Det er dejlig nemt at benytte Ønskeskyens app. Man kan skrive sine egne ønsker ind i appen i løbet af året, så man altid har ønskerne klar. Jeg har flere i både familien og venner som bruger den o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Priser er ofte forkerte, da de ikke bliver opdateret. Sidste eksempel jeg har stod en pris til 500kr men viste sig at være 1000kr. Irriterende, at appen kun kan vises vertikalt, så man ikke selv kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ønskeskyen er en god ide for å ha oversikt på hva kid`en ønsker seg og andre i familen. Liker at man kan reservere og se reservasjon gjort av andre. Ønskeskyen har en gavegenerator, som ikke er helt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med over 10 millioner brugere (februar 2025) er Ønskeskyen verdens førende app til ønskelister og Social Shopping. Den gør det muligt for folk at oprette ønskelister, dele inspiration og købe gaver og varer til de bedste priser online. Ønskeskyen gør drømme til virkelighed og får dobbelte gaver, ubrugte gavekort og returneringer til at høre fortiden til. Ønskeskyen er betroet af millioner af brugere på tværs af generationer verden over til at opfylde millioner af ønskelister og hundrede tusinder af ønsker hver eneste dag.
Contactgegevens
Amerika Plads 19, 2100, København, Denemarken
- kontakt@onskeskyen.dk
- ønskeskyen.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Effektiv app.
Det er dejlig nemt at benytte Ønskeskyens app.
Jeg har flere i både familien og venner som bruger den og man kan hurtigt og nemt bestille deres ønsker, og ligeledes at der ikke er flere der køber samme ønske.
Fået en fornuftig forklaring
Fået en fornuftig forklaring fra ønskeskyen

Antwoord van Ønskeskyen
Det hjælper meget hvis man gider ikke…
Det hjælper meget hvis man gider ikke at spørge en om hvad de ønsker sig

Det bedste er jo
Det bedste er jo, at man ikke får den samme gave, 2 gange.

Fin APP
Bruger Ønskeskyen og er meget glad for det. Særligt at den viser hvor ønsket kan købes billigst.

Antwoord van Ønskeskyen
Ønskeskyen gør det nemt at købe gaver
Ønskeskyen gør det nemt at købe gaver. Det kan ses som inspiration af hvad en person har brug for og godt kan lide eller bruges som en liste over noget man kan vælge. Det er nemt at klikke videre til online butikker.
Det er nemt at lægge ønsker op på Ønskeskyen og dele dem med personer som ønsker det.

En virkelig god løsning.
Jeg er virkelig glad for at benytte Ønskeskyen. Man kan undgå at flere køber samme gave, og den viser vej til billigste butik på de enkelte produkter, og sender besked, hvis der er prisnedsættelse på produkter i ens Ønsjesky 👍🏻

Antwoord van Ønskeskyen
Jeg kan ikke se alle mine venner derfor 4. Men ellers sygt god app meget overskuelig

Antwoord van Ønskeskyen
Er en super god idé at havde syndes jeg…
Er en super god idé at havde syndes jeg og er glad for min Ønskeskyen
Og også se hvad mine børn ønsker sig

Priser er ofte forkerte
Irriterende, at appen kun kan vises vertikalt, så man ikke selv kan bestemme. Det passer fx ikke med mit ipadstativ, hvor ipaden står horisontalt.

Nem at bruge
Nem at bruge - giver et godt overblik
Og man slipper for dobbelt gaver

Antwoord van Ønskeskyen
Fantastisk og så får man ikke dobbelt…
Fantastisk og så får man ikke dobbelt :-)

Antwoord van Ønskeskyen
Bruger altid og kun Ønskeskyen som ønskeliste nu
Mega nemt at bruge og det er så sjældent, at den ikke selv kan auto udfylde linket til ønsket

Så meget Verdensklasse Og Olympisk
Så meget Verdensklasse Og Olympisk

Nem at bruge Ønskeskyen
Jeg bruger Ønskeskyen til alle mine ønsker. Nem at bruge og for andre at få adgang til - så kan kun anbefales.

Antwoord van Ønskeskyen
Ønskeskyen gør det super nemt at…
Ønskeskyen gør det super nemt at oprette og vedligeholde sine ønsker, da det er overskueligt og man får god inspiration
Et fantastisk sted og nemt man hurtig…
Et fantastisk sted og nemt,man kan hurtig gå ind på venner og familie’s ønsker og bum så er der reserveret og købt en gave 🤩

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.