Ønhalbertslund Reviews

TrustScore 4 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Audicien

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Velkommen til Øre-næse-halsklinikken i Albertslund ved Kristian Anthonsen og Peter Schreyer

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Virkelig en god oplevelse

Ringede og fik en tid samme dag (et afbud), af en super sød sekretær. Ørelæge Kristian Antonsen var meget behagelig. Jeg var virkelig nervøs hjemmefra, tanken om en undersøgelse med slange op i næsen og ned i svælget (fiberskopi) var for mig skræmmende. Kristian var rolig og forsigtig. Virkelig utrolig rar, dygtig og professionel. Det kunne ikke være gået bedre. Var på ingen måde smertefuldt og jeg gik glad hjemad.

Maria Garcia

27 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft den bedste oplevelse hos…

Jeg har haft den bedste oplevelse hos min øre- og halslæge. Fra første konsultation blev jeg mødt med stor venlighed, professionalisme og en følelse af tryghed. Kristian tog sig tid til at lytte, forklarede alt grundigt og sørgede for, at jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem. Klinikken er desuden ren og indbydende, og personalet er både hjælpsomt og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale denne læge til alle, der søger kompetent og omsorgsfuld behandling.

18 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fortjener ikke en gang en stjerne

Fortjener ikke en gang en stjerne!
Min søn på halvandet skulle have tjekket ørene og tungebåndet. Min dreng synes bestemt ikke det var sjovt at skulle have stukket ting i ørene og jo mere han græd jo mere irriteret blev Kristian. En vældig sød sygeplejerske tog os med ud så vores søn kunne få lidt ro. Imens tager ørelægen så anden patient ind, mens alle vores ting ligger inde i rummet.

Han er ganske enkelt ikke egnet til at behandle små børn.

19 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg forsøgte at bestille en tid for mit…

Jeg forsøgte at bestille en tid for mit barns sekretærs adfærd er for dårlig. hun fortalte mig, at hele Sjælland har ondt i øret og ikke kan sove, så hvad skal vi gøre. du vil konsultere din faste læge og tage penicillin. Jeg forstår ikke, hvorfor hun giver mig dumme råd. Jeg har allerede talt med min børnelæge og hun foreslog mig at tjekke ørelægen.

29 februari 2024

Ren optur

Efter, uden held, at have forsøgt at komme forbi telefonsvarer hos 10 ørenæsehalslæger i omegnen af Roskilde, ringede jeg til Kristian Anthonsen i Albertslund. Efter kort ventetid kom jeg igennem til en venlig og kompetent sekretær. Og jeg var heldig at komme til samme dag, da de havde et afbud. På klinikken kom jeg til uden ventetid. Kristian Anthonsen var venlig, kontant og yderst kompetent. Grundig undersøgelse og sætten sig ind i mine symptomer.Han gav en fantastisk vejledning i hvordan jeg skulle forholde mig og var grundig omkring hvordan medicinen skulle bruges. God og tryg oplevelse.

10 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gav bøde selvom jeg havde meldt afbud

Jeg ringede til dem d. 24/11-2022 kl 9:04 for at melde afbud til den 28/11-2022
Fulgte anvisningerne på tlf svaren. Svaren fortæller at beskeden er modtaget.

d. 28/11-2022 får jeg en sms der fortæller at der er sendt en regning på kr. 250 til min e-boks.
De skriver: Du havde tid i klinikken Mandag d. 28-11-2022 kl 08:30, men udeblev uden rettidigt afbud.

Er 4 dage før tid ikke nok?

Håber de svare her.
Er spændt på at høre deres forklaring

28 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtig læge, som er god til børn

Har været til mange ørelæger, da jeg har haft problemer med hørelsen siden barn, hvorfor jeg har fået ny tromme hinde 2 gange. Kristian er en af de få ørelæger der kan finde ud af at give den rigtige behandling når det er man har betændelse i ørerne og er så god til at vejlede. Har også haft min datter hos ham til tjek et par gange, da hun har haft ondt i ørerne. Min datter på 1 år hader at man tjekker sine ører, hvorfor hun altid skriger så højt, som gør at målingerne bliver misvisende, derfor har Kristian givet sig ekstra tid til at imødekomme min datter og vi har været så glade for ham! Anbefaler ham til både voksne og børn, da han virkelig har tålmodighed til børn, når de virkelig ikke har lyst, samt er han altså dygtig og rigtig god inden for sit område. Så helt klart en læge man kan regne med og få tider hos hurtigt hvis der opstår noget akut.

30 maart 2022

Var ved Peter i dag

Var ved Peter i dag, og er dybt chokeret, aldrig har jeg mødt sådan en usympatisk mand. Kom med svimmelhed, han råbte af mig, talte til mig som om jeg ikke fattede noget,føler virkelig jeg fik en voldsom behandling, og ingen ordenlig forklaring, følte bare jeg blev tromlet ned og kunne slet ikke finde hovede og hale i hvad han sagde, og han ville slet ikke høre hvad jeg havde at sige.ville aldrig sætte mine ben ved ham igen .

22 juni 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom med ét problem, gik med to

Ørelægen var arrogant og nedladende, hilste ikke, lyttede slet ikke til hvad jeg sagde, og stillede ingen spørgsmål. Det var som om han på forhånd havde besluttet hvad jeg fejlede. Han hev gentagne gange mit hoved rundt ved øreflipperne som var jeg et uartigt barn.

Efterfølgende foretog han en ekstremt hårdhændet rensning af øret, og selv om jeg bad ham være lidt mere forsigtig fordi det gjorde meget ondt, blev han kun endnu mere voldsom. Resultatet var, at jeg blødte kraftigt fra øret, og øregangen blev fyldt med en klump af blod som var flere uger om at falde ud. Jeg måtte derfor gå til en anden ørelæge, nu med to problemer - det jeg startede med, og det som denne "læge" fra Albertslund havde skabt.

2 augustus 2019

Albertslund øre-næse-hals

Jeg synes ingen gang at de er en stjerne værd. Føj for den lede. En ubehøvlet øre-næse-hals læge, en mand, der fra konsultationens begyndelse, virker hadsk og ihvertfald ikke samarbejdsvilling. Jeg kommer ind, smiler og siger hej miy navn er xxxxx. Han svarer ikke tilbage og spørger mig hvad mit problem er. Da jeg fortæller at jeg har vejrtrækningsproblemer, håner han mig og siger at det bare er noget jeg tror og jeg skal ikke tro jeg ved alt. Jeg var i chok over hans attitude, og den tone han snakkede til mig på. Hernæst tjekkede han min næse og sagde - jeg kan godt se den er skæv. Du skal opereres. Jeg gik ud derfra uvidende om han overhovedet ville sende en henvisning eller ej. Jeg følte mig meget lille i hans samvær og jeg følte han snakkede ned til mig, i stedet for at snakke til mig. Jeg kan ikke forstå, hvorfor han havde denne hadske attitude over for mig. Hilsen en 23 årig pige, der i sidste ende blev opereret for skæv næseskillevæg. Dog hjalp det ikke og jeg har endnu en operation i sigte.

23 april 2019

Is dit jouw bedrijf?