven zich uit in de fantastische waterspeeltuinen. Het water in de kinderbaden is heerlijk warm. Dankzij de interactieve speelelementen ontdekken peuters en kleuters spelenderwijs de wondere waterwereld.

Uitblazen kan in de wellness met sauna's, hamam en warme lagune met whirlpool. En wat is er leuker dan bij valavond nog een duik te nemen in het verwarmd buitenbad? Zelfs tijdens de wintermaanden kan je genieten van een rustige zwembeurt in openlucht.

In verschillende subtropische zwembaden van LAGO kan je deelnemen aan exclusieve virtual reality belevingen. Tijdens het VR-snorkelen zwem je net zoals op vakantie tussen zoetwatervissen, of zelfs haaien! In de virtual slide glij je met een VR-bril in de bandenglijbaan door 3 fascinerende virtuele werelden.

Tijdens vakanties zijn er nog meer spannende activiteiten in het zwembad of op de ligweide. Opblaasbare attracties zoals wipe-outs, buikschuifglijbanen, hindernisparcours, ... zorgen voor extra uitdaging en plezier.

Honger of dorst gekregen van al dat ravotten in het water? Op het zwemmersterras eet je net zoals op vakantie in badkleding. Na je pauze kan je onmiddellijk weer de waterpret induiken.

Dit is toch een zalig dagje vakantie! En wat dacht je ervan om dit gevoel nog even vast te houden? Schuif na je zwembeurt aan tafel in het Rest-eau-café om nog na te babbelen. De kindvriendelijke brasserie heeft een menukaart gevuld met dagverse en lekkere gerechten die iedereen smaken. Terwijl je van je aperitief geniet, leven je kinderen zich nog verder uit in de binnen- en buitenspeeltuinen.

TIP! Wacht niet op het weekend of vakantie om te genieten van waterpret en plezier. Ook tijdens de schoolweek zijn onze subtropische zwembaden voor jou geopend.

Je vindt altijd een LAGO zwemparadijs dichtbij huis. Ontdek hier alle locaties.

Wij zorgen voor maximale toegankelijkheid!

• 7/7 dagen geopend met ruime openingsuren.
  • Uitgebreide faciliteiten voor ouders met jonge kinderen (familiekleedkamers, babydouche, verschoningskussens...)
  • Voorzieningen en gratis begeleider bij personen met een beperking die over een EDC-kaart beschikken.
  • Bestel je tickets snel en eenvoudig via de webshop

-----------------FRANCAIS----------------

Envie de vous évader et de vivre une merveilleuse sensation de vacances ? Rendez-vous dans l'un des centres aquatiques LAGO. Prêt pour une baignade éclaboussante avec toute la famille ? !

Soleil ou pluie ? Il fait toujours 30°C dans les piscines subtropicales de LAGO et grâce à la vaste offre intérieure et extérieure, votre voyage ne tombera jamais à l'eau !

Petits et grands peuvent vivre des plaisirs aquatiques sans fin dans les toboggans spectaculaires, les cours d'eau sauvages et la piscine à vagues.

Les plus petits aventuriers peuvent se défouler dans nos superbes pataugeoires. L'eau des piscines pour enfants est merveilleusement chaude. Grâce aux éléments de jeux interactifs, les tout-petits et les plus jeunes découvrent de manière ludique le monde merveilleux de l'eau.

Vous pourrez vous détendre dans l'espace bien-être avec saunas, hammam et lagune d’eau chaude avec remous. Et quoi de plus amusant que de piquer une tête dans la piscine extérieure ? Même pendant les mois d'hiver, dans certains centres aquatiques vous pourrez profiter d'une baignade paisible en plein air.

Dans certains centres aquatiques LAGO, vous pouvez vivre des expériences de réalité virtuelle. Avec le snorkeling en réalité virtuelle, vous nagez avec les poissons et les requins, comme en vacances ! Dans le toboggan en réalité virtuelle, vous glissez à travers 3 mondes virtuels fascinants avec des lunettes VR dans un toboggan bouées.

Pendant les vacances, il y a encore plus d'activités passionnantes dans la piscine ou sur la pelouse pour bronzer. Les attractions gonflables telles que les parcours d’obstacles, les toboggans, les ventriglisses gonglables, ... offrent un défi et un plaisir supplémentaires.

Faim ou soif avec tout cet amusement dans l’eau ? On peut manger en maillot de bain sur la terrasse nageurs, comme en vacances. Après votre pause, vous pouvez immédiatement vous replonger dans les plaisirs aquatiques.

