Aarhus Gulvafslibning  Reviews 155

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dialog, super pris og super flot resultat. Kæmpe anbefaling herfra. Jeg havde en god og effektiv dialog med Jonas over mail. Han gav os et tilbud og indenfor en uge var de klar til at udg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forløbet med Aarhus Gulvafslibning har været en kæmpe fornøjelse. Jonas var god til at rådgive os om, hvilken behandling, der var bedst til vores gulve. Han sikrede sig ligeledes, at det overhovedet v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige fra første henvendelse, har jeg fået svar på alle mails / sms'er senest dagen efter. Afslibning+lakering af stavparket i gang, stue og køkken er udført med rigtig godt resultat. Og da der i først... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været SÅ glade for Aarhus Gulvafslibning og det flotte arbejde, de udførte for os. Vi fik slebet og lakeret gulve, og resultatet er blevet virkelig godt! Prisen var god og helt som aftalt fra s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerenwinkel
  2. Aannemer
  3. Vloerafwerkingsbedrijf
  4. Vloerbewerkingsbedrijf
  5. Vloerenlegger
  6. Houten vloerbewerking

Geschreven door het bedrijf

Hos Aarhus Gulvafslibning er vi specialister inden for gulvafslibning. Vores ekspertise omfatter omhyggelig gulvafslibning, hvor vi forvandler trægulve til deres tidligere pragt. Vi bruger avanceret udstyr og teknikker for at sikre, at dine gulve får den optimale behandling. Vi tilbyder også efterbehandlinger som lakering, oliering eller bejdsning, der forlænger gulvenes levetid og beskytter dem mod slid og skader. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er uovertruffen. Vi forstår vigtigheden af at opfylde kundernes forventninger, og vores erfarne team arbejder omhyggeligt for at levere resultater, der imponerer. Vores omfattende erfaring gør os i stand til at rådgive vores kunder om de bedste løsninger, der passer til deres behov og budget.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og smukt resultat!

Fantastisk service og smukt resultat!

Jeg kan varmt anbefale Aarhus Gulvafslibning! Fra første kontakt oplevede jeg god kommunikation, imødekommenhed og professionalisme. De kom til tiden, var effektive og ryddede pænt op efter sig.

Mit gamle trægulv har fået nyt liv – det ser helt fantastisk ud nu! Resultatet oversteg mine forventninger, og prisen var meget rimelig i forhold til den høje kvalitet.

Hvis du leder efter nogen, der tager deres håndværk seriøst og leverer et flot resultat, så er Aarhus Gulvafslibning et sikkert valg.

Tak for et super stykke arbejde!

6 augustus 2025

Hej Stine

Tusind tak for din fine anmeldelse,
Det betyder rigtig meget for os da vi altid stræber efter at yde den bedste service & kvalitet 🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt i henhold til aftale

Alt i henhold til aftale. Godt arbejde.

26 juli 2025

Hej Johan

Sådan skal det gøres...

Fantastisk oplevelse. Hurtigt. God kommunikation. Masser af ordenlighed og transparens. Ringede fredag efter overtagelse af lille lejlighed, hvor vi havde opdaget, at gulvet skulle slibes. Sendte billeder, fik tilbud med det samme. Søndag var gulvet færdigt. Ganske enkelt outstanding service. Kæmpe kudos til Jonas... ;-)

17 juli 2025

Hej Peter

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fast response and clear communication

Quick email reply with a quote, service was booked for next couple of weeks, they provided clear instructions about the arrangements needed before and after the service, everything was done according to what was agreed upon.

3 juli 2025

Hej Caroline

Gode hele vejen rundt

God vejledning, god kommunikation, god pris og ikke mindst et supergodt resultat. Vi er meget tilfredse.

30 juni 2025

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde. Møder til den aftalte tid og sender løbende status. Færdig til den aftalte tid. Vi er super tilfredse. Professionelt arbejde og en pris, man ikke kan klage over.

27 juni 2025

Hej Henrik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aarhus Gulvafslibning reddede vores…

Aarhus Gulvafslibning reddede vores tyrfræsgulve efter vi havde haft en anden forbi først, der havde leveret et resultat, der på ingen måde var tilfredsstillende. Jonas fra Aarhus Gulvafslibning kom samme dag, som vi ringede med få timers varsel og havde fikset gulvet i løbet af 2 dage til trods for stor travlhed og en meget presset deadline ift. indflytning i vores nye lejligheden. Jeg kan varmt anbefale Aarhus Gulvafslibning og Jonas, der med super kompetent rådgivning, hurtigt udrykning og dygtig håndværk fik vores gulve til at ligne præcis det vi havde drømt om! :)

25 juni 2025

Hej Frederik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot arbejde til aftalt tidspunkt og…

Flot arbejde til aftalt tidspunkt og penge.
Vi vil fremover bruge firmaet til vores lejligheder.

