Malebogssæt bestilt først i marts måned. Pengene trækkes med det samme. Der gik 3 uger, førend jeg fik varen, eller rettere noget af varen. Jeg har rykket adskillige gange for resten af varen, og... Toon meer
Bestilte knæbandager og smartwatch, var meget spændt på kvaliteten, men varerne lever helt op til mine forventninger, fuld tilfredshed. Der gik ca. 10 dage til pakken blev leveret, helt ok.
Absolut piv ringe information ang. leveringstidspunkt.Havde aldrig valgt dette firma hvis jeg vidste hvor lang levering man har…Varen vil blive returneret straks tilbage “Hvis /når” jeg modtager varen... Toon meer
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg fraråder stærkt andre at handle hos…
Jeg fraråder stærkt andre at handle hos Aarhus Lager. Jeg bestilte 2 stk. Solar lanterner, som jeg betalte næsten 400 kr for. For det første tog det næsten 5 uger før jeg modtog pakken og for det andet er det det værste Lxxx! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er fra enten Temu eller Shein. En skam at man ikke kan give 0 stjerner!
bestil ikke herfra du tror det er en…
bestil ikke herfra du tror det er en dansk side men de bestiller bare varen fra kina når du køber selv om jeg prøvede at annullere ordren svarede de først på mailen efter de havde afsendt så den ikke kunne annulleres
De trækker penge på kontoen selv om…
De trækker penge på kontoen selv om varen er i Kina som de ikke har nævnt
Jeg ville have skrevet nul stjerner
Jeg ville have skrevet nul stjerner, hvis man kunne. Jeg bestilte en såkaldt varmejakke. Jeg kan ikke huske, hvor længe der gik, før jeg modtog den, men mindst tre uger. Jakken var alt for lille. Jeg havde valgt large, netop fordi den ikke skulle være for lille, men intervallet var S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL ,,, størrelser, der ikke er dansk standard, men siden udgiver sig – på alle måder – for at være dansk.
Jeg blev først "foreslået" at købe den rigtige størrelse til halv pris, og beholde den forkerte. Jeg foreslog, at de gav mig en returadesse. Jeg havde ikke brug for to jakker, hvor den ene var for lille.
Der er ikke angivet nogen returadresse ... man skal "ansøge" om returnering ... hvilket er helt imod dansk lovgivning. Jeg fik en tvivlsom adresse i Frankrig. De nægtede hårdnakket at hjælpe, bl.a. fordi jeg nægtede at sende et billede af jakken. Jeg havde sendt et link til deres egen hjemmeside med et billede af ... jakken, og skrev, at jeg ikke kunne se relevansen af et billede, da de måtte vide, hvordan jakken så ud, og, at der ikke var fejl på jakken. Den var bare for lille. Først, da jeg havde truet med at pudse min bank på dem, og jeg sendte et billede af jakken (efter et par måneders diskussion) fik jeg en ny jakke i den rigtige størrelse, og fik lov til at beholde den forkerte. Så ... hvis nogen mangler en varmejakke i str. "L", så har jeg én i overskud.
Lang leveringstid og fejl i leverance.
Malebogssæt bestilt først i marts måned. Pengene trækkes med det samme.
Der gik 3 uger, førend jeg fik varen, eller rettere noget af varen.
Jeg har rykket adskillige gange for resten af varen, og får efter flere dage svaret, at de sender ny vare. Det sker bare ikke.
Vildledende at kalde det Aarhus Lager, og varerne så kommer fra Kina. Havde jeg vidst det, havde jeg aldrig handlet det.
Jeg bestilte en vare i starten af februar....
Jeg bestilte en vare i starten af februar. ..en vare som var betegnet til at afhjælpe træk i vintetkulden...
Den er ikke komnet endnu og ordren kan ikke annuleres 👎👎👎👎👎👎👎
Virkelig dårlig kundeservice 😳😳😳
Mh Lis Wester
Ingen varer modtaget!!
Det er nu 6 uger siden at jeg købte mine varer og har intet modtaget endnu! De bliver sendt fra Kina, så noget misvisende at kalde sig “Aarhuslager”. Fik desværre ikke set trustpilot inden jeg bestilte. Gad vide om varerne dukker op……
Absolut piv ringe information ang
Absolut piv ringe information ang. leveringstidspunkt.Havde aldrig valgt dette firma hvis jeg vidste hvor lang levering man har…Varen vil blive returneret straks tilbage “Hvis /når” jeg modtager varen…Skod firma..
Bestilt en vare de trække pengene to…
Bestilt en vare de trække pengene to dage efte. der gik 14 dage havde jeg stadig ikke hørt om vare de skave at de havde travlt jeg skrev flere gange til dem. Født da jeg troede med anmeldt dig fik mine penge tilbage
Svindlere
Bestille inden jul en Restly sove-lampe som afbilledet på deres side. Modtog en parodi på en discount-lampe. Billedet hos Århus Lager var stjålet direkte fra Restly. Købte efterfølgende en lampe fra Restly og kunne sammenligne begge lamper. Den fra Århus Lager var ikke engang egnet som legetøj i BR!
Nu vil Århus Lager ikke refundere pengene. Varen er sendt fra KINA, hvilket heller ikke fremgik af bestillingen.
Århus Lager har tilbudt en delvis refusion men holder stædigt fast i, at det er ok at sælge et andet produkt end det man viser - endda med billeder man stjæler.
Her er deres seneste forsvar på mail:
"Hej Morten,
Tak for din besked.
Den lampe, du har modtaget, er en forbedret version af den, der blev præsenteret på hjemmesiden. Med hensyn til lampens oprindelse vil jeg gerne præcisere, at vi har logistikcentre i Europa og Asien.
De produkter, der sendes, er nøje udvalgt, og derfor er et produkts oprindelse ikke afgørende for dets kvalitet. Da du imidlertid ikke havde forventet dette, har vi tilbudt dig en delvis refusion, som du har afvist.
Vi kunne have bedt dig om at returnere varen for at få en fuld refusion, men fristen er langt overskredet. Varer kan kun returneres inden for en måned efter leveringe
Jeg står til rådighed, hvis der er behov for det."
Det her svarer til, at bestille en Mercedes som vist på et billede, for så at modtage en Dacia! Tilsat at forhandleren så forsøger at tale den ringere vare op med argumenter om, at er produkts oprindelse ikke er afgørende for dets kvalitet! Og at produktet er nøje udvalgt!
I har SVINDLET og solgt en falsk vare og nu vil i ikke kendes ved jeres svindel.
Hold jer LANGT væk fra denne pinlige virksomhed
Skrammel fra Kina
Skrammel fra Kina. Man kan ikke komme i kontakt med fupfirmaet. Der er en mailadresse og intet andet, ingen telefonnr. adresse eller CVR nummer. SÅ FIND ET ANDET STED AT HANDLE!
Reddet af banken
Heldigvis blev jeg reddet af banken da jeg bestilte
Bestilte knæbandager og smartwatch
Platfirma som ikke har varen på lager det kommer fra temu eller lignende
Platfirma som ikke har varen på lager, men bestiller fra Temu eller lignende og ikke tager ansvaret for de varer der bliver sendt, og tro mig de skifter nok snart navn og cvr nummer hvis de overhovedet har det, samt ikke kan levere inden det de skriver på deres platside.
og samtidigt påstår de at der ikke er fortrydelsesret med hensyn til ordren
Varen lever op til mine forventninger…
Varen lever op til mine forventninger og kom hurtigt frem
M.v.h. Klaus
STOP....... Læs her
I må for Guds skyld ikke købe noget hos dem. Selvom navnet lyder, som om de har butik i Aarhus, er det det værste Kina-skrald. Varerne kommer enten slet ikke eller i meget dårlig kvalitet, og det er svært at få dem i tale. Jeg hoppede desværre selv i denne fælde, men vil råde alle andre til ikke at handle her.
Det tog lidt tid men fine varer så gode…
Det tog lidt tid men fine varer så gode jeg har købt et par endnu
Hold jer langt væk fra dette fup firma.
Hold jer langt væk fra dette fup firma.
Billeder fra varebestilling stemmer ikke med varen som fremsendes.
Leveringstiden er over en måned. Da det formentligt er et "Kina" firma.
Jeg havde bestilt en varmevest
Jeg havde bestilt en varmevest, som ikke passe til den størrelse som der stod.
Jeg skulle bare sende et billede af den, og så fik jeg pengene tilbage.
Hilsen Leif Nielsen
Jeg anbefaler ingen at købe noget her.
Jeg anbefaler ingen at købe noget her.
Bestilte varer d 5/1 og har intet modtaget, har rykket for varerne hvor de skiver de vil tage sig af det akut, men stadig intet sker, og pengene blev trukket ved bestilling.
Lees meer over geverifieerde reviews.