2Befit Supplements Reviews 75

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ondertussen al veel verschillende merken geprobeerd maar dit is toch wel echt mijn favoriet. Fan van de supplementen van 2Befit Supplements! Zelf maak ik al een tijdje gebruik van de HYBRID Powe... Toon meer

Prijs kwaliteit verhouding is prima en het geeft mij precies wat ik nodig ben bij het sporten.

Geweldige supplementen! Deze supplementen doen echt wat ze beloven. Wat ik vooral fijn vind, is dat de shake altijd klontvrij blijft, of je het nu met water of melk mengt – zelfs koud werkt perfe... Toon meer

Bij 2befitsupplements denkt men goed met je mee, welke supplementen bij JOU passen en in welke comb jei ze kan gebruiken. Hoe leef je? Hoe intensief sport je, etc. Mijn persoonlijke favorieten zijn... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Aanrader!

Sinds ik hun eiwitpoeders en vitamines gebruik, merk ik echt verschil in mijn energie en herstel. Ik voel me sterker en merk dat mijn lichaam sneller herstelt na een training. Wat ik ook fijn vind, is dat het personeel me goed advies gaf. Ze luisterden naar wat ik nodig had en hielpen me met het kiezen van de juiste producten. Alles is van hoge kwaliteit en je merkt echt dat het werkt. Het is fijn om te weten dat ik op de goede weg zit met mijn voeding

2 oktober 2024

De supplementen voor mijn Hyrox trainingen

Sinds begin van de zomer gebruik ik 2Befit Supplements en ik ben heel enthousiast over hybridline. De pre-workout geeft je net die extra boost voor je workout en daarnaast smaakt de elite violet ook nog eens erg lekker. Verder gebruik vaak de clear whey en de vanille whey shake. Eindelijk een shake die niet gaat klonteren, dus zeker het proberen waard!

1 oktober 2024

Geweldige supplementen!

Geweldige supplementen!

Deze supplementen doen echt wat ze beloven. Wat ik vooral fijn vind, is dat de shake altijd klontvrij blijft, of je het nu met water of melk mengt – zelfs koud werkt perfect! ❄️ De pre-workout toevoeging van cafeïne geeft een goede energieboost en zorgt voor een fantastische pomp tijdens mijn training.

Al met al een top product dat ik zeker zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve supplementen. 💪

23 september 2024

HYBRID POWER ( pre-workout)

22 september heb ik de DAM tot DAMLOOP 16,1 km gelopen. Een half uur van tevoren mijn HYBRID POWER gedronken voor een maximale prestatie! Het was een hete dag en veel mensen zijn uitgevallen tijdens het parcours.

Tijdens de run voelde ik mij zo krachtig en heb geen gelletjes in hoeven nemen. Hij is echt prestatiegericht en ik zal nog lang dit product blijven gebruiken. De smaak is fijn en het geeft je lichaam echt een boost op het moment dat je het nodig hebt.

Top product!! Op naar de HYROX en de MARATHON

22 september 2024

Pre workout 🏋️‍♀️

De pre workout van 2B fit supplements is echt een aanrader!
Goede smaak en lekker kunnen knallen, en tevens achteraf geen last van een dip!!
👊💪

5 september 2024

Zoek niet verder

Heb al vele supplementen geprobeerd en geconsumeerd maar dit, dit had ik niet verwacht. Echt top spul als het aankomt op prestatiegericht trainen. Het heeft voor mij precies de juiste effecten om mijn doelen tijdens het trainingen te behalen zonder bijwerkingen. Kan vooral de pre workout aanraden

22 september 2024

2Befit Supplements Hybrid Power

Wij hebben nu al een paar keer gebruik gemaakt van de Hybrid Power met smaak Rocket ice. Wat smaakt deze lekker! Ondanks geen caffeine werkt deze hybrid power goed en gaan we als een Raket door de training!

18 september 2024

Top producten

Heb al vaak echt goede producten geprobeerd maar deze zijn top voor mijn intensieve trainingen. Echt heel erg tevreden. Smaken zijn heerlijk.

16 september 2024

Super

Super!

In het verleden veel bij body en fitshop en XXL nutrition besteld. Kokos en aardbeien Whey proteïnen, zijn lekkerder dan bij body en fitshop en XXL nutrition.

5 augustus 2024

Echt een super product!

Echt een perfecte aanvulling op mijn uitgebalanceerde dieet. Vooral de nieuwe hybride lijn is echt een aanrader.

13 september 2024

2befit supplements Hybrid Power De…

2befit supplements Hybrid Power De beste pre-workout in omloop!!

Ik heb een hoop pre- work-outs geprobeerd, maar dit is niet alleen veruit de lekkerste, maar ook de fijnste die ik heb gehad.

Daarnaast zijn de andere producten ook een aanrader, zo gebruik ik de basic line en de immunity van de vitality line ook.

Ik ben fan!
Aanrader

17 september 2024

Wat een top product

Wat een top product, gebruik onder andere de whey proteïne (de smaak coconut is echt een aanrader) door mijn kwark, mengt makkelijk en proeft super. Ook de immunity in de ochtend doet goed zijn werk, veel energie over de hele dag! Blij met het bestellen bij 2Befitsupplements! Ik blijf klant 🙏🏼

4 september 2024

Effectief resultaat

Los van de fijne trainingen, goed aangepast op mijn behoeftes en de diversiteit aan keuzes om te sporten. Ben ik ook gebruik gaan maken van de supplementen die er aangeboden worden.
Aangepast op mijn behoeftes voor extra resultaat en herstel. Mijn herstel van de spieren word beter en een goed immuunsysteem helpt voor betere prestaties. 💪🏾 all met all zeer tevreden.

4 september 2024

2Befit Supplements, echt een aanrader!

Zelf maak ik al een tijdje gebruik van de HYBRID Power, Clear Protein (Mango-Passievrucht) en de Proteïne pancakes. Beide heerlijk van smaak en structuur. En GEEN chemische nasmaak in tegenstelling bij veel andere.

Snelle levering en hele goede service. Ze staan altijd voor je klaar wanneer je vragen over producten hebt. Echt een aanrader!

5 september 2024
Reviews in alle talen tonen. (75 reviews)