Jeg købte en Vipp opvaskebørste til studentergave. Den kom i en kæmpe kasse mærket Fragil og indeni var der på selve produktets emballage både sat Fragil-mærke og et stor pakkelabel på, der fyldte... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde en god oplevelse med Thorsen møbler. Rasmus svarede hurtigt på mine spørgsmål og var nem at kommunikere med hele vejen igennem. Jeg havde bestilt to varer, hvoraf den ene var forsinke... Toon meer
Jeg ledte efter en bestemt lampe på nettet. Fandt den hos Thorsen Møbler til en rigtig fornuftig pris, faktisk den billigste jeg kunne finde. Ved bestilling blev jeg oplyst om leveringstid på 1-2 uger... Toon meer
Very prompt delivery 1-3 business days and my items were delivered and in good condition. Very pleased.
Bedrijfsgegevens
- Meubelwinkel
- Beddenwinkel
- Decoratie- en interieurwinkel
- Tuinmeubilairwinkel
- Kantoormeubilair winkel
- Tuinmeubelwinkel
Geschreven door het bedrijf
Møbler. Mennesker. Indretning. Et af landets største udvalg af designmøbler tæpper og lamper af høj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi tilbyder professionel indretning af bolig og erhverv.
Contactgegevens
Viborgvej 175, 8210, Aarhus V, Denemarken
- mail@thorsen.dk
- www.thorsen.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fint produkt til ok pris
Fint produkt til ok pris
Hurtig melding om at produkt stod klar til afhentning.
Fin butik
Fin service ifm. afhentning.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Prisen var god, og varen stod ved min dør 2 dage senere.
Excellent service
Excellent service!
Lynhurtig levering af havemøbelsæt med fragtmand, to hverdage efter bestilling.
Fantastisk imødekommende per telefon og super opfølgning.
Very prompt delivery
Altid en god oplevelse i butikken Thorsen møbler
Altid dejligt at besøge Thorsen møbler
Venlig og imødekommen personale
Fantastisk kundeservice
Dejlig overskuelig hjemmeside, fantastisk kundeservice samt en virkelig lækker butik. Levering lige efter bogen.
De bedste anbefalinger herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Fin handel -ingen problemer
Jeg købte en Vipp opvaskebørste til…
Jeg købte en Vipp opvaskebørste til studentergave.
Den kom i en kæmpe kasse mærket Fragil og indeni var der på selve produktets emballage både sat Fragil-mærke og et stor pakkelabel på, der fyldte hele emballengen.
Studenten kunne ikke på nogen måde se, hvad det var hun fik og mærkaterne kunne ikke tages af uden at ødelægge emballagen.
Ikke så fedt at give sådan en gave væk...
Hurtig levering 🤩
Alletiders
Varen, som jeg har købt, er af rigtig god kvalitet, også emballagen. Jeg handlede gennem hjemmesiden og er meget tilfreds.
Hurtig og fejlfri levering
Hurtig levering. Tydelig beskrivelse af varen, så jeg var sikker på, at jeg bestilte den rigtige vare.
Alt gik som smurt.
Hurtig levering og gode varer
Købte stoledutter med filt via Thorsens Møblers hjemmeside. Varerne blev hurtigt leveret og levede op til forventningerne.
God information
God information. Jeg ringede og have spørgsmål om levering og blev mødt af en meget venlig medarbejder. Alle aftaler blev overholdt i forbindelse med levering. De to mænd der leverede var meget hjælpsomme og meget flinke.
Kvalitet.
Kvalitets varer, stort udvalg.
Hjemmesiden, let at bestille og betale.
Levering på det aftalte tidspunkt.
super fast delivery
super fast delivery, competitive price, friendly and quickly replying customer service
Alt som det skulle være
Varen levede op til forventningerne og…
Varen levede op til forventningerne og var klar til afhentning indenfor aftalt tid
Lees meer over geverifieerde reviews.