Van rommelhok naar droomgarage
Onze garage was jarenlang een rommelhok: een combinatie van opslag, wasruimte en technische installaties, met zelfs nog dozen van een verhuizing van drie jaar geleden. Iets terugvinden was vaak een frustrerende zoektocht, dus we besloten dat het anders moest.
Na veel online zoeken en het bekijken van standaardoplossingen bij bouwmarkten, vonden we niets dat echt aan onze wensen voldeed. Tot we aanhuis.nl ontdekten en de vestiging in Gouda bezochten. Daar kregen we direct een goed beeld van de mogelijkheden in maatwerk.
We maakten een afspraak met Marwa, die ons vroeg vooraf maten, foto’s en wensen te delen. Tijdens het gesprek liet ze al uitgewerkte 3D-ontwerpen zien en dacht ze actief met ons mee. Hoewel we even schrokken van de prijs, wist ze binnen ons budget een passend en mooi voorstel te maken.
Na akkoord kwam er een vakman van Allure langs om alles nauwkeurig in te meten en details door te nemen. De samenwerking met Allure gaf ons in eerste instantie wat twijfels, mede door online reviews, maar Marwa wist ons hierin goed gerust te stellen.
De montage verliep vervolgens snel en professioneel. In twee dagen werd alles geplaatst en netjes afgewerkt.
Het eindresultaat is echt geweldig: een strakke, overzichtelijke garage met enorm veel opbergruimte. Waar we de ruimte eerder liever meden, lopen we er nu juist regelmatig even binnen.
We zijn zeer tevreden over het hele traject: van advies tot uitvoering. Maatwerk heeft een prijs, maar voor ons was dit het absoluut waard.