Wij hebben in februari onze trouwringen gekocht. Op 31 maart zijn wij getrouwd. Toen was twee weken geleden ineens het steentje uit mijn ring. Teruggegaan naar 123gold en daar bleek het geen garant... Toon meer

Fijne winkel! Vriendelijk personeel, breed assortiment aan ringen! Je krijgt ruim de tijd om even rond te kijken in de winkel, geen nekhijgers! Uiteindelijk hebben wij ringen gekozen compleet zelf s... Toon meer

1. Sieradenwinkel

123GOLD is een toonaangevende specialist in trouwringen en verlovingsringen. Het assortiment omvat ook memoire ringen, exclusieve juwelen en GIA-gecertificeerde diamanten. Met meer dan 60 vestigingen in Europa en meer dan 20 jaar ervaring staat 123GOLD voor de hoogste kwaliteit, individueel advies en precisie vakmanschap - gebaseerd op expertise en consistente klantgerichtheid. De 123GOLD configurator staat centraal: deze biedt maximale ontwerpvrijheid voor legeringen, steeninstellingen en oppervlakken - voor op maat gemaakte ringen met een persoonlijk tintje. Een sterke verscheidenheid aan merken, waaronder acredo, STEINBERG en Merii, maakt een brede, gedifferentieerde selectie mogelijk. Onze eigen diamantbeurs met GIA-gecertificeerde diamanten garandeert een constante beschikbaarheid en gecontroleerde herkomst. De merkaanwezigheid wordt specifiek versterkt door beursoptredens, evenementen en de mascottes “Mrs & Mr Lovely”. Daarnaast bieden sociale mediakanalen en het eigen online magazine inspiratie, trends en inzichten in verlovingen, bruiloften en het ontwerpen van juwelen. De strategische oriëntatie van 123GOLD is gebaseerd op duurzame groei en een schaalbaar verkoopsysteem: “Systematisch succes”. Het rust op de vier pijlers IT, marketing, verkoop en product. Digitale hulpmiddelen zoals geautomatiseerd afspraakbeheer, 3D-visualisaties en virtueel passen creëren extra toegevoegde waarde. Meer dan 600.000 paren hebben al gekozen voor 123GOLD - voor het beste advies, eerlijke prijzen en uitgebreide service. De meer dan 21.000 positieve beoordelingen spreken voor zich.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Niet doen en zoek verder

Bij aanschaf zijn we goed geholpen. Ze waren erg behulpzaam om ons te adviseren en klant te laten worden. Bij het ophalen van de ring bleek plots dat de ring een groter formaat had. En dat was heel vreemd omdat wij eerder ook al een ring hadden gekocht met het juiste formaat. Volgens Steinberg hadden wij bewust voor een ander (groter) formaat gekozen. Tegen betaling konden wij de ring laten herstellen. De schuld wordt zonder schaamte in de schoenen van de klant geschoven en de service is ver te zoeken. Wij hebben ervoor gekozen om de ring ergens anders te laten herstellen. Ook omdat wij meerdere reviews hebben gelezen (helaas pas toen het kwaad al was geschiedt) waaruit blijkt dat het vaker voorkomt. Advies: doe goed onderzoek voordat je overweegt om hier iets te kopen.

23 november 2022

Geen service

Geen service. Heel slecht!!!

3,5 jaar geleden kochten wij onze trouwringen bij Steinberg Rotterdam. In mijn ring van witgoud, zaten drie steentjes. Helaas zijn er nu na 3,5 jaar twee steentjes uitgevallen. Contact opgenomen en ik kon langskomen in de winkel. De dame vertelde me dat de ring naar de leverancier zou worden gestuurd en ik zou binnen 4 weken reactie krijgen.
Al de volgende dag werd ik gebeld, ze hebben ze ring zelf even nagekeken en ze denken dat ik iets te hard een klink heb vastgepakt of een zwaar kratje heb getild, want er is een hap uit de ring en daardoor zijn de steentjes eruit gevallen. Maw eigen schuld dikke bult, ze geven geen garantie op aangekochte artikelen. Dus ik kan €150,- betalen voor een reparatie. Nou dat ga ik niet doen… je mag er vanuit gaan dat een ring wel een langere levensduur heeft dan 3,5 jaar. Daarnaast als het allemaal zo makkelijk kapot zou gaan, heb ik de kans dat na reparatie volgende week weer een hap uit mijn ri g valt als ik de deur wil openen?! Wat is dit voor idioterie.

