Aarhus Flytteservice Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi flyttede fra Stjær til Skanderborg, hvor Patrik og Jens leverede fuld service for pengene. De var effektive, venlige - bare en god oplevelse 💪👍, og de kan varmt anbefales 😊. Kirsten og Peter

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en god oplevelse som startede allerede ved bestilling. De påtog sig uden tøven en opgave som et andet flyttefirma ikke ville røre ved. Jeg er dem utrolig taknemmelig. De 2 flyttemænd udførte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stærkt og professionelt arbejde. Flyttemændende ankom og gjorde fra start et solidt stykke arbejde da jeg skulle fraflytte min lejlighed på 1.sal. Mega god service - jeg oplevede omhyggelighed og f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nike, Sonny og Mads har klaret min flytning helt perfekt! De arbejdede rigtig godt sammen, og det hele gik meget hurtigere, end jeg havde forventet. De var meget professionelle og imødekommende, pass... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizing en opslag
  2. ook in
  3. Opslagbedrijf
  4. Opslagverhuur
  5. Pianoverhuisservice
  6. Verhuizer

Geschreven door het bedrijf

Vores firma specialiserer sig i skræddersyede løsninger inden for privat- og erhvervsflytninger samt kontorflytninger med eller uden tilknyttede lagerfaciliteter. Med imponerende 5000m2 spredt over fire strategisk placerede lagerlokationer samt et betydeligt containerlager tilbyder vi en omfattende service til opbevaring af indbo og inventar. Vores dedikerede hold af erfarne flyttefolk er forpligtet til at levere en gnidningsfri og pålidelig flytteoplevelse for vores kunder. Vi sætter en ære i at sikre, at hver enkelt flytning udføres med højeste standard af kvalitet og professionalisme. Kundetilfredshed er hjørnestenen i vores forretning, og vi stræber altid efter at overstige forventningerne. Ved at prioritere servicekvalitet og en omhyggelig tilgang til hver eneste flytning garanterer vi, at dine ejendele er i sikre hænder. Uanset om det er en privatflytning, erhvervsflytning eller kontorflytning, er vores mål at levere en gnidningsfri og positiv oplevelse, der afspejler vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

66 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Professionelt og ordentligt firma

Vi kan kun anbefale at benytte firmaet til flytning. Hjalmer og Erik flyttede for os fra 2. sal, de var så ordentlige og punktlige. Alt var pakket pænt ned og blev flyttet med stor forsigtighed🤩

26 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aarhus- flytteservice kan kun…

Aarhus- flytteservice kan kun anbefales. Vi var i de bedste hænder hos Erik og Hjalmer. To seje gutter, der kæmpede en brav kamp med et dumt køle-fryseskab. De var så flinke, arbejdsomme og i det bedste humør.
Alt endte godt og det var takket Erik og Hjalmer!!!

29 juni 2026

Flytteservice til topkarakter

Jeg havde hjælp til min flytning af Erik og Hjalmar. De var bare så gode, fint overblik og jeg følte, at jeg var i trygge hænder. Vil ikke tøve med at bruge Aarhus Flytteservice igen (det var min første oplevelse med et flyttefirma men ikke den sidste 😉)

26 juni 2026

Dygtige og rare

Victor, Michael, Daniel og Erik har været super dygtige, effektive og professionelle. De kommer til tiden, er behagelige og rare at arbejde sammen med og de passer godt på møblerne. Jeg vil til enhver tid bruge Aarhus Flytteservice, når vi får brug for hjælp. Så 5 stjerner PLUS fra os 🤗

24 juni 2026

Effektivitet og godt humør

I lørdags havde vi bestilt Aarhus Flytteservice til at flytte fra vores lejlighed i Aarhus til et rækkehus i Hinnerup.
Det var to effektive og dygtige flyttemænd vi mødte, som var med til at gøre en lidt uoverskuelig flyttedag til en virkelig god dag.
Så stort tak til Nike og Kasper, for effektivitet og godt humør!
Vi vil klart anbefale jer!
Hilsen Mikkel og Louise.

