1. #2 van de 2 beste bedrijven in Winterkledingwinkel

30seven est une marque européenne qui utilise la technologie allemande/belge associée aux textiles américains tels que Primaloft et Thinsulate pour garantir des produits de qualité supérieure. Nous avons un service basé aux États-Unis avec des représentants américains ainsi que des bureaux à Atlanta. Les produits sont expédiés depuis le New Jersey ainsi quenos bureaux en Europe afin d'offrir un meilleur service client dans le monde entier.

3,3

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Let op: Brandgevaar

Ik heb bij 30seven 2 maanden geleden een jas en batterij besteld en ben erg teleurgesteld in de klachtenafhandeling.

Gisteren werd mijn verwarmde jas plotseling zó extreem heet dat ik hem direct uit moest doen. De jas was te heet om met mijn handen vast te houden en het voelde alsof hij bijna in brand stond. Daarna rook de jas sterk naar brandlucht en de bedrading aan de binnenkant voelde ineens zeer hard aan. Dit ervaar ik als gevaarlijk. Uit veiligheid kan ik de jas niet meer gebruiken.

Daarnaast weigert 30seven een terugbetaling voor een ander geretourneerd product. Zij stellen dat er “schade” zou zijn, maar dat is onmogelijk. Ik had een verkeerd product besteld en daarom direct retour gestuurd. Ondanks meerdere verzoeken ontvang ik geen foto’s waaruit die schade blijkt. In plaats daarvan wordt gezegd dat de zaak gesloten is en dat het product door hen wordt vernietigd, terwijl ik geen restitutie krijg.

Zeer slechte service en gevaarlijk product.

16 februari 2026

Niet oké voor het geld

Ik heb zowel de fiets handschoenen als de motor handschoenen bij 30seven gekocht. En ondertussen heb ik er al 2 winters mee gereden. Nu heb ik snel koude handen en daarom besloten om rond de 200 Euro per paar uit te geven. En dat zijn ze gewoon niet waard!!! Ook al zet je ze ruim voordat je naar buiten ga aan, het maakt niks uit. Na 20 a 25 minuten bij temperaturen onder de 5 graden (en dán wil je ze juist hebben) krijg ik toch koude tot ijskoude handen. Ook voel ik de wind door de buitenlaag heenkomen. Ik vind de motor handschoenen wel iets beter, maar door de hogere rijsnelheid is het resultaat hetzelfde. Beetje erg jammer!

21 januari 2026

motorhandschoenen zijn ok maar niet super.

Hun motorhandschoenen zijn ok. Voldoende warm tot ongeveer 0 graden, nog kouder niet meer. Ook is er geen vizieraftrekker op de linker wijsvinger voorzien en dat heb je nodig in (zwaar)regenweer. De handen blijven droog maar de handschoenen neem veel water op waardoor terug droog krijgen lang duurt. Al bij al redelijk goede handschoen maar verbeteringen op bovenstaande punten zijn een must.

13 januari 2026

Top!

Geleverd wat besteld, binnen de vooropgestelde termijn. Duidelijke communicatie en informatie.

20 maart 2025

GARANTIE!

GARANTIE!
merk op dat je wel 12 jaar garantie krijgt op je handschoenen maar slecht 6 maanden op de batterijen.
Na 1 seizoen werkte er bij mij één niet meer.

13 maart 2025

Ski handschoenen gekocht in december…

Ski handschoenen gekocht in december 2022.
2 x gebruikt. Ging nu januari 2025 skiën, zie ik dat mijn handschoenen (bij het wissertje) stuk gaan en het stiksel loslaat. Bij contact met 30seven krijg ik te horen garantie is over en repareren is te duur. M.a.w. gooi maar 222,- weg na 2 x gebruiken.
Schandalig. Ik koop hier niets meer en zal niemand adviseren om dat wel te doen.

27 januari 2025

Tevreden met mijn wanten

Ik kocht wanten van 30Seven voor op skireis en ben heel tevreden met mijn aankoop. Extra pluspunt: de wanten zijn binnenin nog voorzien zijn van een handschoen waardoor de vingers apart komen te zitten. Zat comfortabel en geeft grip. Snelle levering.

28 februari 2024
Reviews in alle talen tonen. (105 reviews)