Zaterdag in Olen er een nieuwe I Phone 17 gekocht + AirPods en screen protector. Zeer tevreden van de service . Nochthans met enige reserve er binnen gestapt. Nadat ik door hun voorgangers daar (swit... Toon meer
Apple watch laadde niet meer op. Afspraak gemaakt online te Waasland shopping lab 9. Geen minuut moeten wachten. Onmiddellijk de mogelijke problemen besproken, mocht Watch een uurtje achterlaten..... Toon meer
Mijn IPhone 15 (18 maanden oud) binnen gebracht bij Lab9 Genk omdat hij plots voortdurend uitviel tijdens het gebruik. Ik werd onmiddellijk geholpen en na een uurtje kreeg ik al verslag van de een eer... Toon meer
Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.
Dumolinlaan 5, 8500, Kortrijk, België
Deze verkoper is heel vriendelijk en behulpzaam En heel goed in zijn werk
( Verkoper is Meys )

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Super vriendelijke bediening door Aaron. Merci!!!!!!

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Goede klantenservice! Ik ben trots op mijn nieuwe aankoop

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Vorige week had ik problemen door een update op mijn computer. Niet fijn als je er niets mee kan doen. Ik ging naar Lab9 en werd daar zeer vriendelijk onthaald door twee jonge werknemers. Ze hebben er alles aan gedaan om me te helpen. Super vriendelijk en behulpzaam. Lab9 mag terecht fier zijn op zijn werknemers. Proficiat!

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Giliam heeft heel rustig en volledig al mijn vragen beantwoord

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Zaterdag (06/2026) voormiddag de les gevolgd van "AI Apple Intelligence". Een behoorlijk ingewikkeld onderwerp levendig en in verstaanbare taal gebracht door de lesgever.

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
We werden heel vriendelijk onthaald én supergoed geholpen door Giliam (shopping Wijnegem). Dikke duim voor deze verkoper!

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Zeer respectvol hulpvol mensen ze staan met open armen voor je klaar om je te helpen om de beste keuze te maken ze durven ook hun mening te uiten wat zeker goed is zodat je niet uit de winkel gaat zonder de goeie product

Zeer goed en snel geholpen door Giliam en Marijn 👌

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Wij kozen voor een 13-inch MacBook Neo en bezochten Lab9 in Wijnegemshopping. Prachtige, moderne winkel en ons eerste contact met “Marijn” was al onmiddellijk positief en gaf ons veel vertrouwen. Wij kregen duidelijke en deskundige uitleg en kochten het toestel onmiddellijk. We betaalden de officiële prijs en voor de vaste som van 159 euro zouden ze onze oude HP laptop volledig overzetten op de iOS Apple en alles in gebruik stellen.
Bovendien zou medewerker Marijn ons met veel plezier wegwijs maken met het nieuwe systeem…Top!
Ons oude scharminkel is altijd een nukkig beestje geweest, en het gekende en gebruikte automatisch overdrachtsysteem “MIGRATIEASSISTENT Apple” werkte niet zoals verwacht.
En toch … het duurde even wat langer, maar met veel bloed, zweet en tranen en heel wat “handenarbeid” kreeg ik één dag later het verlossende telefoontje … KOM DE MACBOOK MAAR HALEN … ALLES IN ORDE.
En bij het ophalen kregen wij dan nog wat extra uitleg en tips…moeten we het nog zeggen : UITSTEKENDE SERVICE BIJ LAB9 … als het perfect is mag het gezegd worden.
W. Lauwers
Ranst.

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Ik ben enorm goed geholpen door de collega Amoury! Hee tevreden van de service!

Prachtige ervaring met Thomas
Superervaring: 1000/10

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Bij problemen met mijn oplaadpoort werd ik snel geholpen door Amoury, die op korte tijd fantastisch werk geleverd heeft.

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Zeer vriendelijke bediening, oprechte uitleg en hulp.
De medewerker hield rekening met mogelijke voordelen voor ons als klant.

Antwoord van Lab9 - Apple Premium Reseller
Super snel geholpen … gsm was geblokkeerd . Vriendelijk en hulpzame verkopers! Top!