AALO Opleidingen Reviews

4,4

Aalo opleiding gevolgd bij Darren. Zowel Bodyshape en Step opleiding. D is erg deskundig en weet sfeer te maken. Het is een pittige opleiding, maar alles wordt stap voor stap uitgelegd. Locatie Rot... Toon meer

De lessen zijn duidelijk en lekker interactief. Darrin geeft alle ruimte om het op je eigen tempo eigen te maken.

1. Onderwijsinstelling

AALO is de grootste opleider binnen de Fitness, Health & Yoga-branche! | 📚Klassikaal, Online & Spoedopleidingen | 💪🏽EREPS, Yoga Alliance & BGN erkenning

Uitstekend

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb het erg goed ervaren

Ik heb het erg goed ervaren, leerzaam, leuke groepsdynamiek en de docent Darrin is duidelijk, helpt je veel waar nodig. Zonder enige step ervaring gestart maar krijg door de opleiding vertrouwen dat ik een goede les kan geven in de toekomst.

Stepopleiding

Stepopleiding gedaan. Inhoudelijk goede opbouw. Veel ruimte voor zelf oefenen en het stellen tot vragen.

Aalo opleiding gevolgd bij Darren

Locatie Rotterdam is top, locatie Nieuwegein wat minder.

Ruim tevreden

Het is overzichtelijk geregeld. De dagen zijn ruim van tevoren bekend. Heel goed en pro actief contact per mail en telefoon. Leuke enthousiaste instructeur met liefde voor de step. Dat is aanstekelijk. Daar heb ik veel meer aan gehad dan aan het boek bijv.

Goede en leerzame opleiding

Goede en leerzame opleiding. Heb een carrière switch gedaan en ben blij dat ik deze opleidingen bij AALO aan het volgen ben. Zeer vakbekwame Master Trainers en nu alweer zin in de volgende vervolgopleiding

11 oktober 2025

Aanrader!

Na mijn auto-ongeluk zocht ik een manier om zowel fysiek als mentaal te herstellen. De Yin Yoga 1 & 2 opleiding bij AALO heeft me niet alleen geholpen om mezelf hierin te verdiepen, maar ook om anderen te begeleiden op hun pad naar ontspanning en herstel. De opleiding is goed opgebouwd, met veel aandacht voor anatomie, meridianen en persoonlijke begeleiding. Dankzij deze teacher training geef ik nu zelf met veel passie Yin Yoga lessen. Een waardevolle ervaring die ik iedereen kan aanraden!

27 maart 2025

Opleiding Step instructeur

Opleiding Step instructeur
4 leerzame lesdagen. 70 %praktijk en 30%"theorie per lesdag.
Na 4 lesdagen en veel oefenen in de praktijk ben jij in staat om een stepsles goed op te bouwen dmv de aangeleerde medotieken.
Ik ga het lesgeven met veel plezier tegemoet!

1 juni 2024

Gewichtsconsulente

Leuke leerzame lessen. Vooral veel aandacht voor de kerntaken die belangrijk zijn voor het examen worden goed uitgelegd en met regelmaat nagekeken!

25 april 2024

Leuk en Pittig met Darrin en Stacey

Mijn ervaring met AALO opleidingen kan ik als positief beschouwen.
Ik heb Fitnesstrainer level 1 en 2 afgerond, en dat alles in één keer.
Maar dat kan niet zonder hulp van de mastertrainers kan ik uit ervaring vertellen.
Heel belangrijk: mis geen les, leer/lees iedere dag en doen wat er gezegd wordt door de trainer.
Level 1 had ik Darrin Kloër, een zeer fijn persoon waar je veel tips en tricks van meekrijgt.
Level 2 had ik Stacey Cosse, vergelijkbaar met Darrin, maar veel directer.. een vrouw met heel veel discipline!
Deze 2 mensen brengen alles met passie en leren je alles wat je moet weten.
Maar onderschat deze opleiding niet!!
Het is niet iets dat je eventjes doet, maar de mensen die ik heb leren kennen en de leuke leerzame tijd met elkaar zal ik niet vergeten.
Gelukkig hebben we dezer tijden WhatsApp!
Ik ga eerst eens even genieten, en na de zomer ga ik eens kijken of ik er een vervolg aan wil geven.
Bedankt voor alles AALO, en met name Darrin en Stacey!!

1 december 2023

Mijn ervaring bij de Aalo is zeer…

Mijn ervaring bij de Aalo is zeer positief! Ik heb veel gehad aan de opleidingen fitness instructeur, small group trainer en fitness master. Momenteel bezig met de opleiding personal trainer en ook deze opleiding volg ik met veel plezier! Fijne docenten met veel vakkennis.

16 maart 2024

Opleiding nr 4 via AALO!

Inmiddels bezig met de 4e opleiding via AALO dus je kunt wel stellen dat ik erg tevreden ben. Zowel het cursusmateriaal als de digitale leeromgeving als de opleidingscentra als de docenten zijn gewoon top. Ook prijstechnisch niet verkeerd. Ook de mensen bij AALO op kantoor/de klantenservice verdienen een eervolle vermelding!

4 maart 2024

Topopleiding

Topopleiding! Ik werk zelf in het hoger beroepsonderwijs en leid docenten op en geef de hele opleiding tot nu toe een 10! Topdocenten, heldere lesstof, transparante informatie, allround toetsen, effectief en efficient! Ik kijk nu al uit naar de volgende modules.

1 maart 2024

Yin yoga

Fijne en kundige docenten. Ook de online leeromgeving is heel makkelijk te doorlopen en alles is duidelijk uitgelegd. Kortom, top!

21 februari 2024

Aalo

Ik heb de lessen van Aalo heel fijn gevonden, en ze komen hun afspraken na.

Ze zijn heel fexibel met hun roosters.

9 december 2023

Uitstekend!

Level 1 en 2 gehaald, nu door naar 3 en 4. Verhouding tussen praktijk en theorie is goed en de uitleg hierbij is uitstekend. Hier in groepsverband werken is heel leerzaam.

Aanrader deze opleiding!

2 december 2023

AALO is een aanrader

Level 1 gehaald en nu verder naar de level 2 tot met opleiding voor een personal trainer. Ik kan een ding zeggen, het is super leuke opleiding. Instructeurs leggen ze op leuke manier uit, het is uitdagend en zeker heel leerzaam. Als ik nog een keer zou moeten kiezen, zal ik weer voor AALO gaan. Klantenservice zijn ook toppers, snel en goed geregeld wat dan ook.

9 november 2023