Snelle levering, ook bij niet op voorraad zijnde onderdelen snelle reactie qua levertijd of gelijk een alternatief aangeboden gekregen. Volgende keer kom ik hier zeker terug!
Heerlijke service! Ze weten duidelijk waar ze over spreken en nemen met plezier de tijd om je de uitleg te geven of verdere details van een product samen te bekijken. Bestellen gaat vlot en nie... Toon meer
Ik haal hier als vaste klant al 17 jaar mijn onderdelen voor verschillende Honda’s. Altijd netjes geholpen, goede service, goede technische kennis en nette prijzen. Kortom, een super bedrijf!
A4H-TECH B.V. is al 18 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent.
Stevinstraat 2, 9351 VK, LEEK, Nederland
- 31594857193
- Info@a4h-tech.com
- a4h-tech.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Deskundige klantenservice
Goede service, snelle reacties en breed assortiment!
Super goede service en snelle levering!
Goed geholpen!
Ik heb zelf niet heel veel verstand van auto's daarom zocht ik een website die mij daar goed bij kon helpen. Dat is bij A4H-Tech helemaal goed gekomen. Ze waren heel behulpzaam en de onderdelen die ik heb gekregen waren ook nog snel geleverd! Zeker aan te raden!
Prima site om te winkelen.
Fijne site voor mijn 25 jaar oude Civic.
Fijn winkelen, af en toe wel wat aan de prijs maar wel kwaliteit. Prima voor onderdelen.
Geweldig, snel en professioneel geholpen
Ik heb voor een kennis van mij een aantal specifieke producten besteld. Ik had wel wat uitleg nodig, en ik ben per mail en telefoon uitstekend en snel geholpen. Prijstechnisch ook goed. Ik raad dit bedrijf zeker aan

Top bedrijf!
Kortom, een super bedrijf!

Antwoord van A4H-TECH B.V. (previously All4Honda)
- Snelle en goede service.
- Snelle en goede service.
- Helpen je het juiste artikel voor je Honda te vinden.
- Prima prijs..merk..kwaliteit 👌🏼
Fijne klantenservice en veel…
Fijne klantenservice en veel verschillende producten!
Denken verder mee dan elk ander bedrijf
Ik had iets nodig wat heel erg specifiek voor mijn auto was en niet op de website stond. A4H heeft dingen voor mij uitgezocht en hele goede informatie gegeven. Ze denken mee en hebben kennis van zaken. De verzending was super snel en goed ingepakt. Een dikke 10!
Onderdelen van top kwaliteit en een…
Onderdelen van top kwaliteit en een snelle levering! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Top!
Simpel & snel onderdelen bestellen, en een heel ruim assortiment
Goede service!
Voor het eerst besteld
Voor het eerst besteld. Ik had nog een aantal vragen over welke producten ik het beste kon kopen, hierin ook goed te woord gestaan!
Nieuwe onderdelen voor onze CL7
Ik kom al jaren bij A4H-Tech. Altijd goede service en toen ik nog dichterbij woonde stond er altijd een bakkie klaar bij het ophalen van de nieuwe onderdelen. Ook al ben ik 125 km verderop gaan wonen en had ik iets nodig wat niet op de website staat dan staan Derk, Bob en alle andere klaar voor je om je te helpen. Top service weer mannen! En succes in het nieuwe pand.

Antwoord van A4H-TECH B.V. (previously All4Honda)
Goede service, en hoog kennisniveau
Goede service, en een hoge kennis van de aangeboden producten. Tevens wordt er goed met je meegedacht!
Uitstekende service
Uitstekende service, mooie producten ik ga vaker bestellen. Aanrader!
Al jarenlange vaste klant
Al jarenlange vaste klant. Telefonisch steeds van dienst als wij vragen hebben voor onderdelen. Snelle levering als ze op stock zijn. Updates over backorders worden meegedeeld + alternatieven worden direct voorgesteld.

Top!
Al jaren trouwe klant, keer op keer goed geholpen en niet te beroerd om met een klant mee te denken.
Top!
Kan altijd terecht bij A4H!
Kan altijd terecht bij A4H voor het halen van benodigdheden! Wordt altijd goed en snel geholpen en heb vaak een gezellig praatje. Aanrader!