Veel te kleine porties. Wel verse ingredienten. Voor mensen die de hele dag zittend werk doen is deze box ideaal. Voor arbeiders en mensen die zware jobs hebben kom je er gewoon niet. Heel vaak... Toon meer
We nemen nu ongeveer een jaar de box. Hij bevalt ons prima. Goede hoeveelheden, lekkere recepten en bovenal verse producten. Vooral de vis is heel lekker. Ook de klantendienst verdient een dikke p... Toon meer
Al meer dan een jaar bestellen we wekelijks deze box naar tevredenheid voor 2 volwassenen en een peuter en kleuter. - fijne recepten - kwalitatieve ingredienten - de koeriers die wij aan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
15gram, de lekkerste foodbox van Vlaanderen. 15gram.be is het culinaire platform met meer dan 3000 snelle, eenvoudige maar vooral overheerlijke recepten en tal van lekkere (kook)lijstjes. 15gram verwijst trouwens naar het gewicht van een eetlepel zout, suiker, water,.... Met de 15gram Foodbox gaan we nog een stapje verder, en brengen de beste ingrediënten voor de lekkerste gerechten letterlijk bij jou in huis. Want dat is voor ons de essentie: samen koken en lekker eten!
Nederland
- 15gram.be
Veel te kleine porties
Veel te kleine porties. Wel verse ingredienten.
Voor mensen die de hele dag zittend werk doen is deze box ideaal.
Voor arbeiders en mensen die zware jobs hebben kom je er gewoon niet.
Heel vaak moesten we de basisingredienten zelf bijvoegen. Te weinig pasta, aardappelen of rijst. Ook te weinig groenten. Wij eten meer dan de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag.
Vlees is net voldoende.
Af en toe nemen we nog een box.
Jammer dat er geen optie is om voor 5 of 6 personen te bestellen. Dat zou wel een oplossing zijn voor de te kleine porties. Al als oplossing gegeven maar geen reactie. Meestal krijg je als reactie dat de hoeveelheden afgestemd zijn volgens de voedingsrichtlijnen. Jammer.
Gewoon heerlijk!!
Sinds de eerste lockdown 2020 zijn wij begonnen met het bestellen van 15gram boxen.
Dit is gewoon zalig! Duidelijke instructies, snel klaar, alles mooi per maaltijd in een doosje die zo de frigo in gaat. Lekker en altijd vers. Heerlijk belgische maaltijden.
Zeker een aanrader!!
15 gram. Een aanrader
Door mijn baas gekozen voor 15 gram omdat het een belgisch bedrijf is. Ervoor de andere bekende foodbox. Geen twijfel mogelijk. 15 gram is super. Om 1 klein dingetje als opmerking te geven. De steak was vacuum verpakt maar niet goed geseald. Waardoor het vleesvocht er was uitgelopen. Maar wel nog vers. Diezelfde dag op gegeten. De porties zijn aan de kleine kant. Maar ik bestel gewoon voor 3 pers ;-)
Positief - suggestie voor 1 persoonsbox
Positieve ervaring, lekker eten en makkelijk te bereiden. Wel jammer dat er geen boxen voor 1 persoon ter beschikking zijn. Misschien een idee voor de toekomst?
Een tevreden klant!
Met een moeilijke eter in huis, zijn dit ideale boxen. Elke week staan er gerechten bij wat iedereen wel lust, maar toch wat je niet wekelijks klaarmaakt. De menu’s zijn heel verschillend en de porties zijn echt in orde, want bij andere merken vind ik de porties vaak net te klein. De levering was vlot verlopen, alsook de dozen waren met zorg in elkaar gestoken. Wij gaan zeker vaker bestellen!
Alleen maar lof!
Sinds begin 2021 kopen wij met regelmaat een box met 4 gerechtjes. Het begon vooral omdat de inspiratie om iets op tafel te toveren op was. Met de 'concurrentie' heb ik minder goede ervaringen, en vandaag uit gaven we het een kans. Ze zijn super lekker, je hebt meteen alles in huis. Je moet niet meer nadenken over wat je moet kopen etc. Ook een super vriendelijke bezorger, en super handig dat het op zondag gebracht kan worden. Bedankt! Wij blijven trouwe klant!
15Gram bracht mij de nodige redding
Tot eind maart dit jaar heb ik NOOIT gekookt. Ik kon niet koken ook al omdat mijn echtgenote dit altijd deed met steeds veel overgave. Helaas is zij eind april overleden en ik moest wel iets doen. Onze zoon stelde mij 15Gram voor en toonde aan hoe simpel het wel is. Sindsdien heb ik met groot gemak al heel lekkere maaltijden met formidabele smaken klaargemaakt. Het verstrooit mij, en ik leer dagelijks bij dankzij 15Gram. Alles is buitengewoon vers, bijna niet nodig om nog inkopen te doen, en totaal geen overschotten. Buitengewone organisatie en heel duidelijk omschreven bereidingswijzen. 15Gram is werkelijk TOP
TOP!
