2WorkFromHome (2wfh.com) Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Online bestilling fungerede perfekt og få dage efter modtog jeg bordet. Det er anden gang jeg bestiller et bord, og samme gode resultat begge gange.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop modtaget 2 borde til vores hjemmekontor. Designet slår de klassiske borde på alle parametre. Den mekaniske del køre helt perfekt, langt bedre end el. Leveringen er lige til døren, b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Being based in the UK I was a little bit concerned ordering from Denmark due to Brexit. Although it took a little bit longer, the desk arrived amazingly well packaged. It even came with a cleaning spo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der Tisch hält was in der Präsentation auf der Internetseite gezeigt wird. Sehr gute Verarbeitung. Fertig montierte Auslieferung und sehr gut Verpackt. Auspacken an die gewünschte Stelle Rollen, einsa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt produkt samt hurtig og nem levering

Jeg kan virkelig varmt anbefale denne leverandør. Jeg købte et hæve-sænke bord, det kom dagen efter jeg bestilte det og det var lige til at trille ud af pap kassen og lige ind på arbejdsværelset. Det overgik fuldstændig mine forventninger - jeg havde frygtet at jeg skulle til at samle noget. skrive bordet er en stor succes i hverdagen. det er lille og enkelt, det er nemt at hæve og sænke, der er ingen ledninger og det kan endda klappes ned, så det står fladt op af væggen, hvis det er nødvendigt. og så er der hjul på - det er også meget nyttigt. Virkelig godt produkt.

10 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fast delivery and quality table

From time of ordering to delivery only took 3 days. Very efficient.
And the functions available with the table is great, so we are happy having a functionable office-at-home.

9 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It is a very special desk

It is a very special desk. There are wheels so that you can move it easyly. The height of the table is changable. The color suits us perfect, we like it very much👍

29 januari 2021

Just a perfect desk

This is just a perfect desk for working from home. High quality furniture with excellent Danish Design.
Prompt and well organized delivery using robust packing material. No Fürther assemblement needed, ready to use out of the Box!

29 januari 2021

Great product!

Looks, feels and works as expected. Properly packaged and delivered with great contact. Just one thing that wasn't clear when ordering was that the height adjustment isn't continuous, but at different levels.

28 januari 2021

Perfekt!

Tisch für das mobile Home Office ist wie beschrieben. Sehr gute Qualität. Lieferung erfolgte innerhalb einer Woche. Genau was wir benötigen während des Lockdowns.

26 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og super mobil…

Hurtig levering og super mobil arbejdsplads.

Vi bestilte et bord via 2WFH (ECLIPSE justerbart bord) d.4 Jan 2021 og fik det leveret d.6 Jan 2021. Bordet er super fint og hæve/sænke funktionen er rigtig praktisk. Bordets udformning og størrelse gør det nemt at flytte rundt og der er plads nok til skærm og andre ting på bordet.

11 januari 2021

Genialt, funktionelt og lækkert

Genialt, funktionelt og lækkert :-) Jeg har længe overvejet at købe et hæve-sænke bord til hjemmebrug, men jeg er glad for at jeg først realiserede tanken, da 2WFH havde lanceret ECLIPSE. Lynhurtig ekspedition, og jeg fik den leveret i hvid-hvid, selv om det ikke var en mulig konfiguration. Om et års tid passer laveste højde til barnebarnet; så skal vi have et bord mere

2 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hæveænkebord på dansk - i dansk kvalitet

Hæveænkebord på dansk. Jeg har ledt efter et lille hævesænkebord til vores lille sommerhus. Har fundet det: det er dansk og fremstillet på Langeland. I Rudkøbing. 100x60 cm Jeg bestilte det sent søndag aften og det kom tirsdag. Færdigsamlet og lige til at lægge bag i bilen og køre til Omø. Det er meget smukt, i meget høj kvalitet, ledningsfrit og det fungerer perfekt. Anbefales varmt. Tjek hjemmesiden og hvis du har spørgsmål til min anbefaling siger du bare til.

23 december 2020