1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

2K reviews

OPLICHTERS!!!

Ik dacht ECHT dat ik iets had besteld via de makers van dit product, maar helaas!! Ik had beter moeten weten, want dit is mijn 4de keer dat ik opgelicht ben. Ik kan mezelf bijna niet meer onder ogen komen, zeker omdat ik dit "bedrijf" niet eerst onderzocht heb. Via Trustpilot bv. Kwam als advertentie voorbij op Facebook, ze hebben beelden van de échte Cakes body gebruikt. Dit Amerikaanse bedrijfje heb ik ook inmiddels ingelicht!
Ik had z.g Cakes body besteld, een soort grote tepelafdekkers, ik zag het zakje liggen net toen ik thuis kwam en toen wist ik gelijk dat ik WEER opgelicht was!!!! Ben er echt ziek van, want heb eerst geld moeten overmaken naar PayPal, omdat het vanuit Amerika kwam. Nog extra kosten via PayPal vanwege de valuta. Track&trace via Amerika, de bestelling ligt nu nog steeds bij de douane daar. Nu totaal nutteloze shit uit een zakje gehaald, direct vanuit China. Kan zo de siliconenkit van het product af pulken. Ik hoop dat deze losers zullen branden in het hellevuur!!!
Dit ga ik serieus manifesteren!!!!

5 september 2024

SCAM BEDRIJF!!!!!

BESTEL NOOIT BIJ DIT BEDRIJF!!!!
Zoals iedereen al aangaf....item besteld maand wachttijd met nep updates. En opeens is het pakketje zoek. Willen geen geld terug geven. Bieden zogenaamd nieuw item aan om te verzenden maar daar willen ze opnieuw geld voor hebben.
GROTE SCAM BEDRIJF!!!!! NAAR DE RECHTBANK ERMEE!!

12 januari 2024

Oplichtersbende

Lange levertijd, verkeerd item, terugsturen naar China op eigen kosten. Nooit iets bestellen bij deze oplichters.

29 november 2023

Dit is een kopie omdat het exact…

Dit is een kopie omdat het exact hetzelfde is en ik het zelf niet beter had kunnen schrijven: Zelfde verhaal als alle vorige reviews. Besteld via advertising op PINTEREST! Lange levertijd, totaal foutief geleverd item, alleen terugsturen via China voor eigen rekening terwijl fout 100% bij service@support 24h zelf ligt.
Dus fluiten naar je centen!
Onbetrouwbaar - oplichters ! Ook Pinterest die deze adverteerder gewoon zijn gang laat gaan.

2 februari 2023

Oplichterij

Oplichterij! Zo stom geweest om niet eerst reviews te bekijken. Alles wat eerder gezegd is klopt. Track and trace uit VS, dan pakket aangekomen in Eindhoven en vervolgens komt pakket uit China. Steeds hetzelfde bericht en nieuwe track and trace. En nooit aangekomen. Uiteraard. Schandalig!

6 november 2023

0 Ster is TEVEEL

1 Ster is TEVEEL. NULL STER!!! ZE ZIJN GEEN LETTER WAARD. HOPELIJK BESTAAT KARMA. Dan wens ik hun veel sterkte...NEE NIET EENS!!! BEDRIEGERS SCHURKEN ELLENDELINGEN!!! SCHAMEN MOETEN ZE ZICH OM ZO HUN GELD TE VERDIENEN PFFFFF SCHANDE. IK BESTEL NOOOOIT MEER WAT OP INTERNET VOOR IK ALLES WEET VAN EEN BEDRIJF OF SHOP!!!

1 juni 2023

Verborgen Chineese handel

Niet veel aan de reviews toe te voegen. Klopt allemaal. Oplichters.
Iemand idee hoe geld terug te krijgen? PayPal is ook niet erg duidelijk hierover.

10 juli 2023

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Pakket is nooit aangekomen. Ze verwijten het aan de transport maatschappij. Nemen geen eigen verantwoordelijkheid. Antwoorden constant met hetzelfde bericht. Geen refund. Bestel hier NIET.

13 juli 2023

pakket nooit aangekomen

pakket nooit aangekomen. Zou naar een door mij ingevuld adres zijn verstuurd, op 2 uur rijden van huis. Ondanks duidelijke track and trace die iets anders zegt, houden ze voet bij stuk. helaas zelf de bon niet meer

26 mei 2023

Een handgemaakte Panama hoed besteld

Een handgemaakte Panama hoed besteld. Origineel.... bijna. 3 weken lijkt t of de hoed idd vanuit de VS komt, is t een goedkoop shit ding uit China. Via klarna geregeld, dus ik ga retourneren maar so wie so niet betalen

18 april 2023

Oplichters!

Heel dom broeken besteld zonder te checken wat voor site dit was. Eén grote scam. Het lijkt of je spullen uit de VS komen. Je krijgt wekenlang een nep track&trace met plaatsen in de VS. Uiteindelijk komen de spullen uit China en kan je ze met geen mogelijkheid terugsturen. Broeken zijn in de verkeerde maat geleverd en lijken natuurlijk totaal niet op wat ik dacht te bestellen. In het mailverkeer stellen ze keer op keer voor om de broeken dan maar aan een vriendin te geven. Bespottelijk. Nu bieden ze me een refund van 5 dollar. Ik ga proberen of mijn creditcard maatschappij het geld terug kan vorderen. Lang verhaal kort; niet doen.

17 april 2023

een grote bende

een grote bende!!!
ze vertellen maar wat om je aan het lijntje te houden
besteld,betaald,niet gekregen!!!!
Triest dat men zo geld wil verdienen
is waarschijnlijk wel lucratief!!
stink er niet in !!!!!

7 december 2022

GEEN STER

GEEN STER
Pakje zou zogezegd in België zijn maar heb het nooit gekregen. Via mail krijg ik steeds hetzelfde antwoord dat ik moet instaan voor hun "loss of product" als ik het alsnog wil.
Vanaf het begin heel veel tracking updates, maar nooit een bevestigingsmail gehad.
Geld kwijt en geen product!

8 november 2022

1 Ster is te veel

1 Ster is te veel! Dit is een onbestaande firma. Je krijgt netjes een tiental "trackingupdates" alsof je pakketje onderweg is. Dan als laatste update: "Pakket werd afgegeven aan de pakjesdienst in Hasselt" en dat was het dan! Er komt NIKS aan. Bij mailing war het pakket blijft steeds hetzelfde (automatiscg gegenereerde!) antwoord dat ze de pakketservice gecantacterrd hebben, maar niets is minder waar. Geld kwijt!

10 november 2021
Reviews in alle talen tonen. (2.242 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken