Zeer goed geholpen door Nicolai en Matthew met de nodige uitleg en de vriendelijkheid zelve. Zal zeker de volgende keer terug contact opnemen en handelen met de aanbieders. Bedankt voor de super goede... Toon meer
Een prima service! Met speciale dank hiervoor aan Matthew. Zeer vriendelijk en met oneindig geduld meezoeken naar de beste optie in het grote aanbod, geen simpele klus! Eerste kennismaking was voor... Toon meer
Telecom: internet + TV Aanbod online aanbieders.be stemt niet overeen met het aanbod dat je van de provider krijgt. Verschil van 5€ per maand op het abonnement en dan nog eens 59€ installatiekosten... Toon meer
Ik heb een heel goed contact gehad met Nikolai , veel goede uitleg gekregen en heeft mij enorm goed geholpen met de overdracht van een verhuisdossier. zeer aangename ervaring!!!! doe zo verder Mara.
Wij vergelijken voor jou het actuele aanbod van elke leverancier. Dat gieten we in één overzicht, zodat de verschillen in één oogopslag zichtbaar zijn.
Torenplein 7 Bus 13.2, 3500, Hasselt, België
- 011-37 38 00
- klantendienst@aanbieders.be
- aanbieders.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Heel vriendelijk en heel goed verder geholpen geweest . Top service n heel goed verder geholpen geweest…
Ben heel goed verder geholpen geweest en een vlotte service , heel vriendelijke persoon aan de telefoon gehad + heel behulpzaam om alles direct en correct inorde te maken .
Goede opvolging
Goede opvolging. Alles direct in orde.
Alles wordt geregeld zonder enige moeite
Slechte service
Verkeerde datum overgenomen voor start contract bij nieuwe leverancier. Via telefoon werd me dan meegedeeld dat ik dit zelf diende te regelen met de nieuwe leverancier. Geen (goed) service dus
snelle en correcte informatie
Prima inlichtingen
Je wordt prima ingelicht over de mogelijkheden aangaande de contracten
Goed en eerlijke dienst
Alles klaar en duidelijk en correct.
de de weg kwijt in energie maar dan is er aanbieders.be
ik ben niet zo op de hoogte van de schommelingen in de energieprijzen en wat de beste opties zijn
ik ben dus zeer goed ingelicht door een vriendelijke mevrouw en dank haar hartelijk
Eenvoudige duidelijke wijze van handelen
Advies geven over momenteel beste…
Advies geven over momenteel beste energieprijzen aan mensen die dit zelf moeilijker kunnen uitzoeken is leuk.
Prima geholpen!
Heel gemakkelijk.
Heel gemakkelijk.. Zoekt kosteloos voor jou de beste leverancier/prijzen, en in een paar gemakkelijke klikken ben je overgeschakeld.. Zeer vriendelijke personen aan de lijn ook..
Correct gehandeld…
Een echte aanrader!ieders zoekt voor ons steeds de…
Aanbieders zoekt voor ons steeds de voordeligste leverancier van electri iteit uit. Alleen diegene die de beste korting/eenheidsprijs aanbiedt wordt aanbevolen. Er wordt ook steeds contact opgenomen wanneer het tijd is om van leverancier te veranderen. En heel belangrijk, je hoeft zelf niets te doen...
Mooie voorstellen, begripvolle service
Jaarlijks kijk ik altijd alles na op vreg en andere sites. Aanbieders geeft altijd de beste voorwaarden
Aanbieders
Vriendelijk contact. Snel te bereiken.
Snelle reactie op mijn mail.
Telkens goed advies.
Geen verborgen zaken of addertjes onder het gras.
Wat er beloofd wordt, wordt gedaan.
Als iets wordt aangeraden is het ook echt de beste oplossing