Zeer slecht deze service, ik werd ook echt heel onfatsoenlijk te woord gestaan. Want ze maken al minder omzet door corona dus het was volgens deze meneer belachelijk dat ik niet wilde betalen voor een reparatie, ik probeerde ze hun brood af te pakken. Haha hoe professioneel wil je het hebben.

19 november 2021

Wat een slechte service en oplichterij

Wat een slechte service en klantonvriendelijkheid! Ik raad deze bedrijf zeer af, laat je niet in de maling nemen, als je iets van ze koopt kan je het niet terug brengen omdat het zogenaamd special voor jou gemaakt is, kijk uit met deze oplichters!

18 september 2021

Niet klantvriendelijk

Mooie trouwringen gekocht in Rotterdam. Eigenlijk boven ons budget, maar de verkoper vroeg ons eerst wat we mooi vonden en als laatst gingen we naar de prijs en evt kijken waar nog wat af kon (onze eigen fout) waardoor je toch nog een stuk boven je budget komt. We zijn wel heel blij met de ringen, erg mooi. En de uitleg was ook heel uitgebreid. Er was voldoende tijd (was een rustig tijdstip) om onze wensen door te nemen.
Echter, door Corona is de bruiloft verplaatst en moesten wij onze gravering (datum) laten aanpassen. Bij het kopen van de ringen werd verteld dat dit makkelijk aangepast kon worden en werd ons geadviseerd de gravering toch al te plaatsen, ondanks Corona. Toen wij de gravering wilde aanpassen was dit €80 per ring! Als wij dit op voorhand hadden geweten hadden wij deze keuze niet gemaakt. We zijn het gesprek aangegaan, maar er was geen begrip voor onze situatie. Er werd vooral gezegd dat wij de keuze zelf gemaakt hadden en dat zij deze kosten ook niet wisten. Ook werd er nog gedoeld op de prijs van de ringen, voor ons veel geld, maar dit vonden ze nog wel meevallen (ruim €2600). Het was een pijnlijk gesprek. We hadden gehoopt dat ze klantvriendelijker zouden zijn. En vooral het niet erkennen van dat het vervelend is, en weggegooid geld is, vonden wij het ergste. Wij raden deze winkel dan ook echt niet aan. Helaas.

17 augustus 2021

Mooiste ringen en de beste service!

Wij hebben zowel onze verlovingsring en trouwringen gekocht bij Steinberg en zijn beide keren super goed geholpen. Je krijgt de tijd om goed te onderzoeken wat bij je past en krijgt daarnaast ook goed advies hierover en de hulp die je nodig hebt! Onwijs veel keuze mogelijkheden en after service is helemaal top.

17 juli 2020

Beste Iris,

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling.
Wat leuk dat jullie zowel dat de verlovings- als trouwring naar wens bij ons hebben kunnen vinden en dat jullie onze service als top hebben ervaren.

Uiteraard zijn jullie altijd welkom in de toekomst om de ringen weer eens mooi te laten maken bij ons, we zien jullie graag nog eens terug!

Team Steinberg

Review die ook voor bestaande klanten is...

Voor het moment van je leven wil je een (verlovings) ring die je een goed gevoel geeft, voor die ring ben ik van mening dat je dus NIET bij deze zaak moet zijn. Tijdens de verkoop zijn ze erg aardig en een soort van behulpzaam maar zodra er betaald is gaan de zaken heeeel anders. Behalve een slechte service nadat je de ring hebt gekocht is er nog een belangrijk punt wat ik zou willen aanhalen.

Er werd een diamant van een loepzuivere kwaliteit beloofd, daarvoor heb ik immers gekozen en betaald. Na ontvangst van de ring bleek hiervan echter niets waar te zijn. De kwaliteit van de diamant is ver weg van wat ze beloven. Dit heb ik laten controleren bij een andere juwelier. Die zag al dat er iets niet oké was. Voor een officiële keuring zou de ring naar een keuring instantie moeten.

