Een oven en een vaatwasser gekocht…
Een oven en een vaatwasser gekocht laten inbouwen vaatwasser helemaal ok oven staat te ver naar binnen dit aangegeven en ze sturen een monteur die dit zou verhelpen als eerste ligt het aan de keuken deurtjes die waren te dik standaard keuken nl fabrikaat toen de passtukken zijn erg duur en alleen voor greep loze keukens toen de oven los geschroefd naar voren gehaald en weer vastgezet nu zijkanten open dit door gegeven naar Aangeenbrug en toen reageerde iemand telefonisch terug dit had hij in 32 jaar nog nooit meegemaakt en het zal wel aan onze keuken liggen de ovens zijn allemaal standaard maten dus daaraan ligt het niet hiermee was ik niet tevreden gaf dit aan en werd weer erop gewezen dat hij dit in 32 jaar nog nooit had meegemaakt daarna gekibbel over en weer en hij zei alleen dat hij het wel wilde oplossen maar hoe was de vraag want passtukken zijn niet zomaar te krijgen werd een beetje boos beëindigde het gesprek en belde later nog eens terug werd weer tegengesproken dat nadat ik zei geld is binnen werd nog wat gezegd dat ik niet ga herhalen en met de woorden het gaat je goed werd de verbinding verbroken en zoek het zelf maar uit ben er nu wel even klaar mee als het moeilijk wordt laten we je gewoon stikken succes verder met je super service Aangeenbrug