1. Logistieke dienstverlening

3FX Fulfilment – Slimme logistiek voor e-commerce ondernemers Bij 3FX Fulfilment helpen wij webshops en e-commerce bedrijven hun logistiek uit te besteden, zodat ze zich volledig kunnen richten op groei en verkoop. Ons doel is om fulfilment snel, flexibel en foutloos te maken, vanaf het moment dat jouw producten binnenkomen tot aan de levering bij je klant. Wij bieden volledige inslag en opslag, inclusief kwaliteitscontrole, labeling en gestructureerde magazijnindeling, zodat elke bestelling correct en efficiënt verwerkt kan worden. Dankzij onze geavanceerde Warehouse Management System (WMS) software heb je altijd realtime inzicht in je voorraad, locaties, omloopsnelheid en orderstatus, volledig geïntegreerd met platforms zoals Shopify, WooCommerce, Magento, Bol.com, Amazon en nog veel meer. Bij 3FX staat transparantie en betrouwbaarheid centraal. Ons team van logistieke experts zorgt dat jouw producten veilig opgeslagen worden in temperatuur- en stofgecontroleerde zones, terwijl onze processen fouten minimaliseren en vertragingen voorkomen. Of het nu gaat om kleding, elektronica, beautyproducten of niche-items, wij passen onze opslag en orderverwerking aan op jouw specifieke behoeften. Onze klanten kiezen 3FX omdat wij: Foutloze inslag en opslag garanderen Slimme magazijnindeling toepassen op basis van productdata Volledige integratie bieden met webshop of ERP-systemen Realtime voorraad- en orderinzichten leveren via ons dashboard Persoonlijke, betrokken service bieden voor optimale ondersteuning Door fulfilment uit te besteden aan 3FX besparen ondernemers tijd, verminderen ze fouten en vergroten ze de tevredenheid van hun klanten. Wij ondersteunen zowel beginnende webshops als gevestigde e-commerce merken met schaalbare logistieke oplossingen, zodat jouw merk kan groeien zonder dat je zelf dozen moet inpakken, voorraad moet bijhouden of verzendingen moet coördineren. Met 3FX Fulfilment leg je een solide basis voor snelheid, betrouwbaarheid en groei, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloos logistiek proces en een professionele ervaring voor jou en je klanten. Kies 3FX Fulfilment en ervaar hoe slimme logistiek jouw e-commerce merk helpt te groeien.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

The Toppers!

Top service onder alle aspecten! Een echte aanrader!!!

2 januari 2026

Beste Suzanne,

Hartelijk dank voor je feedback en de mooie woorden. We zijn blij met de samenwerking en kijken ernaar uit om deze verder voort te zetten!

Aanrader

Ik werk ondertussen 3 maanden samen met 3fx. Ik heb tot nu toe een zeer goede ervaring in mijn samenwerking met 3fx. Er word altijd snel gereageerd op vragen die ik heb. Ik kan dit fulfilment center zeker aan andere aanraden.

30 december 2025

Beste Max,

Fantastische samenwerking

Fantastische samenwerking, heel vriendelijk en meewerkend team hier.

26 december 2025

Beste Aslan,

Team 3FX Fulfilment

Toon reviews in alle talen. (5 reviews)