Der står på deres hjemmeside at du kan få "mindst 5000 i skrotpræmie for din bil" Dette er ikke korrekt.. Det højeste bud jeg fik var 3100,- Da jeg ringede og spurgte til årsagen, fik jeg en lang fo... Toon meer
Really polite, humoristic and fast communication. Realistic and fair offer for my car and they took care for all legal matters instead I take time for that (deregistration, etc ...). Pickup went sm... Toon meer
Der er tale om en nem og smertefri proces til aftalt pris og aftalt tid, og der var god hjælp undervejs i den telefoniske kontakt. En klar anbefaling herfra. Mange tak for handlen
Jeg kontaktede 3skrotpriser i håb om hjælp og guide. Inden for samme uge, som jeg har sendt formularen om hjælp, så bliver jeg kontaktet af Kasper E, som guider og forklare mig hele processen, og g... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
3skrotpriser er et uafhængigt netværk af mere end 50+ ophuggere og bilforhandlere i hele Danmark. Vores mål er at sikre at du får den højeste pris for din bil, uden at skulle henvende dig til flere forskellige forhandlere.
Naverland, 2600, Glostrup, Denemarken
- info@3skrotpriser.dk
- 3skrotpriser.dk
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Supergod service og behjælpdomhed i…
Supergod service og behjælpsomhed i processen med skrotning. Alt var i orden og afsluttet på en uges tid. 🙏🏻😊
Med venlig hilsen Per
Ærligt, hjælpsomt
Ærligt, troværdigt, og hjælpsomt Firma ved et besværligt skrot
pga. manglende original reg. attest.
Kasper og medarbejdere ordnede alt uden besvær for mig.
Stor anbefaling og TAK
Alt fungerede, som det skullle. fik 2 tilbud, valgte det ene, afleverede bilen og fik pengene.
Alt fungerede
Super service - trygt og informativt
Super service. Kasper meget troværdig og fører dig trygt og informeret igennem hele processen
Super vejledning og god service af…
Super vejledning og god service af Kasper jeg kan varmt anbefale firmaet super professionelt
Yderst positiv oplevelse
Yderst positiv oplevelse, det fungerer bare, meget kundeorienteret, ordholdende, effektive og velplanlagt forløb.
Der skal meget til at imponere mig, men det lykkedes for dem.
Tak.
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg har ikke selv forstand på alle de ting der er i skrotverdenen men en dygtig sød medarbejder fra 3skrotpriser vejledte mig hele vejen igennem så det hele blev overskueligt, klar anbefaling herfra
5 stjerner skal kun gives ved en ekstre…
5 stjerner skal kun gives ved en ekstre ordinær oplevelse og det var samarbejdet med Kasper . Kasper var frisk og skap i replikken på den helt rigtige måde. Han bragte mig igennem alle regler og alt der skulle gøre var en fantastisk oplevelse. Desværre måtte jeg pga famile problemer beholde bilen men nå jeg skal af med den er det Kasper jeg ringer til
Spild af tid
Spild af tid. Sendte formularen ind 30/01 og har stadig ikke hørt tilbage.
Super service.
Jeg kan helt klart anbefale dem.
Fik en god pris og løst samme dag
Alt for lav pris
Alt for lav pris. Blev budt 2400 for min bil afhentet hos mig.
Jeg ringede et par autoophuggere selv, så havde jeg bud på 3500 afhentet hjemme hos mig
Hurtig tilbagemelding fra Kasper
Hurtig tilbagemelding fra Kasper. Ok pris og god behandling hos skrothandleren. Ingen problemer.
God og rar behandling
Kasper giver en god service med rar og behagelig tålmodighed guider han dig igennem diverse ting ang skrotning af din bil.
Jeg følte mig godt behandlet
Fantastisk og dygtig behandling af Kasper, TAK
Jeg har fået den mest fantastiske behandling af
Kasper, der førte mig gennem skrotningsarbejde,
lige fra første færd og opfølgning til og med slutafregning. Hurtigt og perfekt.
Det var en oplevelse, der kun kan gøre en kunde glad.
Den sociale og hyggelige kontakt har jeg ikke oplevet bedre.
Kan absolut anbefales til enhver, der skal have en bil skrottet.
STORT TAK KASPER
Superservice af Kasper
Blev ringet op af Kasper, blev guidet og vejledt igennem hele processen sikkert og trygt.
Virkelig en super oplevelse top service
god jul herfra
mvh Thomas Stegler
God service og kan klart anbefales, fik hjælp af Kasper som var super flink og behjælpelig med sagen
Super og hurtigt service!!
Fantastisk service
Jeg havde anmodet om tilbud på afhentning af skrotbil hos 2 andre ,som jeg ikke har hørt fra endnu, inden jeg kontaktede 3skrotpriser på deres ,også overskuelige, hjemmeside. Fik opkald dagen efter. Et godt tilbud på afhentning dagen efter igen, med ekstra 500kr oveni skrotpræmie (ialt 2700,-).
Blev guidet smidigt igennem processen.
..Selv da jeg var kommet til at skrotte min nye bil ved en fejl🙄, var hjælpen lige ved hånden, og igen blev man guidet let gennem rettelsen på borger.dk.
Kan kun absolut anbefale dem. Kasper er en flinker fyr og virkelig service minded.
Han får lov til at hjælpe mig næste gang der skal skrottes bil. Tusind tak for hjælpen 👍
Majken, Helsingør
Super fin oplevelse.
Super fin oplevelse.
God betjening og hurtig kommunikation.
Fair priser og afhentning af bil.
Kan anbefales!
Super service - god guidning og vejledning i en, for mig, presset situation - Kan varmt anbefales 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.