Dus hiermee terug naar de winkel gegaan, daar werd de ring "opgestuurd" ter controle naar hun eigen hoofdkantoor en niet een keuring instantie... Na een maand (!?) gingen wij de ring weer ophalen, er bleek niks aan de hand te zijn als je met een loepje erop kijkt..... Echter hebben wij foto's van de test bij een andere juwelier, hierop is duidelijk te zien dat de diamant vol imperfecties zit, dus verreweg van een loepzuivere kwaliteit.
Wij zijn van mening dat de manager duidelijk van meer weet, maar hij bleef volhouden dat hij niks meer voor ons kon betekenen. We werden niet erg vriendelijk verzocht de winkel te verlaten. Wij denken dat de achterliggende gedachte daarvan is dat de andere klanten kennelijk niet mochten weten dat ze niet eerlijk zijn over de kwaliteit die ze beloven en verkopen. Makkelijk geld verdienen door een andere kwaliteit te verkopen dan dat ze beloven zou je denken.

Dus voor aanstaande en bestaande klanten van deze zaak: PAS OP! Wij zijn van mening dat u wordt/bent bedrogen door deze zaak. Na het zien van de detail foto’s en de reactie van de manager hebben wij het gevoel dat ze een hele andere kwaliteit verkopen dan dat ze je beloven! Laat je diamant controleren bij een andere zaak.

Voor een fijne en eerlijke ervaring kun je beter naar andere zaken uitwijken. Wij denken dat je overal beter af bent dan bij deze winkel! WEES GEWAARSCHUWD!!!

6 juli 2020

Beste Boss,

Zoals u in uw review vermeld, proberen wij altijd samen met onze klanten de sieraden te ontwerpen voor de mooiste dag van hun leven.
Dat wij daarin slagen staat buiten kijf, wij zijn Europa's marktleider op het gebied van trouw,- en verlovingsringen.
Om het vertrouwen van zoveel gelukkige en tevreden klanten te winnen, vereist een hoge mate aan eerlijkheid en absolute transparantie.
Wij verwerpen uw beschuldiging dat men u een minderwaardige kwaliteit heeft verkocht in de sterkst mogelijke termen.

Artikelen: ...
Materiaal: Roodgoud 585/-
Briljant: 0.10ct river loepzuiver
Prijs: ...

Tot op heden heeft u ons geen “foto’s” of analyses toe doen komen die de beschuldiging zouden kunnen bevestigen.
Het geleverde sieraad is door ons met de nieuwste technologie getest en komt in alle opzichten overeen met het bestelde artikel.
U maakt actief reclame voor andere juweliers door te proberen ons in een slecht daglicht te zetten.
Uw beoordeling is daarom niet serieus en niet op feiten gebaseerd.

Wij vragen u daarom uw beoordeling te heroverwegen.

fantastische winkel

We hebben hier een tijdje geleden onze ringen uitgezocht en zijn onwijs goed en professioneel geholpen! De medewerker die ons hielp was vriendelijk en heeft ons alle qua materiaal, diamantkwaliteit etc allemaal duidelijk en rustig uitgelegd en we hebben veel plezier gehad van het uitzoeken van onze ringen! Het was een hele leuke ervaring en er wordt hier alle tijd genomen voor je ! In 1 woord : SUPER !

Beste Joost,

Bedankt voor uw mooie woorden en 5 sterren beoordeling.
Het doet ons goed om te lezen dat u onwijs goed en professioneel bent geholpen bij ons. Het uitzoeken van trouwringen is natuurlijk een speciale ervaring en we doen ons best om dit een zo'n bijzonder mogelijke ervaring voor al onze klanten te maken., fijn dat u dit ook zo ervaren heeft.
Veel draagplezier van uw mooie ringen gewenst!

mooie winkel :)

Vorige week wezen kijken voor een Verlovingsring. Uiteindelijk erg goed en de adviseur nam de tijd voor mij ookal was het niet een al te dure aankoop. Maar wel met een fijn gevoel de winkel verlaten.

Beste Willem,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
We zijn erg blij dat wij u goed hebben kunnen helpen en u de winkel met een fijn gevoel heeft verlaten.
We zien u erg graag weer tegemoet bij het afhalen van uw prachtige verlovingsring!

Engelengeduld

Ik ben samen met mijn partner hier geweest om trouwringen uit te zoeken. Van mezelf weet ik dat ik een heel lastig persoon ben, in het maken van keuzes. Door de uitgebreide collectie van deze winkel en het goede advies (engelengeduld van de medewerker) hebben we onze keuze snel kunnen maken. Door de corona is onze bruiloft helaas verzet. Ook hierin waren ze meedenkend en flexibel. Wij hopen volgend jaar te genieten van onze ringen! Al met al superblij met de service!

Beste Cecillia,

Wat een prachtige en positieve review, bedankt!

We doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en mee te denken met de keuze van ringen, we vinden het dan ook erg fijn dat u dit zo heeft ervaren.
We hopen dat jullie volgend jaar de bruiloft kunnen houden zoals jullie voor ogen hadden en de ringen met veel plezier kunnen gaan dragen!

Super geholpen

Super geholpen, en veel keuze

8 mei 2020

Beste Martine Hoek,

Hartelijk dank voor uw mooie 5 stenen beoordeling.

We zijn blij om te lezen dat u super bent geholpen bij ons. Alvast erg veel draagplezier van de prachtige ringen gewenst.

Top bedrijf!

Zeer plezierig geholpen bij het ontwerpen van onze droomringen. Zeer bijzonder was het dat de ringen binnen 2 weken klaar waren om mijn vriendin te verrassen (werkt in het ziekenhuis in de drukke COVID-19 tijd)
Heel hartelijk dank voor de goede service!!! (@Da.v.id in het bijzonder!)

27 april 2020

Beste Ranney,

Bedankt voor uw 5 sterren review.
Erg fijn dat u onze service als goed heeft ervaren en u de droomringen die u voor ogen had, bij ons heeft kunnen ontwerpen.
We wensen u en uw aanstaande veel draagplezier van uw prachtige ringen!

Blij met service

Na eerst een slechte ervaring te hebben gehad ivm service hebben wij alsnog goede service gehad en is onze klacht serieus genomen en zal worden opgelost. Keurig. Overigens zijn we nog altijd blij met onze mooie trouwringen ondanks dat er een diamantje uitgevallen is.

21 april 2020

Beste Rico Bol,

Bedankt voor uw beoordeling van Steinberg.

Wat fijn om te lezen dat wij jullie klacht naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, nadat hier in eerste instantie helaas wat miscommunicatie over was.
We hebben een nieuw diamantje voor jullie geplaatst in de ring, en de ring tevens weer geheel opgeknapt. Erg prettig dat jullie nog altijd erg blij zijn met de mooie trouwringen die wij destijds samengesteld hebben met jullie.
We wensen jullie weer veel draagplezier van de ringen!

Team Steinberg

Wij zijn geweldig goed geholpen bij…

Wij zijn geweldig goed geholpen bij Steinberg Rotterdam door Marani.
Alles viel netjes op zijn plaats en uiteindelijk hebben we de ringen die we graag wilden én binnen ons budget

20 april 2020

Beste Waldemar,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
We zijn erg blij om te lezen dat u zo geweldig bent geholpen en dat jullie de ringen hebben gevonden die helemaal naar wens zijn.
We wensen jullie alle geluk samen en veel draagplezier van de prachtige ringen!

Zeer mooie winkel

Zeer mooie winkel. Spontane medewerkers die ook nog eens heel erg behulpzaam zijn een meedenken.

Zeker een Aanrader
Ga zo door!!!!!!

14 februari 2020

Proffesionele juwelier

Mooie winkel, vriendelijke personeel, veel keuze. Je kan ook eigen ontwerp maken. Zeer goed geholpen. Geslaagd met trouwringen. Dank jullie wel.

8 februari 2020

Mooie Winkel met grote collectie

Mooie Winkel met een groot scala aan trouwringen aan keuze zeker geen tekort. Vriendelijk personeel en ruim optijd geleverd

6 februari 2020

Beste Chantal,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie.
Wij zijn blij om te lezen dat u onze winkel mooi vind en ons personeel als vriendelijk heeft ervaren. Graag willen wij u heel veel plezier wensen van uw prachtige trouwringen en hopen u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij ons in de winkel.

Team - Steinberg 123gold

Fijne winkel

Uiteindelijk hebben wij ringen gekozen compleet zelf samen gesteld, wij kunnen niet wachten tot de ringen binnen zijn

2 februari 2020

Beste Bertus,

Bedankt voor uw mooie en positieve recensie.
Wij vinden het erg prettig om te lezen dat u onze winkel en ons personeel als fijn en vriendelijk heeft ervaren.
We hopen dat de ringen die u geheel zelf heeft samengesteld, helemaal naar uw wens zullen zijn en we zien u heel graag tegemoet bij het ophalen van de ringen.