20 juni 2026

Fantastisk makkerpar

Fantastisk makkerpar, Mads og Victor. De er top professionelle og rolige og jeg mærkede at alt min flytte stress forsvandt som dug for solen. Kan virkelig anbefales

Bedste hilsner RNN

22 juni 2026

2 kompetente flyttefolk

2 kompetente flyttefolk, som behandlede vores møbler og flyttekasser ansvarligt. Møbler blev pakket ind tæpper og.lign.
Flinke og hurtige og satte tingene efter anvisning

29 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rolls-Royce inden for flytning – til en rimelig pris

Vi brugte Århus Flytteservice til vores flytning den 26. maj fra Hvidovre til Egå, og hele oplevelsen overgik vores forventninger.

Kommunikationen med Martin på kontoret var perfekt fra start til slut. Alt var let, gnidningsløst og meget venligt forklaret. Vi fik god information om forløbet, og alle vores spørgsmål blev besvaret grundigt og roligt.

I Hvidovre kom Nike og hans kollega til tiden. De var søde, professionelle, effektive og passede rigtig godt på vores ting. I Egå var Nike igen med, denne gang sammen med Erik, og oplevelsen var den samme: alt blev klaret til perfektion.

Det er imponerende at se flyttefolk knokle på den måde og samtidig have overskud, humor, råstyrke og en fin fornemmelse for kundens ting. De arbejdede effektivt, men uden at det på noget tidspunkt føltes forhastet eller uforsigtigt.

Vi har haft nogle flytninger gennem tiden, men denne var klart den bedste. At få så høj kvalitet til en meget rimelig pris er fantastisk.

Det er dejligt, når man finder et firma, man føler sig helt tryg ved. Vi behøver ikke lede efter flyttefirma næste gang — vi vælger Århus Flytteservice igen.

Tak til jer. I kan jeres fag til et 12-tal.

25 mei 2026

God oplevelse

Fik hjælp til at flytte af Hjalmar og Erik. Flinke og professionelle, tager det hele i stiv arm og med et smil.

1 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hyrede Aarhus Flytteservice til at flytte to tunge skabe til 1. sal i vores hus

Vi hyrede Aarhus Flytteservice til at flytte 2 store og tunge skabe op på 1. salen i vores hus. Kommunikationen via mail var venlig og meget klar. Prisen var en smule højere end et andet tilbud vi havde fået, men vi havde den bedste mavefornemmelse med Aarhus Flytteservice, der virkelig havde forstået opgaven og kom med en klar plan. Deres folk dukkede op præcist på det aftale tidspunkt og udførte opgaven hurtigt og effektivt. Vil klart benytte dem igen til andre flytteopgaver.

21 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi have en rigtig god oplevelse med…

Vi have en rigtig god oplevelse med Aarhus Flytteservice i april. Venlig og et godt team som kom og flyttede vores ting med et smil og passet på vores ting. Efterfølgende kom de og kørte de ting væk vi ikke skulle bruge, på genbrugspladsen. Helt igennem en god oplevelse og service fra tilbud til flytning. Kan klart anbefales.
TimeLog A/S

16 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik løftet et tungt køleskab op ad en spinneltrappe

Fik løftet et tungt køleskab op ad en spinneltrappe, som POWER levering ikke kunne sørge for.
Kommunikationen var i top, der blev handlet så hurtigt som man overhovedet kunne, opgavens krav blev klarlagt og udført til perfektion.

Varmeste anbefalinger, i modsætningen til POWERs kendskab til deres egne begrænsninger.

27 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt flyttefirma og mega god service.

Professionelt flyttefirma.
To gæve gutter Erik og Hjalmar.
Meget sympatiske, organiseret, effektive, omhyggelige og top professionelle.
Det er på ingen måde sidste gang vi bruger dette firma og vil absolut hyre Erik og Hjalmar igen.

17 april 2026

Fuldstændig perfekt!

Super behagelig, kompetent og imødekommende dialog ifm. forudgående besigtigelse af vores indbo.

På selve flyttedagen forløb processen helt utroligt udramatisk, enormt effektivt og hurtigt samtidig med, at Team Nike på ingen måde virkede stressede. Masser af godt humør.

Efter blot 5 timer var flytningen overstået inkl. fyldning og tømning af flyttebilen på start- og slutdestinationen. Ikke én skramme, ups’er eller andet uforudset/uheldigt.

Alt forløb helt perfekt. Tusind tak for en indsats, der gjorde en rodet og kaotisk dag meget nemmere at overskue.

Mine varmeste anbefalinger til Martin, Team Nike og resten af firmaet!

13 maart 2026