1gear Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I guess almost everything has already been said in the recent reviews, so all I can really say is thank you! A special thank you to my driving instructor, Morten, and also to Martin, who I had the cha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Martin. Teoriprøve bestået første gang med 0 fejl, og køreprøve også bestået i første forsøg. Martin er professionel, dygtig, men også let og humoristisk, og sørg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for et godt forløb ifm. motorcykel kørekort hos 1Gear. Martin har en glimrende formidlingsevne, hvilket gør teori og praksis nem at forstå. Derudover var Martin god til at give teoritimerne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse hos 1gear. Forløbet var hurtigt (7-8 uger fra start til slut), men samtidig effektivt. Martin er utrolig dygtig og kender alle de små faldgruber ved både den teoretiske og praktis... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

71 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uærlige og ikke kompetente hvis man…

Uærlige og ikke kompetente hvis man ikke følger deres program. Ubehagelig tone og holder slet ikke hvad de lover.
Vil anbefale alle til at finde en anden køreskole

1 oktober 2025
Logo 1gear

Antwoord van 1gear

Useriøs og underligt anmeldelse, især i betragtning at vi aldrig har haft nogen elev ved navn Lotte Jørgensen på vores køreskole!?

Fantastisk kørelærer

Martin er en fantastisk MC-kørelærer! Han gjorde både teori og kørsel super sjovt og let at forstå – selv for én, der ikke er dansk 😊 Kan varmt anbefale 1Gear! 👏🏻

5 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

1 Gear med Martin er det absolut bedste…

1 Gear med Martin er det absolut bedste sted at tage kørekort til motorcykel.

Der er tålmodighed og forståelse, og samtidig er der god humor. Martin gør en dyd ud af at have en let og sjov shergon i undervisningen og sammen med eleverne.

Teoriundervisningen er aldrig kedelig, og køretimerne bliver bare lidt nemmere, når man er blevet rystet så gidt sammen med de andre elever. :-)

22 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været rigtig glad for at tage…

Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos 1gear. De rigtig gode til at lærer fra sig og er de venligste sjæle med god støtte. Jeg var så heldig at have Jesper som min kørelære, han var rigtig sjov og sød og gjorde turen mega gode.

1 november 2025

Super god køreskole

Super god køreskole, der opfyldte alle mine forventninger til at tage kørekort.

Jeg tog Lynholdet i sommerferien, simpelthen så fedt og hyggeligt, især hvis man vil have det hurtigt overstået.

De er alle så flinke og rare derinde, især min kørelærer som var Allan Hjort, mega god kørelærer og super fin køreskole!

5 september 2025

Super god køreskole

Super god køreskole! Jeg har haft Allan som kørelærer, og han er virkelig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en rolig måde. Jeg følte mig altid tryg i bilen og lærte hurtigt. Kan varmt anbefales!

31 augustus 2025

Jeg tog MC-kort hos 1gear Aalborg

Jeg tog MC-kort hos 1gear Aalborg, og kan kun sige: vælg Martin! Han er sådan en rigtig københavnerjyde, siger tingene som de er – og han har altid styr på ALT. Man føler sig tryg, selv når man sidder og sveder på motorcyklen, for Martin kører bag én og har overblikket hele vejen.

Han er jo også “særligt godkendt kørelærer” – så hvis du glemmer det, skal du bare høre ham selv sige det 😂 Men det er altså også sandt: man er i de bedste hænder hos ham. ❤️

Og som bonus: der er altid is i fryseren og kakao i kaffemaskinen – det er jo ren luksus. 🏍️✨

Tusind tak for nu, og i den grad på gensyn. (Altså på besøg 😉) Kh. Freja.

27 augustus 2025

Brandvarm anbefaling herfra

Brandvarm anbefaling herfra!

1Gear er en fantastisk køreskole, med den bedste kørelærer Martin. Martin formår at gøre teoriundervisningen sjov men samtidig lærerig. Ligeledes bliver der taget super god hånd omkring eleverne. Der bliver altid fundet en løsning i forhold til køretider. Jeg kan derfor varmt anbefale 1Gear køreskole!

20 augustus 2025

Mc kørekort

Jeg har lige taget mit motorcykelkørekort hos 1gear, og jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig en bedre oplevelse! 🚀

Min kørelærer Martin var helt fantastisk – super tålmodig, dygtig til at forklare tingene og altid god til at skabe en tryg og behagelig stemning. Han formåede at gøre selv de sværeste øvelser både sjove og overskuelige, og jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge hænder.

Hvis du overvejer at tage motorcykelkørekort, kan jeg på det varmeste anbefale 1gear – og især Martin! 🙌

20 augustus 2025

Dit is Trustpilot