28 juni 2025

Hej Dann

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefales!

Jeg kan ikke anbefale Aarhus Gulvafslibning baseret på min oplevelse.

Ved afslutning af gulvbehandlingen var radiatorerne tændt på højeste styrke, hvilket resulterede i en advarsel fra returvarmen. Gulvene hævede sig midlertidigt grundet varmen. Efterfølgende var der skæmmende lakrester ved samlinger/lister. Medarbejderen tilbød at udbedre dette uden ekstra omkostninger.

Forinden havde et malerfirma spildt dråber af maling på gulvet. Vi aftalte at gulvsliberen ikke ville røre ved pletterne, da de ikke er hans ansvar. Desværre valgte medarbejderen, uden forudgående aftale, at pudse på disse pletter alligevel, selvom vi havde kontakt til malerfirmaet, der kunne have fjernet dem uden skade på gulvet. Gulvfirmaets pudsning af gulvet resulterede i flere matte og hvide pletter, der er meget tydelige. Firmaet har efterfølgende krævet 2000 kr. for udbedring af disse pletter. Det virker urimeligt, at vi forventes at betale for udbedring af skader, der opstod under firmaets arbejde. En genbehandling indebærer desuden betydeligt besvær med rydning af huset og fravær fra hjemmet i flere dage.

Baseret på det samlede forløb, anbefaler jeg ikke dette firma.

Tilføjelse efter anmeldelse:
Efter publicering af den oprindelige anmeldelse har firmaet kontaktet os gentagne gange via telefon og e-mail med krav om at fjerne anmeldelsen. De har desuden opsøgt vores private adresse flere gange mod vores ønske, optrådte truende og nægtede at forlade ejendommen indtil politiet måtte tilkaldes. Det var særdeles grænseoverskridende.

Indholdet af den faktuelle anmeldelse fastholdes, men vi har efterkommet anmodningen om at fjerne vedkommendes navn.

1 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gik som aftalt og flot resultat.

Alt gik som aftalt og flot resultat.
Vi er meget tilfreds.

19 juni 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God samarbejde mellem maler og gulvfirma

Ved flytning til ny lejlighed og den skal males og gulve skal afslibes, er det dejligt at gulvmand og maler har et godt samarbejde og selv aftaler hvornår den ene er færdig og den anden kan komme i gang/overtage.

5 juni 2025

Hej Jytte

Utrolig god kommunikation

Utrolig god kommunikation. God opfølgning, og professionelle råd. Fin skriftlig vejledning efterfølgende så man ikke er i tvivl om, hvordan man skal behandle sit slebne gulv efterfølgende.

3 juni 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv, hurtig og god service

Effektiv, hurtig og god service.

Arbejdet blev klaret inden for 1 uge efter det var bestilt.

31 mei 2025

Hej Anders

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv og grundig slibning af træ…

Effektiv og grundig slibning af træ terrasse så vi selv kunne give olie bagefter. Er meget tilfreds

16 mei 2025

Hej Pia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen problemer og flot resultat

Jonas kom forbi i starten af året, hvor han gav et fair tilbud. Vi sagde ja, og aftalte at opgaven skulle udføres slut april. Han kom præcis som aftalt og leverede et rigtig flot stykke arbejde.
Der er ikke så meget andet at sige end stor anbefaling herfra.

30 april 2025

Hej Nikki

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god respons

Rigtig god respons, kommunikation og hurtigt udført arbejde - kan varmt anbefales.

22 april 2025

Hej Per

Aarhus Gulvafslibning. Hurtigt og godt tilbud

Aarhus Gulvafslibning vente hurtigt tilbage med et godt tilbud, trods min opgave var lille. De leverede et fint stykke arbejde på mit ubehandlede plankegulv. Tak😀

14 april 2025

Kære Kamille

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg er maget tilfreds med i har lavet…

jeg er maget tilfreds med i har lavet tak

3 april 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot og professionelt arbejde

Super flot og professionelt arbejde. Jeg vil klart anbefale Aarhus Gulvafslibning 🤗

8 maart 2025

Hej Hanne

Flot - Som et nyt gulv!

Vores gulv kom til at se helt nyt ud. Vi er meget glade for resultatet og kan varmt anbefale Aarhus Gulvafslibning.

20 februari 2025

Hej Troels

Aarhus Gulvafslibning

Lees meer over geverifieerde reviews.