24deals Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik heb 2 maanden geleden 2 artikelen besteld. Een artikel is ontvangen maar was defect (chinese goedkope kwaliteit, op temu is het 3 keer zo goedkoop) en de andere artikel is nooit aangekomen. Wannee... Toon meer

Voor alle mensen die van plan zijn om een bestelling te plaatsen bij 24-uur-deals heb ik de volgen waarschuwing: NIET DOEN! Je ontvangt heel veel mailtjes met “ geweldige” verhalen maar ze leveren nie... Toon meer

Oplichters. Ik heb een harde schijf besteld en wilde deze kort daarna annuleren omdat ik de reviews had gecheckt. Had dit beter eerder kunnen doen. Nadat ik binnen 5 min had aangegeven dat ik deze w... Toon meer

Zij verdienen geen enkele ster! Bestelde product op foto website komt niet overeen met toegestuurde prul. Wat een zieke business. Wordt via mail geclaimd dat t om hetzelfde product gaat. Helaas, een d... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn van mening dat kwalitatief goede producten niet duur hoeven te zijn. Daarom bieden wij enkel producten van hoge kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Opgelicht?

29-12-2022 bestelling van hondenkussen. Het enige wat we hebben ontvangen is een orderbevestiging maar geen kussen. Geen reactie op mails en de website is niet meer bereikbaar. Helaas ben ik er ook ingetrapt en mijn geld kwijt.

9 januari 2023

Hondenmand bestellen = OPGELICHT!

In december, zoals zovelen, de hondemand besteld, keurig bevestiging ontvangen van de bestelling via de mail, 3,95 extra betaald voor levering binnen 24 uur. Helaas daarna nooit meer wat gehoord, of ontvangen. Volgens de trackingcode is de mand vanuit China naar Nederland verscheept, dus levering binnen 48 uur was niet eens mogelijk, en nu ben ik dus mijn geld kwijt en heb ik helemaal niets ontvangen. Het zijn dus gewoon oplichters en ik raad iedereen ten zeerste af om iets te bestellen via de site Sinterklaasdeals24.

26 december 2022

BESTEL HIER NOOIT !!!

Hier ook december 1 hondenmand besteld kreeg eerst track nummer die al 12 dagen voor me bestel datum in werking was die nu overige in depot staat om bezorg te worden in me land? Dan kreeg ik 2e trace waarop staat niks gevonden, idd toen van sinterklaas na snoepjesdeals... meerdere mails verstuurd geen reactie, nu is de website offline gehaald?? Dus kunnen we fluiten na onze centen? Nooit bestellen

30 november 2022

Klachtenkompas

Ik heb al een review geschreven. Ik heb ook niks ontvangen, na betaling. Ik wilde dit melden bij klachtenkompas. Doen niks, ik kreeg alleen een mail dat mijn klacht was afgewezen, omdat ik het woord oplichting had gebruikt. Dus nu kunnen de "oplichters" gewoon doorgaan.

6 januari 2023

Ook hondenmand besteld eind dec en…

Ook hondenmand besteld eind dec en bevestiging ontvangen. Echter mailadres wordt dan snoepjesdeals en ik krijg geen antwoord op mijn vraag. Echt oplichterij. Dit moet door politie behandeld worden. Echt schandalige oplichterij.

5 januari 2023

hondenmand besteld (23,95 €) op…

Ook hondenmand besteld (23,95 €) op 26/12 .Ik heb direct mail ontvangen van bestelling en betaling,dan een code voor track en tracé heb deze geprobeerd bleek dat de bestelling al 12 dagen onderweg was. Ook geprobeerd om contact te krijgen maar geen respons

25 december 2022

Oplichters!

Oplichters! Hondenkussen besteld. 3,95€ EXTRA betaald voor levering binnen 48u met PostNL. Drie weken later nog steeds niets ontvangen. De ontvangen trackingcode is niet gekend. Op emails wordt niet gereageerd.

Oplichers sinterklaasdeals snoepjesdeals

Oplichters in December twee hondenmanden besteld heb een suplement van €3,95 betaald voor binnen twee werkdagen geleverd te worden heb een track en trace nummer gekregen dat het onderweg is laar die blijft staan op 19 december ergens in een depot nu zijn we drie weken later nog steeds niets ontvangen ik probeer iemand te contacteren via mail maar krijg geen antwoord ik heb besteld bij sinterklaasdeals nu is het snoepjesdeals KOOP HIER NIETS OF JE BENT BEDOT

Oplichterij

Oplichterij.
In december een hondenmand besteld. Zou binnen de 24 u geleverd worden met post.nl . Tot op heden nog niets ontvangen.
De tracering nummer is een post italiaans. Na meermaals contact nog geen antwoord.
Schandalig dat zulke websites blijven bestaan en verder kunnen oplichten !!!!

Op 25/12/22 een bestelling geplaatst

Op 25/12/22 een bestelling geplaatst. 3,95€ extra betaald voor levering met post.nl binnen de 48u. Ondertussen zijn we 4/1/23 en nog steeds niets ontvangen. Ik heb wel mails gekregen met bewijs van aankoop, daarna dat het onderweg is en sinds 26/12/22 niets meer gehoord. Al 4 keer geprobeerd om contact te krijgen met hen en totaal geen reactie. Het zal heel simpel zijn, krijg ik mijn bestelling niet aan onderneem ik stappen en eis ik mijn 38,37€ terug!
Van oplichting gesproken!!

24 december 2022