1. Babykledingwinkel

2 Tiny Feet is more than just a baby footwear brand. We are a community of mums (and dads!) from different parts of the world who come together and help each other do the right thing for our kids. We believe making the right choices from day 1 is vital to our child’s overall wellbeing and development. Even if it’s as simple as choosing the right fastener or letting our babies go shoeless until a certain age! For us at 2 Tiny Feet, they all matter. Because every little good thing we do, even if it only makes 1% of a difference, all add together to our goal of raising healthy and happy kids.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slecht Retourbeleid

Ik ben fan van de schoenen maar niet van hun Retourbeleid.
Ik had 3 paar gekocht voor mijn zoontje die net 1 jaar is geworden.
Bestelling komt toe en zien er super leuk uit nu blijkt dat deze toch kleiner uitvallen dan dat ze lijken. Ik wil 2 paar terug sturen om toch andere te kunnen verkrijgen. Moet je zoveel doen om zelf nog maar te kunnen retourneren... Foto's maken bewijs dat ze nog in originele verpakking zitten bewijs dat ze niet gedragen zijn enzovoort.
Gelukkig dat het zo goedkoop was want had al een nieuwe bestelling geplaatst alvorens ik deze mail heb ontvangen.
Ze hebben een stevige reactie terug gekregen. Dus een en al geldklopperij ze kopen het waarschijnlijk zelf maar aan 2 euro de paar en verkopen het als 2+1 gratis aan nog steeds 30-50 euro...
Denk toch maar 2 x na voor je ze besteld.

23 januari 2023

Wat een oplichters

Na ontvangst van de slofjes bleken deze helemaal niet te blijven zitten bij mijn kinderen. Er is totaal geen steun en ze stappen er zo uit.
Het proces van retourneren wat daarna volgt is slechter dan slecht. Men wil dat je het retour stuurt naar China voor €20!, daarna moet je dit bevestigen middels foto's, track & trace codes etc etc. Vervolgens krijgen we van de pakketdienst de bevestiging dat het product is bezorgt en tot op de dag van vandaag (4 maanden verder!) hebben we nog geen cent ontvangen. Elke mail wordt weer beantwoord met een wedervraag. Inmiddels zijn we zelfs op het punt gekomen dat men beweert dat ons ordernummer niet uit 4 cijfers, maar uit 5 cijfers moet bestaan?! Wat een verschrikkelijke oplichterij.

19 januari 2023

Opgelicht

Schoentjes online gekocht, na mail contact over de juiste maat. Blijkt alsnog de verkeerde maat opgestuurd waardoor onze dochter de schoentjes niet kan dragen. Op de vraag of ik mocht ruilen moest ik foto's sturen dat ze niet gebruikt zijn en nog in de originele verpakking. Dit netjes gedaan en foto'sgemaild. Vervolgens komt er ineens geen enkele reactie meer. niemand meer te bereiken.

27 oktober 2022

Slechte kwaliteit

Ik had 3 maten besteld. De kleinste paste al niet terwijl ze nog een baby is. En de grotere maat trapt ze gelijk uit. Bij 1 zaten er allemaal steekjes los, slechte kwaliteit. Ik raad het af. Toen ik ze terug wilde sturen, wat naar China moet, kwam ik erachter dat je zelf de verzendkosten moet betalen. Kortom, super duur en hele slechte kwaliteit, echt een dure miskoop!

2 november 2022

Babyslofjes besteld en betaald

Babyslofjes besteld en betaald. Maar is niet en ik heb ze gemaild. Met allerlei instructies kan ik terugsturen. Retourkosten naar China voor mijn rekening. Tot nu toe geen geld retour

Wees alert bij bestellingen plaatsen mensen. Nergens staat dat bedrijf in China . Oplichters zijn het. Hopelijk krijg ik zsm mijn €40 terug.

12 november 2022

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Ze vallen veel te klein. Als je ze dan voor retour aanmeld moet je ze naar China sturen wat veel te duur is. Je geeft Nederlandse bedrijven een kans met de veronderstelling dat ze een normaal retourbeleid hebben. Deze schoentjes zijn namelijk voor 5 euro bij Ali te bestellen. Ik heb geprobeerd om er met 2 Tiny Feet uit te komen maar ze reageren gewoon niet meer op mijn mail.

29 oktober 2022
Logo 2 Tiny Feet

Antwoord van 2 Tiny Feet

Hoi Mandy,

Bedankt voor het plaatsen van een recensie en het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de normen voldeed. 🙏

Het is ons doel om al onze klanten tevreden te houden, en we willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Neem direct contact met ons op via customersupport@2tinyfeet.com zodat we aan een oplossing kunnen werken.

Nog een fijne dag!

Gewoon weer ordinaire dropshipping

De schoenen zelf zijn best prima, maar dezelfde als die je bij AliExpress kan kopen. Hier kwam ik later achter helaas.
Dacht dat deze slofjes rechtstreeks van de aanbieder zouden komen, maar ze komen ook rechtstreeks uit China. Als je deze retour wilt zenden (naar China) ben je meer geld kwijt dan de slofjes zelf! Dus pas op om hier te bestellen!

17 oktober 2022
Logo 2 Tiny Feet

Antwoord van 2 Tiny Feet

Hallo,

We waarderen dat u dit onder onze aandacht brengt en het spijt ons echt voor het ongemak dat dit u heeft veroorzaakt. 🙏

Ons team is al bezig met het verbeteren van ons merk zodat onze klanten een prettige ervaring hebben bij het plaatsen van bestellingen.

Als je verdere hulp nodig hebt, kun je ons een e-mail sturen via customersupport@2tinyfeet.com :)

Reviews in alle talen tonen. (858 reviews)