Lees wat reviewers zeggen
Vi opplevde problemer på en kald søndag morgen [15 g minus] med et noe eldre inntaksskap med skrudde sikringer. Pg av varmgang valgte vi å ta ut disse sikringene og mistet da lys og varme i halvparten... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Vi svarer på anropet ditt med en gang 24/7/365
- Fagfolk på stedet som avtalt: mer enn 55 000 fullførte jobber
- Undersøkt kundetilfredshet, 91 % av kundene anbefaler
Nødhjelp?
Er situasjonen kritisk eller er timeplanen travel? Fra oss kan du i beste fall få en profesjonell til stedet på opptil 15 minutter.
Hjelp når det trengs
Frustrerer det deg at installatørene du kontakter ikke kan gjøre jobben du ønsker? Fra 24 Center kan du få hjelp på plass akkurat når du vil.
Om oss
24 Center er et vaktsenter innen håndverk, der vi alltid vet hvilken fagpersoner som kan komme raskest til stedet. 24 Centers kundeservice er på plass hver dag i året. Jobbene vil bli utført av et pålitelig og bredt nettverk av våre installasjonspartnere over hele Norge. Vi vil løse håndverksproblemer raskt og pålitelig, når som helst og hvor som helst.
Du får en profesjonell på stedet når du vil. Fordi det skal være enkelt å få hjelp!
Contactgegevens
Østensjøveien 43, 0667, Oslo, Noorwegen
- +47 40 12 47 00
- kundeservice@24center.no
- 24center.no
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tjenesten var rå-dyr
Tjenesten var rå-dyr! For det tjenesten kostet kunne vi ha kjøpt en ny vaskemaskin, muligens to. Det dreide seg om å skifte en slange på en oppvaskmaskin type Miele. Timelønn på 1690 kr er et ripp-off for en jobb som håndtverker!
Dyrt påslag
Ikke ærlig når man spør om man har kommet til rett firma, veldig dyrt mellomform med dyrt påslag
helt greit.
For det første synes jeg prisen er alt…
For det første synes jeg prisen er alt for høy og jeg ventet for lenge. Men når låsesmeden først kom så var han hyggelig og gjorde en bra jobb.
Totalt svindel – betalte 10 000 kr for ingenting klokken 11 på natten
Jeg bestilte haster-oppdrag via 24 Center for å få opp døra. De krever 10 000 kr betaling på forskudd før de i det hele tatt starter. Jeg betalte umiddelbart.
De lovet at en låsesmed skulle ringe meg direkte, og på nettsiden står det tydelig "reaksjonstid 30-50 minutter". Det var ren løgn.
Jeg satt og ventet hele natten. Ingen ringte. Etter klokken 01 sluttet de å svare på telefonen. Det eneste svaret jeg fikk var en melding om at de "ventet på svar fra låsesmedene som var ute på oppdrag".
Neste morgen måtte jeg bestille en annen låsesmed fordi 24 Center fortsatt ikke hadde levert noen. De hadde da frekkheten til å si at jeg bare måtte "vente i løpet av dagen".
24 Center er ingen ordentlig låsesmed. De er en dyr bestillingsportal som tar imot penger og deretter overlater folk til seg selv i en krisesituasjon. De lover 24/7-service, men leverer null oppfølging når det virkelig gjelder.
Aldri i livet bestiller jeg fra dem igjen. Hold dere unna dette selskapet hvis dere ikke vil kaste bort både tid, nattesøvn og 10 000 kroner.
Useriøst firmak som ikke tar ansvar for det de har gjort
De har jobbet hos meg men problemet ble værre og de tar ikke ansvar svarer heller meg ikke
Hjelp til tett avløp
Vi hadde tett avløp i dag, skjærtorsdag. Vi tok kontakt, og fikk raskt hjelp med spylebil hjem til oss fra firmaet KLM Miljø. Det var dyktige folk hele veien, fra de som mottok vår henvendelse til de som hjalp oss med det praktiske. Vi måtte forhåndsbetale for oppdraget, med det gikk greit siden vi fikk fortløpende informasjon om oppdraget frem til hjelpen var hjemme hos oss.
Rask verandadør som ikke kan låseshjelp og hjelpsom …
Rask hjelp og hyggelig og hjelpsom betjening,. Skulle ønske jeg visste prisen mer eksakt fordi det var et ekstra ledd , som låsesmeden sa , det hadde blitt en annen pris hadde han blitt direkte tilkalt . Prisen ble høy i forhold til arbeid .Servicen var bra.
Utskifting av pumpe til utslagsvask
Arbeidet gjaldt skifting av pumpe til utslagsvask. Ble fulgt opp fra bestilling til utført arbeid. Godt utført arbeid.
Complete scam
This is a company that has put in system to overcharge people. They will say one price on phone, and then "magically" additional hours and extra documentation work is added to the bill. Then they make it hard to contact support, you can forget to call them they will not anwer. After fighting with their support for some time they could finally accept that I refused to pay the high price for something I had not agreed to. It was a completely standard request that took the electrician 5 minutes to find, and they charged 2 hours + car and for a documentation of the problem that I didn't even see.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Raskt respons. Hyggelig og pålitelig fagfolk. Fikk den hjelp jeg trengte.
Superrask og supergod service da sluket…
Superrask og supergod service da sluket på badet hadde tettet seg fullstendig og ingen Mudin el.l. hjalp. Rørlegger kom raskt og presist på tidspunktet vi hadde avtalt. Han var hyggelig og forklarte alt han måtte gjøre.
Det var dyrt, men verdt prisen.
de altfor høye prisene, sammenlignet med andre!!!!
Helt ublu priser!! skamløst. Dumt at jeg ikke fikk et prisforslag først, men kunne ikke i min villeste fantasi forestille meg at prisen ble så høy i forhold til det man har erfart før. Har forhørt meg med diverse elektrikere idag om pris og de sier at det ligger rundt kr 3500,-4000,- Skulle tro dere hadde reist fraTromsø...
Fint om dere kan revurdere regningen. Anbefaler dere ikke videre som dere sikkert skjønner.
Manglende utstyr i servicebilen
Jobben ble dobbelt så dyr som indikert på forhånd. Dette skyldes bl.a at servicebilen manglet tinetrafo slik at personalet måtte tilbake til basen for å hente. I tillegg ble jobben utført av 2 personer uten at dette framkom av kostnadsoverslaget på forhånd.
Fikk kjapt svar og god hjelp raskt.
Muy buen lugar,súper recomendable
Muy buen lugar,súper recomendable
Disse gjør jobben sånn nogen lunde
Disse gjør jobben sånn nogen lunde. Men papirarbeidet og godkjenningene uteblir. Meget frustrerende i forhold til myndighetenes krav.
Fakturert for å innhente prisestimat
Fakturert for å innhente prisestimat. Veldig dårlig kundeopplevelse. Fakturert 8000kr. Fremstår useriøse.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.