Review over Sunny Cars

service was verrassend anders

het onthaal ging supervlot, maar de manier van werken was schrikken, mijn man, de hoofdbestuurder moest mee in de shuttle met nog 3 andere hoofdbestuurders, daarna reden ze weg, en keerden ze na ong 20 min terug met de huurwagen, dit is voor ons een speciale manier van service/auto ophalen, mijn man is heel onzeker in navigeren, maw , dit was direct volop stress voor hem (oei , hopelijk vind ik mijn weg terug naar mijn vrouw en koffers die aan de luchthaven moesten wachten op mijn komst). Het is goed gekomen maar die service vinden wij 2 echt niet oké, we konden gerust allen in de shuttle met de koffers, en samen om de auto en samen aan de vakantie beginnen. Onze 7de van de 10dagen, hadden we een akkefietje, de spiegel aan de linkerkant van de chauffeur zijn we verloren, konden op de snelweg niet gaan oprapen, waardoor we dan direct naar de plek van de auto verhuur zijn gereden , in gesprek gegaan hieromtrent, ze zouden de dag nadien 's avonds een nieuwe spiegel brengen aan ons hotel, maar dit is niet gebeurd, waardoor we de 3 laatste dagen de auto niet hebben gebruikt ( jammerlijk )

18 mei 2026

Antwoord van Sunny Cars

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn dat het onthaal goed verliep, maar jammer dat de ophaalservice en het spiegelincident stress gaven. We adviseren altijd direct contact op te nemen tijdens de huur, zodat we sneller kunnen helpen. We nemen je ervaring mee ter verbetering. Met zonnige groet, Britt