Duidelijke site met een juiste uitleg voor evt maatvoering. Eerst even staaltjes besteld voor de juiste kleur. Heb hierna de jaloezieën besteld. Je blijft daarna in contact via mail hoever ze zi... Toon meer
Heb enkele dagen geleden mijn bestelde verticale verduisterde lamellen ontvangen en opgehangen . Deze zijn van prima kwaliteit .Ook de ophang rails schuiven heel vlot en zachtjes open en dicht . Zal... Toon meer
Telefonisch contact verliep wat moeizaam, waarschijnlijk omdat ik Vlaams spreek en geen Nederlands waardoor we mekaar soms niet echt begrepen. Maar verder verloop van bestelling liep uitstekend, pr... Toon meer
We hebben 7 blindshutters gekocht. Degelijke kwaliteit en mooie afwerking. Van alles tevreden. Mss enkel dat het wat sneller geleverd mag worden. De site geeft ook een verwachte verzenddatum aan maa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
247Raamdecoratie verkoopt online Rolgordijnen, Vertical Lamellen, Velux, Imitatie Hout-, Houten-, Aluminium Jaloezieën en Vouwgordijnen. Allen op maat gemaakt en gratis bij u thuis bezorgd. Verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren en patronen. Perfect voor in huis, winkels of kantoor.
Bijsterhuizen 2104F, 6604 LG, WIJCHEN, Nederland
- 024 8080 187
- 247raamdecoratie.nl
Prima snelle reactie en afhandeling
snelle levering en mooi afgewerkte…
snelle levering en mooi afgewerkte rolgordijnen
Alles in orde zoals gevraagd
Dit is reeds de 2de keer dat het packet…
Dit is reeds de 2de keer dat het packet licht beschadigd bij mij wordt afgeleverd. Ik heb zelf de beschadiging kunnen herstellen maar ik vindt dat er betere zorg moet besteed worden aan de eindcontrole.
De plastic houders waar de rollers in draaien zitten niet in de bevestiging en daardoor verschuiven ze als u de blinden wil optrekken.
Top service en snelle levering!
Top service en snelle levering!
Een gordijn beschadigd tijdens het verzenden, dit doorgegeven en zonder enige opmerking een nieuwe laten maken! Dit is service! Raadt iedereen dit bedrijf aan!
Top kwaliteit voor een geweldige prijs…
Top kwaliteit voor een geweldige prijs en nog snel geleverd ook!
De levering duurde wel erg lang.
De levering duurde wel erg lang. Het product was in orde.
Prijs kwaliteit TOP !
Top bedrijf en mooie prijs/kwaliteit verhouding
Top bedrijf en mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Als zij mij weer een mooie aanbieding doen ga ik direct weer een order plaatsen .
Heel tevreden en snel
Heel tevreden. Mooie rolgordijnen voor onze school.
Caroline
snelle levering
snelle levering
Alleen jammer dat ik net 1 cm tekort heb voor het raam had 3 m opgegeven en 289 geleverd gekregen Ik heb geen rekening gehouden met de beugels
Weet niet of het mij fout was maar laat het wel zo
Top service
De bestelde houten jaloezieën waren naar onze wens. Zelfs beter als verwacht. Top service!
Eindelijk een mooie verandering in onze veranda !!
De 8 duorolgordijnen bevallen ons prima. Had misschien wel graag een metalen oprolketting gehad omdat die beter 'doorhangt'. Voor de rest prima tevreden !!
bestelling en afwikkeling prima in…
bestelling en afwikkeling prima in orde.
enige minpuntje is dat het op- en afdraai systeem een beetje stug is .
Verder prima verzorgd.
Goede kwaliteit
Een echte aanrader.
Ik ben zéér tevreden.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit ; voldoet aan mijn verwachtingen
Levertermijn idem .
De afwerking mag beter namelijk nylon stiksel op bepaalde plaatsen NIET afgewerkt ( maar gemakkelijk zelf op te lossen )
Zwaar minpunt : bij mijn rolgordijnen zijn er GEEN AFGEWERKTE
zijplaatjes aan de metalen rolhouders bovenaan, . Fabrikant moet eens te rade gaan bij Ikea
Een tevreden klant!!
Ik heb hier voor de eerste keer besteld. De manier om je rolgordijn te bestellen is zeer simpel, de keus is enorm. Wilde ook graag een rolgordijn voor in mijn slaapkamer bestellen maar die heeft een lengte van 3 meter en die is er niet 😕 helaas. Maar in mijn badkamer ben ik zeer tevreden. Het rolgordijn was snel in huis en gemakkelijk op te hangen. De kwaliteit is ook mooi. Ik ben zeer tevreden 😃😃😃
een mooie kwaliteit rolgordijn
een mooie kwaliteit
precies volgens de opgegeven maat
geweldig te tevreden.
alles prima verlopen
alles prima verlopen
je wordt fijn op de hoogte gehouden van het verloop en levering.
alles past perfect!