Super lekker, goede kwaliteit, snel en gemakkelijk om te koken. Zeker de moeite en geld waard! Een dikke aanrader!
Heel fijne maaltijdbox
Heel fijne maaltijdbox! We hebben een abonnement, maar het is toch ook heel gemakkelijk en flexibel om eens een week te pauzeren. Lekkere gerechten, goede instructies om klaar te maken. Heel soms gebeurt er al eens een fout in de levering (bv. ontbrekend ingrediënt), kan uiteraard eens gebeuren, maar dat is altijd heel snel opgelost met de klantenservice (steeds binnen enkele minuten antwoord en kortingscode).
Excellent customer service
We hebben nu al verschillende maaltijdboxen geprobeerd. Bij de ene waren de gerechten veel te ingewikkeld, bij een andere was de kwaliteit niet goed en bij een derde was er altijd iets mis met de levering en kwam de klantendienst nooit zijn eigen beloftes na. Niet zo bij 15gram. Het eten is lekker, je staat geen 2 uur in de keuken en de klantendienst is super responsief en professioneel. Een aanrader.
Topper !
Lekkere gerechten, ook toegankelijk voor kinderen. Makkelijk, geen boodschappen doen, alle ingrediënten klaar. Makkelijk klaar te maken. Kortom : ideaal !
Deze week eerste ervaring met de…
Deze week eerste ervaring met de foodbox van 15gram, en het was super! Verse, smakelijke ingrediënten, geen verspilling, en kindvriendelijk. Zondag aan de deur gebracht, makkelijker kan niet. Geen stress meer over wat we gaan eten s'avonds! De soep en sapjes die we besteld hadden bij de extra's zijn ook een aanrader! Wij blijven zeker wekelijkse klant.
Topbox
Ook de klantendienst verdient een dikke pluim, ik heb 3 keer contact gehad en elke keer werd ik heel goed en vriendelijk verder geholpen.
We hebben al verschillende boxen geprobeerd en deze is voor ons de beste.
Enige aanmerking, een app zou nog gemakkelijker zijn ;-)
Versheid vlees?
Op dinsdagavond ( 06/04/2021 om 21u) kregen wij onze foodbox voor 3 dagen geleverd. Het geleverde vlees is echter maar houdbaar tot 08/04/2021.
Bij contact met Foodbox kregen wij vervolgens te horen dat we het vlees, om de versheid te kunnen garanderen, dienen in te vriezen! Volgens ons is ingevroren vlees niet meer vers!
Onze vorige 2 foodboxen waren wel in orde, maar dit heeft ons doen beslissen om niet meer te bestellen.
Super lekkere en creatieve keuzes
Super lekkere en creatieve keuzes. Veel verschillende soorten keuzes.
Absolute aanrader
Stipt en heel verzorgd geleverd. Wekelijks een ruime keuze en heel divers. Perfect uitgelegd met handige infokaarten. De gerechten zijn echt lekker en voldoende groot. Nu leren we andere smaken, combinaties kennen, volgens ons een echte aanrader.
15 Gram is fijn om nieuwe dingen te leren kennen
Ik heb 15 gram via mijn zus leren kennen, zij krijgt elke week een foodbox zeer fijn, ik neem dan soms receptjes van haar, die ik dan maak. Al veel dingen gemaakt, en altijd super makkelijk en zeer lekker :) een echte aanrader dus....
tevreden klant
tevreden klant, wel heel veel recepten zijn met room, maar recentelijk zijn er nu nieuwe recepten 'goed in je vel' die toch beetje minder calorierijk zijn. Kwaliteit vis/vlees super.
Reeds verschillende leveranciers van…
Reeds verschillende leveranciers van foodboxen uitgetest de voorbije 2 jaar en moet gezegd worden : 15gram is een uitschieter!
Stipte levering, eenvoudige lekkere gerechten en steeds heel vers
Gierige klantendienst
We bestellen regelmatig, maar vorige week werd een box voor vier personen geleverd waarin het vlees ontbrak. Enkel wat pasta en paprika.
Klantendienst verwittigd, en ze deden een erg karige geste: 5 euro. Voor vlees voor vier personen. Geeft meteen aan welke winstmarges ze rekenen. Aangezien ze in de fout gegaan zijn, had dit best wat commerciëler mogen zijn...

Antwoord van 15gram