Super goed geholpen. Eerlijk en betrouwbaar. Mikael heeft het object die ik moest printen zelf getekend en de 3D Resultaat was perfect!
Snelle communicatie. Reageert snel op mijn berichten. Na inlevering van de 3d tekening werd de bestelling al na een week geleverd.
Het contact met 3Dme verliep soepel. Er werd snel gereageerd en wat belangrijker is dat er actief meegedacht werd. Kortom een constructieve samenwerking voor een goed bruikbaar product.
3Dme zet zich in om uw idee waar te kunnen maken. Wij helpen u om uw idee vanaf een design om te zetten in een fysiek product.
Deventerschans 21, 3432CP, Nieuwegein, Nederland
- 030 207 2342
- contact@3dme.nl
- 3dme.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super goed geholpen
Heel goed product/zeer klantvriendelijk
Heel goed product, zeer goede kwaliteit en afwerking. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Tevens was dit voor mij prijstechnisch de beste optie. Ik had meerdere offertes uitgezet en 3dme was de beste optie. Maar vooral de vriendelijkheid zal me bijblijven. Hier ga ik zeker terugkeren voor mogelijke andere 3d print opdrachten.
Snelle communicatie
Fijne partij om mee samen te…
Fijne partij om mee samen te werken.snelle service en en strak geprint!

Antwoord van 3Dme.nl
Snel, Prijstechnisch gunstig en een mooi eindresultaat
Mijn langdurige zoektocht naar een specifiek onderdeelje werd een eenvoudige uitdaging voor 3Dme.nl: Snel, prijstechnisch gunstig en een mooi eindresultaat

Goede communicatie via WhatsApp
Goede communicatie via WhatsApp. Snelle reactie op vragen .

Constructief samenwerken

Antwoord van 3Dme.nl
What you ask is what you get
Prettig telefonisch contact. Deskundig advies en vlekkeloze levering.

Antwoord van 3Dme.nl
Een mooi en uniek interieurdeel laten…
Een mooi en uniek interieurdeel laten ontwerpen en printen. De communicatie ging snel en gemakkelijk.

Antwoord van 3Dme.nl
Prima geholpen artikel gekopieerd voor…
Prima geholpen artikel gekopieerd voor mij net zo als nieuwe.

Antwoord van 3Dme.nl
Reageert snel, nette prijs en de onderdelen zoals afgesproken.een aanrader kom zeker nog is terug
Leuk om custom oplossingen te laten…
Leuk om custom oplossingen te laten maken. Goed advies met snelle antwoorden. Specificaties kloppen dus alles past. Lijkt een duurzame oplossing dus ben super tevreden. Snel geleverd ook😃
Zeer professsionele aanpak en perfect…
Zeer professsionele aanpak en perfect meegedacht in het eind resultaat
perfecte bewaking van het proces en uitstekende terugkoppeling en transparante communicatie
Snelle en vriendelijke reacties op…
Snelle en vriendelijke reacties op vragen, acceptabele uitleg over de kosten en een supersnelle levering: op donderdag opdracht gegeven > zaterdag in huis. Top!