C'est une merveilleuse journée de vacances ! Et que diriez-vous de conserver ce sentiment un peu plus longtemps ? Après votre baignade, installez-vous à table au Rest-eau-café pour discuter. La brasserie adaptée aux enfants propose un menu avec des plats frais et savoureux qui varient et que tout le monde appréciera. Pendant que vous savourez votre apéritif, vos enfants s'amuseront encore dans les plaines de jeux intérieures et extérieures.

ASTUCE! N'attendez pas le week-end ou les vacances pour venir vous amuser dans l'eau. Nos centres aquatiques sont également ouverts pour vous pendant les semaines scolaires.

Vous trouverez toujours un centre aquatique LAGO près de chez vous. Découvrez tous les centres ici.

Nous assurons une accessibilité maximale !

• Ouvert 7/7 jours avec de larges plages horaires.
  • De nombreux équipements pour les parents avec de jeunes enfants (vestiaires familiaux, baby shower, matelas à langer...)
  • Aménagements et accompagnateur gratuit pour les personnes handicapées munies d'une carte PMR.
  • Achetez vos entrées rapidement et facilement via notre webshop.

Gemiddeld

16K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(16.422)

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De redders zijn racisten

Ik en mijn vrienden waren rustig aan het spelen in het zwembad wanneer we in het kinderbad terechtkwamen hadden we een idee om onze vingers op een kikker spuiter te leggen wat leed tot het hoog spuiten van het water. Daarna kwam een redder en zei dat we dat niet moesten doen. Achteraf kwamen 5 redders naar ons toe voor te zeggen dat we er uit moesten komen. We probeerden hun advies te geven over hun job maar ze waren te achterlijk voor een beetje na te denken. We zeiden ja geef ons gwn een waarschuwing ofzo en ze antwoorden met: niet tegenspreken en je wordt er uitgezet. En daarna vond een van de hoofdredders het stoer om te zeggen: als ze terug komen zal ik ze er wel uitzetten🥀. Gewoon omdat je ouder bent dan ons betekent niet dat je slimmer bent. Mijn 2 vrienden hadden een ander huidskleur bwt. Vuile racisten

6 juli 2026

Vandaag bezoek aan lago bredene

Vandaag bezoek aan lago bredene, zeer mooi complex. Toen de mascotte zijn dansje deed werd de box uitgehaald maar die werkte niet hebben ze dan verbonden met verlengdraad om aan te sluiten aan de elektriciteit wat ik daaraan betreur is dat na het dansje de box en elektriciteit kabel bleef liggen op de grond die nat word en waar mensen wandelen wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen

8 juli 2026

Vandaag een bezoek gebracht aan LAGO…

Vandaag een bezoek gebracht aan LAGO Brugge, maar helaas viel dit erg tegen. De ligstoelen waren zichtbaar vuil en de vloer bleef lange tijd nat, terwijl het helemaal niet druk was. Binnen zaten bovendien veel vliegen.
De frisdranken smaakten voor mij alsof ze bijna volledig uit suikersiroop bestonden en de sangria die op de kaart stond, was niet verkrijgbaar.
Tot slot kreeg ik na mijn drankje een gezwollen lip en had ik overal jeuk. Ik kan niet met zekerheid zeggen waardoor dat kwam, maar het maakte mijn bezoek erg onaangenaam.
Jammer, want van een modern zwembad- en wellnesscomplex had ik op vlak van hygiëne, onderhoud en horeca veel meer verwacht.
Echt vuil

2 juli 2026

Super fijn en gevarieerde plaats

Super fijn en gevarieerde plaats, fijn veel ruimte te hebben buiten en super leuk en veilig voor kinderen! Enkel vonden we het horeca gedeelte een minder fijne ervaring door een bestellingsfout en de reactie hierop....en te lange wachtrijen...buiten dat weinig op aan te merken. Aanrader!