Team - Steinberg 123gold

Een paar weken geleden ten huwelijk…

Een paar weken geleden ten huwelijk gevraagd met een mooie ring. Helaas is de ring veel te klein. Een paar dagen erna ben ik naar Steinberg Rotterdam gegaan om mijn ring af te geven, zodat deze groter gemaakt kan worden. Mijn vriend had van te voren gebeld met de vraag wat het zou kosten: tussen de 50 en 90 euro, werd er gezegd. Omdat mijn ring 3 maten groter gemaakt moet worden, bleek toen ik er was, kost het 120 euro. Mijn eerste vraag aan de verkoper was, hoe zij zo’n kleine ring hebben kunnen verkopen aan mijn vriend. Hier kreeg ik antwoorden op als “ik heb wel kleiner gezien”, “we hebben wat maten laten zien en uw vriend is akkoord gegaan”, etc. Mijn vriend heeft, om de maat ongeveer in te kunnen schatten, een ring van mij gepakt, een cirkel getekend en het blaadje meegenomen naar de juwelier. Hier hebben zij ringen op gelegd om de maat te kunnen bepalen, zeggen ze. Mijn linker ringvinger is de smalste vinger (op mijn pinken na). Elke ring die hij van mij vast heeft gehad, om een rondje te tekenen, is minstens 2 maten groter geweest. Hij heeft aangegeven dat de ring om zijn pink moet passen en eventueel iets groter moest zijn. Toen hij de ring ophaalde, paste deze niet eens tot zijn knokkel bij zijn pink. Ze hebben het dus gepresteerd om hem een ring te laten kopen van 3 maten kleiner! Ik heb vrij smalle vingers, maar dit leek net een kinderringetje. Eén maat te klein zou ik nog begrijpen, maar 3... Dit voelde als oplichterij; meer geld kunnen verdienen doordat iemand terug moet komen om de ring te laten vermaken. Je tekent bij de koop een blaadje waarop dingen staan in de trant van “ik weet dat door kou mijn vingers smaller kunnen worden en door warm weer breder”. Ze dekken zich dus meteen in, net een wurgcontract. Toen ik in de winkel was heb ik gevraagd of omruilen een optie is, maar ik kreeg toen het verhaal dat de ring persoonlijk is gemaakt voor mij. Dit geloof ik niet. Je kiest een kleur, vorm, maat en steen en zo maken ze het. Het is gewoon een ring uit hun assortiment, dus het kan net zo goed zo zijn dat er vanmiddag iemand binnen stapt daar en precies dezelfde ring uitkiest. Volgens hem zouden ze geen ringen op voorraad hebben. Uiteindelijk aangegeven dat ik, i.v.m. de hoge kosten, bij wat andere juweliers prijzen op wil vragen. Waarna ik de opmerking kreeg “dan bent u daarna bij ons niet meer welkom”. De verkoper gaf aan dat er dan geen garantie meer is, omdat iemand anders de ring dan vermaakt heeft. De kosten zouden dus 120 euro zijn en het zou 2 á 3 weken duren voordat de ring weer terug zou zijn. Toch maar mijn ring achter gelaten om te laten vermaken, omdat ik het gevoel had geen andere keus te hebben, i.v.m. zijn garantie-verhaal. Nadat ik de deur uit was heb ik iemand gebeld, omdat het me niet lekker zat. De enige reden dat je terug zou gaan naar een juwelier, is als je vermoed dat je zetting wat open is gaan staan of als je de steen kwijt bent. Beide valt niet onder garantie, maar onder pech hebben en kost je dus alsnog gewoon geld. Het garantie-verhaal slaat dus helemaal nergens op. Ik ben na een half uur terug gegaan, omdat ik er zo’n slecht gevoel over had. Daarbij was ik ontzettend kwaad en teleurgesteld over de manier hoe zij met mij zijn omgegaan. Toen ik de ring mee terug wilde nemen deed de verkoper nog moeilijk ook en wilde het afhaalbewijs terug, wat ik een half uur daarvoor van ze had gekregen, omdat ik mijn ring achtergelaten had. Aangegeven dat dat in de prullenbak ligt, maar ik best wil zeggen welke prullenbak het was, zodat hij het daar uit kan vissen. Ik laat de ring waarschijnlijk vermaken bij een andere juwelier waar het slechts 70 euro kost, maar wil eigenlijk gewoon dat zij dit probleem oplossen. Zij hebben een fout gemaakt,,want mijn vriend is heel duidelijk geweest m.b.t. de maat, en wij niet. Ik heb meerdere juweliers gesproken en zij vragen allemaal minder dan 80 euro om een ring groter te maken. Buitenom dat spreken ze schande over de manier waarop zij, maar er zijn meerdere van dit soort ‘populaire’ juweliers, zaken doen.

27 oktober 2019