Dit is de eerste keer dat wij een slechte ervaring hebben.
Dit is de eerste keer dat wij via jullie partner Gobycar een slechte ervaring hebben. In Lanzarote '24 was het gewoon goed, in Mallorca '25 en Fuertaventura '25 was het super goed! Maar nu in Gran Canaria was het niet in orde. Eerst kregen wij al een auto met een hoop beschadigingen dus moest je alles goed controleren en kijken of er wel alles op papier stond en wij kregen dit papier ook enkel in het Spaans. Wij hebben gevraagd naar Engels exemplaar maar dat hadden ze niet, wij kregen te horen dat wij alleen het glas en de banden goed moesten checken en de rest was niet belangrijk! Hier verlies je een hoop tijd mee en is niet leuk om vakantie mee te beginnen. Wij hebben een Toyota Yaris gekregen zoals geboekt en volgens onze boeking zou deze voor 4 personen en 2 koffers plaats bieden maar om onze 2 koffers te kunnen vervoeren moesten wij de achterbank platleggen (gelukkig waren wij maar met zijn twee personen)
Onderweg naar het hotel merken wij dat de gordels plakken en vlekken vertonen, de voorruit heel smerig is. Bij aankomst hotel gemerkt dat de auto eigenlijk gewoon niet gepoetst was want auto lag vol met zand en er lag ook nog afval in van de vorige gebruikers. De volgende dag hebben wij ook nog vastgesteld dat de usb-c poort kapot was, dus konden wij onze telefoon niet opladen tijdens gebruik gps.
Bij inlevering van de auto hebben wij dit ook allemaal gemeld en hebben ze ons een mailadres gegeven om klacht in te dienen bij Gobycar maar gaat geen zin hebben omdat wij via Sunnycars geboekt hebben.
Moet eerlijkheidshalve wel zeggen dat ze ook enkel maar het glas en de banden hebben gecontroleerd bij het inleveren van de auto.