3,4

Gemiddeld

Van rommelhok naar droomgarage

Onze garage was jarenlang een rommelhok: een combinatie van opslag, wasruimte en technische installaties, met zelfs nog dozen van een verhuizing van drie jaar geleden. Iets terugvinden was vaak een frustrerende zoektocht, dus we besloten dat het anders moest.

Na veel online zoeken en het bekijken van standaardoplossingen bij bouwmarkten, vonden we niets dat echt aan onze wensen voldeed. Tot we aanhuis.nl ontdekten en de vestiging in Gouda bezochten. Daar kregen we direct een goed beeld van de mogelijkheden in maatwerk.

We maakten een afspraak met Marwa, die ons vroeg vooraf maten, foto’s en wensen te delen. Tijdens het gesprek liet ze al uitgewerkte 3D-ontwerpen zien en dacht ze actief met ons mee. Hoewel we even schrokken van de prijs, wist ze binnen ons budget een passend en mooi voorstel te maken.

Na akkoord kwam er een vakman van Allure langs om alles nauwkeurig in te meten en details door te nemen. De samenwerking met Allure gaf ons in eerste instantie wat twijfels, mede door online reviews, maar Marwa wist ons hierin goed gerust te stellen.

De montage verliep vervolgens snel en professioneel. In twee dagen werd alles geplaatst en netjes afgewerkt.

Het eindresultaat is echt geweldig: een strakke, overzichtelijke garage met enorm veel opbergruimte. Waar we de ruimte eerder liever meden, lopen we er nu juist regelmatig even binnen.

We zijn zeer tevreden over het hele traject: van advies tot uitvoering. Maatwerk heeft een prijs, maar voor ons was dit het absoluut waard.

31 maart 2026

Verschrikkelijk Aan huis Spijkenisse

Tja, wat ging er allemaal mis? Van alles. We hebben een op maat gemaakte wasmachine- drogerkast aangeschaft inclusief montage.
Na de montage is er schade gemaakt aan ons spanplafond en aan de kast. De kast zelf ziet er mooi uit.

Afspraken gemaakt dat zij een leverancier gaan zoeken. De offerte is al bekend. Eind juli 2025 wordt het plafond hersteld. Zij bellen ons voor een afspraak. Wij houden dit bedrijf aansprakelijk voor de gemaakte schade en niet Montage aan huis, Allure of wie dan ook.

Maar het bedrijf houdt zich niet aan de afspraken. Zij gaan Montage aan huis, Allure etc benaderen om daar de schade te verhalen.

Natuurlijk willen alle partijen de schade verhalen via de verzekeraar. Zitten nu al 1,5 maand te wachten. Nog steeds is ons spanplafond niet gemaakt. Er is gesteggel en ruzie onderling met de afhandeling en de verzekeringsmaatschappij. Wij moeten een aansprakelijkheidsbrief invullen. Maar wij willen er niets mee te maken hebben. Als klant zijn wij de dupe en zitten tussen alle partijen in. Het is niet netjes.

Partijen moeten dit zelf uitzoeken en niet de klant erbij betrekken. Eerst de kosten van de schade aan de klant betalen en zorgen dat het plafond met spoed wordt gemaakt. Later uitzoeken met de andere partijen. Zo hoort het en zo moet het. Maar het draait allemaal om geld.

Realiseert u zich wel wat dit met een mens doet. Veel stress, niet ervan kunnen slapen. Het vreet aan ons. Elke dag.

In onze hele leven hebben wij dit nog nooit meegemaakt.

We vinden het verschrikkelijk en zijn erg verdrietig over de gehele gang van zaken.

28 mei 2025

Aanhuis in Wateringen

We zijn bij Aanhuis in Wateringen geweest en hebben een goede ervaring gehad in de showroom. We hebben gordijnen gekocht en vier weken later waren ze al geïnstalleerd. Erg blij met de service en het resultaat!

24 juni 2025

Duurde lang allemaal,erg duur

Duurde lang allemaal,erg duur. Deuren klapperen, hebben zelf plakviltje bij bouw markt gekocht. Levering strip Duurde 1,5 maand en zou daar 36 kosten op deuren van 5200 euro! Schandalig
Nu voor 2 euro zelf dus gehaald bij Hornbach en het is opgelost. Zij hebben de deuren 3 keer moeten opmeten. Bedrijf is te duur en wekt geen vertrouwen wij.kunnen hen beslist niet aanbevelen.

3 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?