Twee keer een gratis sample aangevraagd, dat was geen enkel probleem. Snelle levering van de uiteindelijke bestelling. Ik had me er als particulier wel op verkeken dat de prijs uiteindelijk hoger lag... Toon meer
Zeer goede service, goede/snelle levering. Ik had zelf per ongeluk enveloppen met de verkeerde afmeting besteld, gebeld en met spoed is er een nieuwe order verwerkt en geleverd! De vorige order werd o... Toon meer
Overzichtelijke en goede keuzes in verschillende maten en kleuren enveloppen. In 1,2, 3 stappen liggen de kwalitatief mooie enveloppen keurig op tijd bezorgt in de brievenbus. Maatwerk in 3 stapp... Toon meer
Al enkele jaren bestel ik bij 123 envelop. Altijd ook als het lastminute moet word er goed en correct én snel geleverd. Kwaliteit en prijsverhouding is ook goed. Erg fijne leverancier.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
123envelop.com is dé B2B leverancier van enveloppen en verzendverpakkingen. Wij leveren witte en gekleurde enveloppen. Zowel papieren als plastic enveloppen. We hebben onze eigen productielijn voor enveloppen in Lelystad en zijn de eigenaars van merknamen als de Snazzybag, SnazzyBubbel enveloppen en de Silkbag enveloppen.
Kamerlingh Onneslaan 6, 8218 MA, Lelystad, Nederland
- 0320-277 941
- info@123envelop.com
- 123envelop.com
Mensen keken ook naar
Vlotte levering A5 luchtkussenenveloppen
Online besteld en 2 dagen later in huis.
Goede service!
Goede service, kon mijn bestelling dezelfde dag nog ophalen!
Verkeerde levering en terugstorten geld duurde erg lang
Verkeerde kleur ontvangen na opnieuw doorgeven. In verband met vernieuwde website liet eerste bestelling op zich wachten. Deze was gewoon kwijt geraakt.

Antwoord van 123envelop
Goede ervaring
Voor het eerst bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Reactie en afhandeling waren prima. Product werd ook op tijd geleverd. Tevreden.
snelle service
bij 123envelop heb ik kleine luchtkussen enveloppen besteld. Deze waren de volgende dag reeds in huis. Betaling en levering verliepen snel en betrouwbaar. Goede service!
Goedkoop, goede service, snel.
Goedkoop, goede service, snel. Aan te raden.
zoals verwacht.
De enveloppen zijn goed, zoals ik verwacht.
Goede winkel
Prima winkel met goede kwaliteit en eerlijke prijzen. Jammer dat je geen account aan kunt maken. Ik bestel meestal hetzelfde, het zou enorm helpen als je met één klik de bestelling opnieuw kunt plaatsen ipv alles opnieuw invoeren.
vierkante enveloppen 21x21
geen normale maat enveloppen dus erg blij dat die hier te krijgen zijn! een 10 met een griffel!
Goede snelle levering, goed product!
Als eerste 3 enveloppen toegestuurd gekregen om het juiste formaat te kunnen kiezen. Na deze keuze en bestelling een snelle levering. Top!
ben tevreden !
De vensters van de vensterenveloppen die ik ontvangen heb zijn kleiner dan op de afbeelding op de site.
ik moet nu mijn briefpapier aanpassen om het adres goed en leesbaar voor het venster te krijgen.
Maar dit is goed te doen .
mooie enveloppen alleen 500 besteld 487 ontvangen

Antwoord van 123envelop
Top!!!
Enveloppen waren er snel en geweldig dat de optie om proef enveloppen te bestellen zo ruim wordt genomen
Prima servive
Bestelling was correct afgeleverd op afgesproken dag. Goed verpakt en een prima product.
Prima levering en perfecte enveloppen.
Levering was prima op tijd en de bestelde enveloppen zijn helemaal naar wens.
enveloppe
Goede snelle service en levering van monster en bestelling!
Vlotte, correcte afhandeling
Werd op een duidelijke, vriendelijke manier aan de telefoon geholpen. De goede zending kwam ook keurig op tijd aan.
Wat wel jammer is dat de plakstroken van een groot aantal enveloppen scheuren, zodat het lastig is om ze te sluiten
Snelle levering, prima kwaliteit tegen een scherpe prijs!
Snel prima enveloppen nodig tegen een scherpe prijs?
Dit is een goede partij.
goede en snelle bezorging
Mijn bestelling had ik snel in huis en was goed verpakt.