27 juni 2026

Zwembad ok, feestjes geven of catering zwembad is pure chaos

Verjaardagsfeestje gegeven dat volledig in het 100 liep. We hadden een gereserveerde tafel van 13u-14u. Het was 14u toen het eten van de kinderen doorkwam. Geen namen op de tafel, zoek maar zelf uit. Toen we info gingen vragen aan de balie van het “restaurant” was daar pure chaos. We kregen als antwoord dat het druk was en dat er 15 feestjes waren die dag. Er stond een man naast mij die al anderhalf uur op zijn bestelling stond te wachten. Bestellingen worden blijkbaar niet chronologisch doorgegeven, maar volgens de grootte van de bestelling. Je weet dus niet wanneer jij aan de beurt bent. Onze bestelling werd door iemand anders meegenomen, waardoor wij alles opnieuw moesten bestellen. Bestelling was dan ook niet volledig… we zagen het het personeel echt huilen… pure chaos daar. Chapeau voor de mensen die daar willen werken.
Het zwembadcomplex op zich is wel leuk, al was het heel erg druk. Geen feestjes meer hier voor ons.

27 juni 2026

Neem zelf eten mee

Te druk, te weinig personeel. Een croque kan niet vegetarisch want geen tijd voor. Moet wel zeggen meer dan 35 mensen in de rij, 35 min moeten wachten en erna nog 30-+ minuten wachten op het eten zelf.

Pluspuntjes; gratis zonnebrand, buiten is het fijn. De zoutwaterbaden en sauna’s zijn leuk!

25 mei 2026

In de kleedhokjes hangt een indringende…

In de kleedhokjes hangt een indringende riool geur, de vloer is vies en glibberig. Bij de douches werkt de helft niet en doe waterstralen zijn redelijk sterk doordat de douchekoppen vol met kalk zitten. Tijdens het douchen kun je recht de wc's binnen kijken en zie de mannen gewoon plassen. Binnen in het zwembad is de vloer glad . Op het einde van de wildwaterbaan is een vergaarpunt voor het vuil uit het water te vangen maar denk dat het al even geleden is dat dit vergaarpunt werd leeg gemaakt. Op verschillende plaatsen kom je schimmelvorming en kalkafzetting tegen . In het buitenbad drijven veel vuildeeltjes rond . Ook hangt er overal een felle chloor geur . En de meeste redders lopen er persies dik tegen hun zin rond of hebben meer interesse in collega's of in de omgeving dan in de mensen in het water. Er hangen overal ook borden dat het verboden is om foto's en video's te maken maar blijkbaar gelden deze niet voor het aanwezige personeel .
We hadden via de website geboekt en gebruik gemaakt van de uitpas waardoor we volgens de website en de bevestigingsmail 3gratis tickets hadden tot we natuurlijk aan de balie kwamen er er nog een deel moest betaald worden maar waarom we eerst niet moesten betalen en dan aan de kassa wel moesten betalen konden ze ons niet zeggen.
Dus volgens onze mening is: lago Sint-truiden mooi gebouwd maar heeft dringend beter onderhoud en plichtsbewuster personeel nodig

17 mei 2026

Voor de tweede keer in Dommelslag…

Voor de tweede keer in Dommelslag geweest met onze peuter van 15 maanden. De eerste keer was fantastisch, nu toch een iets mindere ervaring door de drukte (wellicht t.g.v. het verlengd Hemelvaartweekend) en het feit dat men zich hier niet volledig op ingesteld had -> de kleedkamer en doucheruimtes waren slechts gedeeltelijk geopend wat met een peuter geen evidentie is/was. Online reservatie met cadeaubon zou ook eenvoudiger moeten kunnen, nu is het zoeken tussen de vele opties waardoor de frustratie oploopt..

15 mei 2026

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. Zwembad nog redelijk goed. Maar wij hadden de combideal genomen.. het eten was verschrikkelijk. 3 kwart tot een uur gewacht, het was niet overdreven druk. Uiteindelijk gaan kijken ze waren ons vergeten. Wij waren met 5 personen. Ze kwamen dan met ons eten af waarbij we dan nog 2 bakjes frietjes te kort hadden. Sommige frieten waren dan nog niet uitgebakken ook. Dag erna 3 personen van de 5 overgeven en diarree. Normaal gewent om naar Rozebroeken te Gent te gaan maar Brugge zal helaas de laatste keer zijn.

15 april 2026

Toxische mannen in het saunagedeelte

Top zwembad. Alleen het saunagedeelte bulkt van machismo en manosfeer, met heel luide en drukke mannen (er zitten daar bijna nooit vrouwen) met onderbroeken onder hun zwemshort, luid babbelend en zonder handdoek. Als je durft te vragen om iets stiller te zijn, krijg je de volle laag van de mannetjesputters. Ik ga enkel nog in het sportbad zwemmen.

