Inmiddels toezegging dat ontbrekende artikel wordt nagezonden. Doe bestelling, maar bericht van verzending blijft uit. Moet er zelf achteraan gaan en dan blijkt iets niet leverbaar, maar zelf cont... Toon meer
Prima heerlijke aardappels die in geen winkel is te vinden. Vroeger kon je gewoon nog bintjes kopen en Nicola's. Zijn nergens te vinden, gelukkig bij de aardappelshop gewoon leverbaar, perfecte frie... Toon meer
Goede kwaliteit aardappelen. Vooral echt vastkokend is nogal moeilijk te vinden. Bestellingen worden prompt geleverd En als er een keer iets mis gaat (wat overal kan gebeuren) wordt het netje... Toon meer
De bestelling is binnen één dag bezorgd. De door mijn gewilde aardappel (Laura) is bijna nergens te koop maar wel bij de Aardappelshop en dan ook nog van een prima kwaliteit. Dus geen groene, beschadi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Aardappelshop.nl koop je aardappelen van hoge kwaliteit en kun je kiezen uit veel verschillende soorten. Ontdek op deze manier jouw favoriete aardappel of bestel een bloemig- of vastkokende aardappel.
Randwijkse Rijndijk 18, 6668LM, Randwijk, Nederland
- info@aardappelshop.nl
- aardappelshop.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prima aardappels
aardappelen voor de helft ontvangen de…
aardappelen voor de helft ontvangen de bintjes nog niet onvangen
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede aardappelen en snelle bezorging.
aardappelen zagen er goed uit
aardappelen zagen er goed uit, snelle levering. Helaas zorgde post NL dat het een dag later kwam, hier kan de aardappelshop niets aan doen.
Vlotte afhandeling
Goed product en keurig op tijd…
Goed product en keurig op tijd geleverd. Wat wil je nog meer?
Heerlijke aardappelen
Snelle en stevige verzending en verpakking.
Agria aardappelen zijn heerlijk ook zelfs voor puree ..
Dank je voor de kwaliteit ..
Mooie pooters
Mooie pooters, en snel geleverd.
Haal ze volgend jaar weer bij dit bedrijf.
gewoon snel geleverd goede kwaliteid
Heb een knoflookstreng besteld die zo…
Heb een knoflookstreng besteld die zo de vuilnisbak in kon helemaal uitgedroogd alle bollen vielen eraf en telefoonnummer van jullie niet te vinden jammer bestel nooit meer wat en 14 euro weggegooid aardappels zijn wel goed
Altijd op tijd en correct geleverd