24MX Danmark Reviews

1.622
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en regndragt og modtog den i Danmark 3 dage senere. Desværre var den for stor og jeg måtte returnere den. Let at udskrive returlabel. Fik en mail da 24MX havde montagen den og få dage senere... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

retur er for langsomt ... har sendt 3 pakker retur og intet modtaget endnu af tilbagebetaling ... men hurtig forsendselse målene på hjemmesiden er virkelig ikke til at regne med .. vi har målt osv... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig dårlig service Hvis du besøger den fysiske butik i Herning skal du regne med at de virker alt for smart i en fart. Og der en kunde spurgte om hjælp til noget motocross udstyr, begyndte de to m... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I de fleste tilfælde, har de den størrelse jeg har brug for af sikkerheds udstyr. Og de har nogle konkurrence dygtige priser samt de rigtige mærker. Forsendelses tiden er også fair.

Bedrijfsgegevens

1. Motorwinkel

Geschreven door het bedrijf

24MX er et firma, der stræber efter at levere udstyr og dele til motocross-, enduro-, motorcykel- og pitbikefolket. Vores mål er at give dig en helt ny oplevelse, når du handler hos os, såvel som et produktsortiment i verdensklasse til utrolige priser.

Velkommen til 24MX

Geschreven door het bedrijf

Gratis fragt over 1500 kr*
Alle bestillinger over 1500 kr leveres gratis i Danmark. *Gælder ikke for ordrer indeholdende omfangsrige produkter.
60 dages åbent køb
Du kan returnere alle varer inden for 60 dage fra du har bestilt, om varerne er som nye og stadig har sit originale emballage.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.622)

159 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nemt og hurtig betjening

Nemt og hurtig betjening. Gode priser og fint udvalg 😁

9 december 2025

Antwoord van 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man kan ikke komme i kontakt med…

Man kan ikke komme i kontakt med firmaet, der findes ikke et tlf, jeg har returneret varer før jul og har stadigvæk ikke fået mine penge, firmaet må mangle penge

18 december 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Jeanne,

Tak for din feedback. Det er korrekt at vi ikke har en telefonlinje, men du kan nemt komme i kontakt med vores kundesupport på mail: info@24mx.dk. Vi besvarer normalt alle emails indenfor 24 timer, i hverdagene.

Hvis du kan oplyse dit ordrenummer så kan vi også tjekke op på sagen herfra :)

Ha' en god dag!

Venlig hilsen,
Lars 24MX

Fed jakke

Fed jakke, god pris og hurtig levering.

10 december 2025

Pålidelig og god service

Jeg er ofte skeptisk og lidt spændt, når jeg handler et nyt sted, men jeg må sige, at det har været en super god oplevelse. Det var let at finde, hvad jeg skulle bruge på hjemmesiden, og der var god information omkring forventet levering. Det hele gik stærkt fra køb til modtagelse. Flot og godt arbejde.
Ordrenummer: 72319015.

1 december 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van 24MX Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback, det betyder meget for os :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg handler ofte hos 24MX og synes…

Jeg handler ofte hos 24MX og synes generelt, det er en rigtig god webshop med stort udvalg og hurtig levering. Men jeg vil klart fraråde at købe Twenys radiatorer.

Jeg har købt radiatorer til to forskellige crosser, og begge gange har der været store problemer med pasformen:

CRF450 ’08 – her var det helt umuligt at montere dem. Et af rørene ramte direkte ind i stellet, så de kunne slet ikke komme på.

CR125 ’06 – her kunne de monteres, men kun efter at jeg bøjede dem voldsomt for at få plads til kølergallerne. Det krævede alt for meget kraft og føltes bestemt ikke rigtigt.

Materialet virker desuden meget blødt, hvilket ikke giver den bedste tillid til holdbarheden.

Samlet set giver jeg radiatorerne 2/5 i pasform og 3/5 i kvalitet. 24MX er stadig en god shop – men Twenys radiatorer vil jeg ikke anbefale.

1 december 2025

Antwoord van 24MX Danmark

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores webshop og levering. Vi beklager dog at du har haft problemer med kølerne. Vi tager din oplevelse med kvaliteten alvorligt og vil undersøge dette nærmere. Din feedback er vigtig for os, så vi kan forbedre vores produkter.

God servixe

God hjælp alt i alt godt sted og handle

28 november 2025