12 april 2026

Leuk zwembad voor verschillende…

Leuk zwembad voor verschillende leeftijden. Grootste ergernis: de akoestiek bij de glijbanen, verschrikkelijk. Je kan mekaar gewoon niet verstaan, laat staan als sommigen beginnen gillen, huer moet echt iets aan gedaan worden.
Namiddag behoorlijk druk, jeugd dat in groepjes anderen lastig valt, hier mag meer op ingespeeld worden of over een half jaar komt hier niemand meer.

19 februari 2026

fluitconcert

Er werd veel gefloten. Zelfs de lijn even vasthouden mocht niet. Als je bij het parcours door het gat viel en er weer op wilde klimmen, werd er direct gefloten. Maar irritant met een bal in het 25 meter van mag dan weer wel. Leuk ingericht en voldoende om je een paar uurtjes te vermaken. Geen eigen snoepjes en drinken mee, maar de prijzen daar liggen enorm hoog tov de entree. Soms willen ze gewoon even snel een slokje of is er even wat extra nodig door de warmte en zich niet lekker voelen. Het was leuk voor een keer, maar voor ietsje meer ga ik liever naar Center Parcs. Al met al, zwemmen is leuk maar alles eromheen is niks.

19 februari 2026

Leuke voormiddag - koude douches

Toffe voormiddag voor een kind van 4. Er was een zoektocht in het zwembad met een beloning.

Douches waren erg koud! Dit was absoluut niet aangenaam om een kind te wassen.

10 januari 2026

Duur zwembad met duur eten wat echt…

Duur zwembad met duur eten wat echt niet lekker is! Mag geen eigen eten mee nemen maar het aanbod is ook niet de pruimen.
Daarnaast betaal je best veel entree waarbij je een gehele dag niet eens even naar buiten kunt tijdens het zwemmen om een sigaretje te roken terwijl het personeel allemaal voor het raam van klanten staat te roken bij de bistro en de klanten mogen niet?!
Daarnaast ligt ook de hele prullenbak vol met sigaretten aan de zwembad zijnde waar je voorheen nog wel een sigaretje kunt roken maar nu niet meer mag en dus ook niet opgeruimed word (waarschijnlijk van het personeel)
De wc's waren enorm vies stond gehele dag 4 man de kleedkamers schoon te maken en te kletsen maar niemand die even de toiletten opfriste!
Als je klachten aan geeft dreigen ze je eruit te gooien!

3 januari 2026

Het zwembad is heel leuk, maar onhygiënisch

Het zwembad is heel leuk voor kinderen, de glijbanen zijn ook zeer goed en gevarieerd. Maar de hygiëne laat de wensen over. Er zijn kleine, zwarte, vieze wormpjes op de trappen naar de glijbaan. Dit is walgelijk. Bovendien is het echt duur, zelfs als inwoner. Toen we hier een jaar geleden waren, waren die wormen er ook al. Het zwembad is dus zeer goed, maar de hygiëne is rampzalig.

23 december 2025

Wij komen altijd vanuit Nederland

Wij komen altijd vanuit Nederland. Voor de kinderen is het er heerlijk spelen maar wel iets aan de koude kant qua temperatuur.

Kleedhokjes en omgeving moeten beter schoongehouden worden bij drukte.. er loopt een jongedame rond maar als je gaat dweilen met een vieze dweil, werkt het natuurlijk niet :)

Horeca moet je lang wachten. Lang wachten voor je kan bestellen en lang wachten op je eten terwijl het er niet druk is.. daar is een inhaalslag te maken… kosten liggen ook vrij hoog. Broodje frikadel voor 7,90 kan je in een friet en snack voor halen.

Sauna moet vaker toezicht lopen. De jeugdigen van 16 gebruiken
Dit zonder handdoek, en zeg je er wat van krijg je een grote mond. Tevens maken zij erg veel lawaai waardoor het geen prettige wellness is.

Kleine aandachtspuntjes, toch bedankt voor de prettige dag!

23 december 2025

Niet lekker

Spaghetti trekt op niets kan je alleen maar zeggen de saus was al oud dat proefde je aan het gehakt. Zelfs proef je amper kruiden en zag je veel vet in de saus drijven. De kaas waren 2 soorten door mekaar echt niet lekker. Men dochter had een kaaskroket met brood brood was hard om tegen de muur te smijten echt degoutant! Personeel niet vriendelijk alles was hen teveel. Echt jammer de macaroni was ook niet te eten! Alles is al zo duur dus je eten moet ook goed zijn.

9 november 2025